Bildirim
Amazon.com'dan ürün getirtmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet arkadaşlar ben de merak ediyorum bunu -
bu topic'i eBay konusu içinde belirtin isterseniz... -
Arkadaşlar bilgisi olan,daha önce ürün getirten arkadaşlar yardımcı olun lütfen. -
fiyatı 100€'nin üstündeyse gümrüğe takılır. ama zaten amazon.com elektronik eşyaları Türkiye'ye göndermiyor. -
Ürün gönderdikleri kısımda türkiyede var ama.http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596194&#country
arkadaşlar bilgi ve tecrübeleri paylaşalım lütfen. -
Wq clixi Amazondan almıstı ancak Amazon Türkiyeye elektronik gondermiyor..Amerikada arkadasın warsa oraya gondereceksın...Ordan sana yollayabilir..Orda listede Türkiyenin olması Kitap v.b gibi ürünler için geçerli.. -
quote:
Orjinalden alıntı: fastreload
fiyatı 100€'nin üstündeyse gümrüğe takılır. ama zaten amazon.com elektronik eşyaları Türkiye'ye göndermiyor.
demişim di mi?
onun dışında da yazdığım gibi. eğer 100€ yi geçiyorsa mesela ebayden falan alırken satıcıya rica edersiniz. fiyatı düşük gösterir ve hediye paketi yapar. ancak bu tür şirketlerden gönderirken hediye paketi yapıldığı anda sigorta olmuyor çünkü artık ticari mal olarak geçmiyor. bu nedenle ürün yuolda kaybolursa herhangi bir hak talep edemezsiniz -
www.bhphotovide.com a bak bi de elektronik eşya için gönderiyo Türkiyeye -
teşekkürler arkadaşlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: @XEL
www.bhphotovide.com a bak bi de elektronik eşya için gönderiyo Türkiyeye
bir arkadaştan duyduğum kadarıyla bu site ilk alışverişinizde kredi kartınızın ön ve arka tarafının resimlerini istiyor. (güvenlik sebebiyle) Sanalkart kulllanan kişiler için biraz kötü oldu bu :) -
amazondan turkiyeye sadece kitap ve cd gonderiyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: weros
quote:
Orjinalden alıntı: @XEL
www.bhphotovide.com a bak bi de elektronik eşya için gönderiyo Türkiyeye
bir arkadaştan duyduğum kadarıyla bu site ilk alışverişinizde kredi kartınızın ön ve arka tarafının resimlerini istiyor. (güvenlik sebebiyle) Sanalkart kulllanan kişiler için biraz kötü oldu bu :)
benim sanal kartta problem olmadı hsbc advantage benim card internet şubesinde kartın bi resmi gözüküyo onu alıp verdim bi sorun olmadı
-
eBay ile ilgili konu başlığı oluşturdum bu gün fakat nedenini bilemediğim bir sebepten dolayı kaldırıldı. eBay adı burada da geçmeye devam ederse sanırım nedenini bilemeden bu sayfada kaldırılabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X