Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum sonucu banada yazarmisiniz size zahmet lütfen ? |
Amazon.co.uk İadesi Hk. (2. sayfa)
-
-
Ürünün iadesi için ne istediler resim filanmi videomu yani arizali olduğuna nasıl inanıyorlar ekran kartının ?
Yoksa direk müşteri temsilcisine chatten bağlanıp ürün bozuk demek yeterlimi iade işlemlerinin başlaması için ?
-
Selamlar kusura bakmayın çok bakamıyorum evet kargo ücretini birebir yatırıyorlar PTT aracılığı ile dhl ile gönderin daha az bir tutar çıkacaktır ayrıca ben herhangi bir kanıt sunmadım talep etmediler zaten siz ürünü kontrol ettirmeye gönderiyorsunuz ve bence enflasyondan ötürü şu anki ürünün sıfırı ile arasında fark varsa parayı iadesi yerine değişim talep edin -
Direk DHL ile göndersem acaba sorun olurmu nede olsa kargo ücretini ödüyorlarsa PTT ile hiç uğraşmasam ?
PTT ile ne kadar sürdü amazona ulaşması iadenin ?
Birde acaba kontrol ediyorlarmi gonderdigimiz ürünleri çünkü mesela bana göre arıza olan onlara göre arıza değilse çok uğraşırım :)
-
Tam hatirlamiyorum suanda ama yukaridaki mesajda detaylica yazmıştım. Sorun olacağını düşünmüyorum iadesi kabul edilmeyeni görmedim. -
Benimki ekran kartı değil ayakkabı numara büyük geldi seçtim. 2 3 etiket cıktı üstüne yapıstırıp kutunun pttden gondericem dhl 2500 ptt 800 falan cıkacak sanırım 1 haftaya gidiyormuş ptt ile. İkisindende gönderilse para iadesi oluyormus ama ne olur ne olmaz ptt ile göndericem ben çok fark var fiyat farkı pztsi göndereceğim @savcı963
-
Gonderince yine bilgi verirmisiniz benimde gönderirken ne yapmam gerekir bilgim olur sayenizde teşekkürler
-
Amazon co uk iademi PTT turpex ile yaptım. Üstte arkadaşların dediği gibi biraz işlem sürdü bi 30dk kitledim bankoyu.
Kargo icin customer invoice ve bir etiket verdi takip no vs için. + Faturayı istemezseniz vermiyor onuda e-fatura olarak emaile aldım. TÜm bu 3 belgeyi müşteri hizmetlerine bağlanarak kargo ücreti iadesi için konusarak verdiği emaile gönderdim.
İade kartamı yoksa amazon hesabına mı olsun dedi Kartı istedim. Başarılı bi şekilde hallettim 1 hafta içinde iade karta gelecek
Kargo varıncada ürün ücretinin iadesi olacak.
PTT den gnnderim yaparken posta kodlarını vs dogru girmesi gerek görevlinin yoksa yanlıs gider dikkat edin.
-
Ne gonderdiniz kaç kg di ve ne kadar tuttu ?
Bu işte en garantisi DHL . Sabah 11 De teslim ettim ertesi gün amazondaydi 2 kg civarı 2300 TL civarı tuttu.
1.5 kg ya kadar olanlarda 1600 TL civarı
-
Hocam, ptt'de dhl ile gönderiyor. -
evet ama geç gidiyor ve elektronik eşya sıkıntı . dhl ile 1 günde gitti
ben dhl ile gönderdım kargo paramıda aldım amazonlardan
bilginiz olsun arkadaşlar dıye yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 16 Aralık 2022; 19:37:28 > -
Hocam benim aldıgım ürün tl fiyatı 2100 dü 1.4kg idi ayakkabı. DHL 2400 yazdı sitesinde ondan ne olur ne olmaz ucuz olsun diye PTT ile gönderdim 740 tuttu oda dhl le gönderiyor ama biraz sürüyor 1 hafta kadar. Kargo iadesini aldım ürün ulasınca ürün iadesini alıcam. Belki DHL ile göndersem 2400 ü de vereceklermiş ama garnati olsun dedim ucuz olsun vermezlerse falan diye :D
-
Arkadaslar amazon.deye Ptt ile iade yaptim ama kargo slovakya gumrukten geri dondu.bunu ptt ile nasil gonderebilirim nerede hata yapiyoru -
Dhl ile gönderin PTT ile uğraşmayın.
-
Herkese merhaba, benim de Amazon Italya'ya ekran karti gidecek, ama PTT Turpex icin sıkıntilı gümrükten dönüyor dönerse paranız yanar dedi, DHL ile yollayayim dedim verdikleri yapistirilmasi gereken stickerlar arasında olan "dangerous goods" stickeri yuzunden alamayiz, Amazon ile konusun material safety data sheet yollasin dedi. Daha onceden basina boyle bir seu gelen var mi? Nasıl halledebilirim? -
Ya bende DHL gönderdim fakat Slovakya gümrüğünden döndü. Acaba ne yapmam lazım. 12 gün gümrükte bekledi. Teslim alınmadı. NErede hata yapıyorum. Amazon fransanın verdiği adrese gönderdim.
-
Ürün neydi belki gümrük kurallarına uymayan bir şeydir
-
Ekran kartı hocam, 12 gün boyunca orada bekledi gümrükten çekilmeyince geri döndü. -
fransaya sıkıntısız gıdıyor . bır yanlıslık vardır o ıste
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X