Şimdi Ara

Amazon.com'dan XBOX ONE Satın Alma Rehberi (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
6
Favori
34.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. Amazon'dan Xbox One Gamepad alıcaktım ama şuan köydeyim. Bize yakın bir Ptt şubesi var. Onun adresini versem şubeye gelir mi ve hiç bir sorun çıkmadan alabilir miyim?
    2. Birde gümrükte vs. gibi sorunlar çıkabilir mi?
    3. Direk Amazon'da yazan parayı vericem di mi başka ücret yok? Yurt dışından ürün getiriyoruz diye vergi filan alınıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler.

İki sorum olacak

1) Türkiye'den Xbox one alıp, oyunları Amazon.com Amerika'dan alsam oynayabilir miyim ?

2) Tam tersi Amazon.com Amerika'dan Xbox One alıp, oyunları Türkiye'den alsam oynayabilir miyim ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krakeg

Arkadaşlar hepinize iyi günler.

İki sorum olacak

1) Türkiye'den Xbox one alıp, oyunları Amazon.com Amerika'dan alsam oynayabilir miyim ?

2) Tam tersi Amazon.com Amerika'dan Xbox One alıp, oyunları Türkiye'den alsam oynayabilir miyim ?

Teşekkürler.

Her ikisini de yapabilirsin.

Eğer kutulu oyun takıntın yoksa amazon'dan alıp kargo parası verip artı olarak bir de 1 hafta beklemek istemezsen direkt olarak Xbox Mağaza'dan aynı fiyata dijital olarak da satın alabilirsin.
  • Bende alicagim lutfen yardimci olur musunuz tinico linkine girdim trade in mi diyecem satin almak icin ne yapacam lutfen ya

• yurtdışına giden kuzenime aldırsam yine de gümrük vergisi falan öder miyim yoksa amerikada aldığı fiyatı mı öderim arkadaşlar
  • Amazon.de yani almanya dan alsam ceviri gerektirmiyor degil mi???

• Elektrik standartlarımız birebir aynı, voltaj ve fiş ucu aynı olduğu için tak çalıştır durumunda. Teknosadan da girip alsanız aynı konsolu alacaksınız.
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Valize koyup getirsin gümrük dert olmaz, tek ürün için kimseyi gümrüğe sokmazlar...
  • http://www.amazon.com/Xbox-One/dp/B00KAI3KW2/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1414714927&sr=1-1&keywords=xbox+one
    arkadaşlar bu cihazın ass creed bundle önsiparişini verdim.Yaklaşık 156$ gümrük masrafı ve kargo bedeli ile 517$ gelmekte.gümrük masrafı yüksek bir kısmını iade alabileceğimi düşündüm.sizde fiyat uygunmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toojohn -- 31 Ekim 2014; 8:00:11 >
  • 4 sorum olacak. Umarım cevap çabuk gelir.

Birincisi: Amazon'dan Xbox One almanın kredi kartı harici bir yolu var mıdır?
    İkincisi: Unity Bundle'lı Xbox One 350 dolar görünüyor. Bu bana kaça patlar tüm masraflarıyla?
    Üçüncüsü: Hiçbir garantisi olmayacak mı aldığım cihazın?
    Son olarak da NTSC olarak gelen konsolun handikapı nedir, dönüştürücü falan mı lazım?
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt
    1- Ben garanti sanal kredi kartı kullanarak aldım.
    2- Ürünü sepete ekleyip son adıma kadar gelin. orda çıkan tutardan gümrük masrafını 60 gün içinde iade ediyorlar( bana tamamını iade ettiler ama bazen tamamını iade etmiyolar). Ben ilk başta 1800 kusur ödedim 500 kusur iade aldım 2 ay sonra
    3- Cihaz 1 yıl microsoft garantili olacak.
    4- NTSC cihaz için dediğiniz gibi dönüştürücü kullanmanız lazım bunun haricinde bir farkı yok.
  • Artık bu vakitlerde pek avantajı kalmadı bu işin sanıyorum.

Amazon'da Xbox One en düşük 349$ gibi bir rakamda. Assasins Creed veya sade haliyle, her ikisinde de Kinect yok.
    Bu haliyle yukarıda arkadaşın yazdığı gibi 1.750-1800 küsür gibi bir rakam çekmek istiyor. 500'ünü iade aldık diyelim 1.200-1.300'e gelecek.

Eh, Türkiye'de Forza paketli halde 1.500'e falan bulunuyor, taksit de yapılabiliyor.

Fakaaaaaat, eğer şu Christmas, Kara Cuma vb. gibi özel indirimler olur da bunlar inerse o zaman atlanılabilir. Ya da kaçırılan Titanfall paketleri gibi, gümrük vergisiz vesairesiz gelebilir. O zaman güzel olur.

Bu arada Dubai fiyatları nasıl?
    Babam h.sonu Dubai'ye gidecek. Oradan aldırmaya değer mi yoksa yine Tr içinden mi bakmalı?
  • Amazon.com'dan alınan Xbox One'ın garantisi oluyor mu Türkiye'de? Oluyorsa,kac yıl gorunuyor xbox support'ta filan? 1 yıl/2 yıl?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikafali -- 18 Kasım 2014; 16:15:08 >
  • ikafali İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler evet ben de bugün biraz bakmaya çalıştım.
    En düşük sizin dediğiniz gibi kinectli 600 dolar gördüm ben de.
    1.200-1.300 TL falan eder, PAL'dir herhalde bu aletler değil mi?

Tr'de 1.500'e Kinect'siz alınabildiği düşünülürse güzel fiyat.
    475'in çok süper avantajı olmayabilir gibi ama Kinect'linin fiyatı güzel.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Evet ben Dubai'den PS3 almıştım PAL'di
  • ikafali İ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, bilgiler için çok teşekkürler.
  • http://www.amazon.com/gp/product/B00NFXON1Q/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Bu üründe 178$ gümrük vergisi gözüküyor acaba bunun ne kadarını iade ediyorlar.
  • Yazan arkadaşlar genelde %50'den fazlasını iade ettiklerini söylüyordu ama bilemiyorum tabi.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.