Şimdi Ara

Amazon 1070 ti güvenilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.amazon.com/gp/product/B077XFDLQ1/ref=as_li_ss_il?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=li3 amazondan bu ürünü almak istiyorum çok sevdiğim bi abim önerdi bana bunu ve kendiside bir yayıncı ama ben genede sizlere bi danışmak istedim güvenilirmidir

• Hep o abiler yüzünden insanlar yanlış ürünler satın alıyor Aynı fiyata rtx 2070 var 1070 ti ye bakma bile.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    link atarmısın ve bu link güvenilirmi onu sormuştum
  • O abinle muhabbeti kes. Hoş bir de yayıncı diyorsun memlekette zaten herkes yayıncı, youtuber, yaşam koçu, finans danışmanı
  • Fiyat iyimiş
  • Link güvenilir mi diye birşey yok bildiğin amazon.com işte.

TL cinsinden 3300 TL civarında bir rakama tekabül ediyor. Kesinlikle o paraya alınacak kart değil.
  • Volsaron V kullanıcısına yanıt
    Kardeşim takılıyorum. Site tabi ki güvenilir ama fiyat fazla, sakın alma, o abinide bir daha dinleme :) Senin kaç paran var, söyle arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Kardeşim takılıyorum. Site tabi ki güvenilir ama fiyat fazla, sakın alma, o abinide bir daha dinleme :) Senin kaç paran var, söyle arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olur.
    Amazon 1070 ti güvenilirmiyanlış resmi atmışım az önce benim seçtiğim ürün 359 dolar ve vergilerle ve kargo ücretiyle beraber 450 dolar yapıyo ve ülkemizde 2385 liraya denk geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volsaron -- 20 Aralık 2018; 11:38:34 >

• site güvenilir ama yayıncı arkadaşın pek güvenilir değil bence :) bu rakama ne kartlar alabilirsin sıfır veya 2. el olarak farkında değilsin bence.
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    sizde yazın o zaman değerlendiriyim bende ona göre ve ayrıca 2.el kart istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volsaron -- 20 Aralık 2018; 11:44:12 >
  • attığın linkte seçtiğin ürün yok ki. 450$ a hangi model marka kartı alıyorsun anlayamadım? linkini verdiğin ürünün sana maliyeti 619$ oluyor bu arada
    cerberus 1070ti ve fiyatı 359 dolar satın almaya geçince 450 dolara yükseliyor vergilerle ve kargoyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volsaron

cerberus 1070ti ve fiyatı 359 dolar satın almaya geçince 450 dolara yükseliyor vergilerle ve kargoyla
    hangimiz o fiyatı yanlış görüyor anlamadım ki Amazon 1070 ti güvenilirmi
  • Amazon 1070 ti güvenilirmi

hatta son fiyat böyle çıkıyor
    Amazon 1070 ti güvenilirmi bendede böyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyat çok yüksek.

Newegg'den 2400 liraya 1070ti kapına kadar geliyor. Vergi kargo dahil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.