Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.899
Cevap
131
Favori
403.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canolum

Almanya'dan alabilirsiniz. Gorunen en ucuz olani o ve tr'ye gonderi yapiliyor. 65.35 euroya alinabiliyor posta dahil. Hiz konusunda ve cozum uretme konusunda Avrupa amazon cok daha iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=msata&rh=n%3A172282%2Ck%3Amsata

http://www.amazon.co.uk/Crucial-CT120M500SSD3-Internal-including-Screws/dp/B00BQ8RFAI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1394722844&sr=8-1&keywords=msata

http://www.amazon.de/HDSSD-mSATA-120GB-Crucial-M500/dp/B00BQ8RFAI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1394722958&sr=8-1&keywords=msata

arkadaşlar 3 üründe aynı. UK de olan 93 dolar ediyor, almanyadan olan 87 dolar. Bunlardan birinden Türkiye'ye sipariş verebilirmiyim? En hesaplısı hangisi olur?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

Bende amazondan 450 dolarlik telefon almak istiyorum ama gumruge telefon geldi mi alinmadigini duydum bu dogru mu?ayrica telefona %20 kdv ,ve trt bandrolu aliniyormus bu parada 10lra civariyms ama bu sadece radyolu cihazlara oluyormus galiba.isin kisasi amazondan telefon alip turkiyede kullanabilir miyim?

HAYIR.
    Yurtdışından posta/kargo yolu ile Cep Telefonu alıp getirtemezsiniz.
    Değeri ne olursa olsun; vergi veya diğer masrafları bile ödemenize gerek kalmaz, zira cep telefonları bu yolla getirtilemeyecek/yasaklı ürün kapsamındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManusH

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

Bende amazondan 450 dolarlik telefon almak istiyorum ama gumruge telefon geldi mi alinmadigini duydum bu dogru mu?ayrica telefona %20 kdv ,ve trt bandrolu aliniyormus bu parada 10lra civariyms ama bu sadece radyolu cihazlara oluyormus galiba.isin kisasi amazondan telefon alip turkiyede kullanabilir miyim?

HAYIR.
    Yurtdışından posta/kargo yolu ile Cep Telefonu alıp getirtemezsiniz.
    Değeri ne olursa olsun; vergi veya diğer masrafları bile ödemenize gerek kalmaz, zira cep telefonları bu yolla getirtilemeyecek/yasaklı ürün kapsamındadır.

Alıntıları Göster
    Şimdi ben amazon.de den sipariş vericem ilk siparişim de benim adresimi almanca mı girmem lazım bilemedim bahçelievler stadtteil filan Bir yol gösterebilirmisiniz

• Hayir Almanca olmaz. Adresin tamamini sanki hepsiburada'dan aliyormus gibi girmelisiniz. Paket Turkiye'ye girince ptt memuru ya da ups/dhl kargo gorevlisi size getirecek. Tahminen Ahmet/Mehmet Abi isimli.
    Sadece ulke ismi olarak Türkei girmeniz yeterli. Bir de Turkce karakter kullanmamaniz faydaniza. (ç-c ı-i ğ-g ö-o ş-s ü-u)

quote:

Şimdi ben amazon.de den sipariş vericem ilk siparişim de benim adresimi almanca mı girmem lazım bilemedim bahçelievler stadtteil filan Bir yol gösterebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhinoCO -- 15 Mart 2014; 20:39:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RhinoCO

Hayir Almanca olmaz. Adresin tamamini sanki hepsiburada'dan aliyormus gibi girmelisiniz. Paket Turkiye'ye girince ptt memuru ya da ups/dhl kargo gorevlisi size getirecek. Tahminen Ahmet/Mehmet Abi isimli.
    Sadece ulke ismi olarak Türkei girmeniz yeterli. Bir de Turkce karakter kullanmamaniz faydaniza. (ç-c ı-i ğ-g ö-o ş-s ü-u)

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben amazon dan 2 tane mouse almak istiyorum fakat free shipping demesine rağmen kargo çıkıyor anlayamadım . kargo çıkmasının sebebi nedir acaba ?

almak istediğim mouse Link

• Amazondan çikolata tarzı şeyler alsam gümrüğe takılır mı arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • obsigs kullanıcısına yanıt
    türkiye'ye ücretsiz kargo yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

türkiye'ye ücretsiz kargo yok.
    Arkadaşlar amazon.com'dan bi kulaklık satın aldım. Ve şu an ürün istanbulda gözüküyor fakat gönderime devam edilmesi için gümrük işlemleri yapılması lazım deniliyor. Şimdi ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz? Bildiğim kadarıyla gümrüğe takılma olayı belli bir fiyat üstünde oluyor benim ürünüm kargo ile birlikte 89 $ tuttu.
    Kargosuz ise yaklaşık 69 $ Şimdi ne yapmam lazım otomatik olarak bana gönderilicek mi yoksa gidip işlemler mi yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhinoCO

@blackenedd

65 dolarlik urun gumruge takilmayacaktir. Limit 75 euro esdegeri dolar. Gunluk olarak degisse de ben yuvarlak 100 dolar diyorum ust limite.
    Kargoya gelecek olursak urunu sepetinize atip odeme kismina ilerlerseniz cevabi kendiniz gorursunuz. Standart veya hizli kargo ile 2 secenek goreceksiniz. Bizim burdan tahminde bulunmamiz imkansiz. 65 dolara yarim kilo gelecek bir DVD seti de aliyor olabilirsiniz, 30kg'lik dambıl da aliyor olabilirsiniz. Dogal olarak 2 urunun postasi farkli olacaktir. Cok zekiyim

@pren

Ucretsiz posta genellikle operasyon yapilan ulke icinde gecerlidir. (ornegin Amerika, Ingiltere, Almanya vs...) O yuzden posta vermeniz gerekir.
    playstation 4 'ü tr'ye yollamıyorlar ocak'tan beri herhalde ..Gene bizimkiler ne çakallıklara girdiler ki adamlar komple engellediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalakk

Arkadaşlar amazon.com'dan bi kulaklık satın aldım. Ve şu an ürün istanbulda gözüküyor fakat gönderime devam edilmesi için gümrük işlemleri yapılması lazım deniliyor. Şimdi ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz? Bildiğim kadarıyla gümrüğe takılma olayı belli bir fiyat üstünde oluyor benim ürünüm kargo ile birlikte 89 $ tuttu.
    Kargosuz ise yaklaşık 69 $ Şimdi ne yapmam lazım otomatik olarak bana gönderilicek mi yoksa gidip işlemler mi yapmam lazım?

Yardım edebilicek ?
  • quote:

quote:

Yardım edebilicek ?

Alıntıları Göster
    Şu iki ürün amazon.comdan sipariş ettim.
    71 euro tutuyor. Adresime sorunsuz gelir mi arkadaşlar?
     Amazon.com Alışveriş tecrübesi

• oguzhan83 kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim kadarıyla 100 dolar üstü takılır aynı şekilde 70 euro üstü takılır fakat gümrük bu belli olmaz inşallah takılmaz dostum ürünün geldiğinde bizide bilgilendirirsen iyi olur dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu14

benim bildiğim kadarıyla 100 dolar üstü takılır aynı şekilde 70 euro üstü takılır fakat gümrük bu belli olmaz inşallah takılmaz dostum ürünün geldiğinde bizide bilgilendirirsen iyi olur dostum

Ben sınır 75 Euro diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/08/20110820-1-3-1.pdf

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131108-7-1.pdf

75 euro 'dur sınır ..

Dolar olarak sinir 100 mu peki ?

• Dalakk D kullanıcısına yanıt
    Kura göre değişir şuan ~105$ civarı.
  • Dalakk D kullanıcısına yanıt
    75 euronun karşılığı şu anki kurla 105 dolar yapiyor ancak senin alacakların zannedersem ki 120 dolar civari ki yüzde 20 vergiyi odersin .
  • quote:

75 euronun karşılığı şu anki kurla 105 dolar yapiyor ancak senin alacakların zannedersem ki 120 dolar civari ki yüzde 20 vergiyi odersin .
    Arkadaşlar siparişi iptal ettikten sonra paramızı nasıl alacağız ?
  • Hayır o fiyat kargo dahil fiyatı kargo hariç fiyatı 100 dolar.

• quote:

kargosuz 69 dolar kargoyla 89 dolar fiyatı şuan ürünüm gümrükte gözüküyor işlemler için. Orda durup bana mı gönderilicek yoksa benim gidip bir şey yapmam lazım mı bunu merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.