Şimdi Ara

AMAZON 3D SECURE SORUNU LÜTFEN YARDIMM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese merhaba Amazon üzerinden modeli Acer helios 300 olan laptopu almak istiyorum. Ürünü 29 kasım günü 938 dolara yakaladim kargo ve vergi ile 1176 dolara denk geldi fakat yapi kredi, ziraatbank, akbank gibi banka kartlariyla almayi denememe ragmen bir turlu alamadim butun bankalar 3d secure kullandigi icin gunluk 500 tl gibi bir alisveris limiti koyuyorlar fakat amazon 3d secure kullanmiyor malesef . Bu 3d secure engeline takilmayan bankalar hangileri acaba tecrubesi olan arkadaslar yardim edebilir mi finansbak da yapilabiliniyor diye biliyorum ama emin degilim inidirimi kaciricam yardim edin lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu arkadaş enpara ile ödeme yapabilmiş.https://forum.donanimhaber.com/amazon-siparis-iptali-kafayi-yiyecem--141063404

• vakıfbank ve teb sanırım.
    diğerlerinde 3d secure olmadan alışveriş imkanı yok .
  • Cevabınız için teşekkürler fakat vakıfbank da 3d secure olmadan işlem yapmıyormuş. Bankadaki çalışanlarda doğru bilgi vermiyor akbank müşteri hizmetlerini aradım 3d secure olmadan alışveriş yapabilirsiniz dediler hesap açtım sonra yine yapamadım resemen mağdur ettiler beni. Teb ve finasbank deneyeceğim.

• Bu arada bu dizüstü bilgisayarı ben de aldım. Garanti sanal kartıma kur farkını da hesaba katıp 6900tl koymuştum, ödemeler hep başarısız oldu. Bankayı aradığımda limitimin yetmediğini söylediler, 1176 doları 7070tl olarak çekmeye çalışıyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: goww

Cevabınız için teşekkürler fakat vakıfbank da 3d secure olmadan işlem yapmıyormuş. Bankadaki çalışanlarda doğru bilgi vermiyor akbank müşteri hizmetlerini aradım 3d secure olmadan alışveriş yapabilirsiniz dediler hesap açtım sonra yine yapamadım resemen mağdur ettiler beni. Teb ve finasbank deneyeceğim.
    amazon türkiye den vakıfbank world card ve teb bonus platinum ile alışveriş yaptım hocam. 3d secure şart olsa idi sanırım yapamazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

amazon türkiye den vakıfbank world card ve teb bonus platinum ile alışveriş yaptım hocam. 3d secure şart olsa idi sanırım yapamazdım

Alıntıları Göster
    Benim de vakifbank banka kartim var sizinki platnium oldugu icin isleminizi gerceklestirebildiniz herhalde ben ozellikle sordum bana hic bir sekilde kaldirilamayacagini soylediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAC mono

Bu arada bu dizüstü bilgisayarı ben de aldım. Garanti sanal kartıma kur farkını da hesaba katıp 6900tl koymuştum, ödemeler hep başarısız oldu. Bankayı aradığımda limitimin yetmediğini söylediler, 1176 doları 7070tl olarak çekmeye çalışıyorlarmış.
    Bahsettiginiz Garanti sanal kart a direk internet üzerinden basvurulabiliniyor mu ?

• goww G kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: goww

Benim de vakifbank banka kartim var sizinki platnium oldugu icin isleminizi gerceklestirebildiniz herhalde ben ozellikle sordum bana hic bir sekilde kaldirilamayacagini soylediler.

Alıntıları Göster
    hocam walla bendeki şu mavi beyazlı olan kart platinum değil yani.https://i.colnect.net/b/2432/684/Vak%C4%B1fBank-WORLD.jpg
    şunun gibi birşey..

• goww G kullanıcısına yanıt
    kredini kartına bağlı oluyor sanal kart. yapıkred,garanti,enpara kullnadım sıkıntı yaşamadım. lakin garanti kuru biraz yüksek alıyor tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.