Şimdi Ara

Amazon co.uk, Laptop alımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amazonun amerikada ki sitesinde Türkiye'ye gönderilen laptopların fiyatının yanında ödeyeceğimiz kargo fiyatı ve gümrük fiyatı yazarken, co.uk uzantılı ingiltere sitesinde Türkiye'ye gönderilebilir ifadesinden başka birşey yazmıyor. Oradaki laptoplar daha iyi özelliklere sahip geldi bana, oradan almak istesem bu ekstra ücretleri nasıl bileceğim ayrıca bir sorun çıkar mı, getirtebilir miyim aynı şekilde.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B014E4DVHG?qid=1453745763&ref_=sr_1_14&s=computers&sr=1-14

http://www.amazon.com/GL752VW-DH71-17-Inch-Discrete-GeForce-Metallic/dp/B01578ZK9A/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1453746444&sr=1-1&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

Amerikadaki ASUS ROG GL752VW daha kötü bir ekran kartına sahip ayrıca ssd'si yok, vergisiyle 3.850 civarında, ingilterede ki Asus G751JL vergisiz 3600 civarına geliyor.
    Nasıl bilgi sahibi olabilirim yardım için şimdiden teşekkürler...

• Burdan almak istiyorsan mecburen borderlinx gibi bir firmanın şubesine kargolattırıp ordan uluslarası kargoya çıkartman lazım bende bi ara ebay.co.uk üzerinden hızlıca Türkiyeye ebaya göre ucuz kart destesi almak istemiştim hiçbiri uluslarası kargo yapmıyormuş ürünlerin çoğuda uluslarası kargoya sahip değildi bizdeki hepsiburada gibi bir mantık ülke içi satış var sadece,

Bu arada borderlinx ile getirtirsen sadece express mevcut ona bakmıştım yani

Royal Priority Express Mail Shipping
    Royal 48 Hours Shipping

gibi bir şeyle gönderecekler 70€ yu bulur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemede vergi ödemezseniz turkiyeye girdiği zaman çok uğraşırsınız amazon.com almayı deneğin.
    Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.