Şimdi Ara

Amazon.com'dan Kedi Maması Almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon.com'dan $50'a 1,5 kiloluk kedi maması alsam gümrüğe takılır mı, bi fikri olan var mı arkadaşlar araştırdım ama hiçbi şey anlamadım yazılanlardan.

• Gıda alamazsınız yasaklı ürün. Burda daha ucuza bulabilirsiniz eminim, kedi maması nedir ki? 1.5kg 50$ çok pahalı değil mi?
  • Kedi maması nedir derken kedi beslemediğiniz çok belli oluyor. Ucuz market maması almıyorum premium mama benim aldığım.
  • Mamanın linkini paylaşır mısınız?
  • 3 kilo et balik al daha sevinir hayvancagiz

Bide artislik yapmis premium mama diye aferim helal be hayvansever seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 30 Kasım 2016; 14:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiyor maalesef dostum, amazon gönderse bile alamazsın gümrükten hayatta geçmez.
    Hayvanlarını önemseyen insanları yadırgamayı ne zaman bırakacağız çok merak ediyorum
  • kmesne kullanıcısına yanıt
    Fiyatının yüksek olma sebebini belirtmem artistlikse evet aynen artistim :) Ev hayvanı bakımı hakkında ne biliyosun ki balık, et al diyosun canım? İçlerinde magnezyum ve protein oranlarının hayvanlara göre değil de insanlara göre olduğunun farkındasındır inşallah :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim zaten bir yerde hayvan besleyen insan varsa mutlaka saçma konuşan birileri de yakınlardadır.
  • schweppes2013 S kullanıcısına yanıt
    Ürünün aynısının veterinerlerde olması lazım. Baktınız mı? Daha ucuz olma ihtimali bile var. Bir de bu mamalar kronik rahatsızlığı olan ya da tedavi aşamasındaki hayvanlara veriliyor. Hillsin normal mamalarıyla içerik olarak benzer kalitede markalar da Türkiye'de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Ürünün aynısının veterinerlerde olması lazım. Baktınız mı? Daha ucuz olma ihtimali bile var. Bir de bu mamalar kronik rahatsızlığı olan ya da tedavi aşamasındaki hayvanlara veriliyor. Hillsin normal mamalarıyla içerik olarak benzer kalitede markalar da Türkiye'de mevcut.

Biliyorum arkadaşım yıllardır kedi bakıyorum her şeyin farkındayım. Kedim zaten hasta olduğu için alıcam bunu, veterinerlerde de var ama amazonda daha uygun fiyat buldum bikaç yerde ondan ordan bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schweppes2013

quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Biliyorum arkadaşım yıllardır kedi bakıyorum her şeyin farkındayım. Kedim zaten hasta olduğu için alıcam bunu, veterinerlerde de var ama amazonda daha uygun fiyat buldum bikaç yerde ondan ordan bakıyorum.

Şansını dene gumrukten gecmezse geri doner. Bi de gercekten çok pahalıymış, başka çözümü varsa onu uygulayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bastan asagiya bos bos akil verilmis seviye yerlerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç gıda almadım ama denersin. En fazla geri döner.

Bi kere ucuz mama kullandık, tedavisi daha pahalıya patladı.
  • quote:

https://www.amazon.com/Hills-Prescription-Multicare-Feline-Urinary/dp/B00RTMVK4C/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1480541190&sr=8-8&keywords=hills+c%2Fd

bunlar veterinerde daha ucu, kedimde kristallanme sorunu olmuştu bir süre c/d kullandım. 1,5 kiloya 180 küsür lira verilmez.
    bu arada kedi ve hayvan bakımı hakkında bilgisi olmayanlar boş boş konuşmasın, premium mama kullanmak ne zamandır artistlik olmuş yahu, madem bir şey bilmiyorsunuz, bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

quote:

https://www.amazon.com/Hills-Prescription-Multicare-Feline-Urinary/dp/B00RTMVK4C/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1480541190&sr=8-8&keywords=hills+c%2Fd

bunlar veterinerde daha ucu, kedimde kristallanme sorunu olmuştu bir süre c/d kullandım. 1,5 kiloya 180 küsür lira verilmez.
    bu arada kedi ve hayvan bakımı hakkında bilgisi olmayanlar boş boş konuşmasın, premium mama kullanmak ne zamandır artistlik olmuş yahu, madem bir şey bilmiyorsunuz, bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.

sağol arkadaşım, dolar zaten aldı başını gidiyor sanırım veterinerden almaya devam edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Hiç gıda almadım ama denersin. En fazla geri döner.

Bi kere ucuz mama kullandık, tedavisi daha pahalıya patladı.

Kesinlikle tedavisi çok pahalı erken önlem almak lazım.
  • muhtamelen gümrükten geri dönecek ama deneyin şansınızı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: belkiutangac

muhtamelen gümrükten geri dönecek ama deneyin şansınızı hocam

valla hocam doların son halinden sonra burdaki veterinerlerden almaya karar verdim.. Zaten dediğiniz gibi büyük ihtimal geri dönerdi.
  • BAŞKALARI İÇİN BİLGİ OLSUN.

HB / ÇEK VE PUAN satın alıp ucuza kedi maması alabilirsiniz.

Kış mevsimi sokak hayvanları için en azından ( bu konu/ üyeyi saymazsak ) hem bütçeyi zorlamaz hem de kendimizi ruhen/manevi olarak mutlu edebiliriz.

Her türlü gıda ürünü ambalaj/saklama malzemesini geçici ev / su kabı olarak kullansakta . Soğuk mevsim de hayvanlara kolay ulaşmak için kuru kedi/köpek maması temin etmek için HB çok mantıklı.

Umarım arkadaşta çözüm bulur kedisi için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.