Şimdi Ara

amazing spiderman 60 fps limitini nasıl kaldırırız arkadaşlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu videodaki gibi akıcı oynamak istiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=Vvp40pbqFc4

• 60 FPs derken? Yukari mi ciksin istiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 fps bile akıcıdır zaten yeterince. 120 fps'den bir şey anlamak için 120 Hz ekrana sahip olmanız lazım.
  • 144 hz monitorum var zaten. Oyun 60 fps de kilitleniyor ve gpu kullanimi ve ekran karti saat hizlari asiri sekilde degisip duruyor oyun özürlü heralde

• Gözün ayırd edebileceği bir fark olduğunu sanmıyorum , kendimce.

Videodaki oyun cidden akıcı ama , kendim deneyim bakmam gerek o "hz" denen şey ne ve nasıl bakılıyor söyleyeblirseniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 2 Mayıs 2014; 3:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Gözün ayırd edebileceği bir fark olduğunu sanmıyorum , kendimce.

Videodaki oyun cidden akıcı ama , kendim deneyim bakmam gerek o "hz" denen şey ne ve nasıl bakılıyor söyleyeblirseniz :)

:) hz ekran yenileme hizi oluyor. Ekran kartim 60 fps den yuksek fps aldigi icin oyunda kirilmalar oluyor vsync acsam bile bisey degismiyor 60 hz ile 120 hz arasinda dag gibi fark var bunu tabi yasamayan bilemez

• Film izledim kötü
    Oyun daha kötü
    Eski sürümleri daha iyidi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şu kamerayı nasıl 360 derecelik hale getiririm kamera kitleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Gözün ayırd edebileceği bir fark olduğunu sanmıyorum , kendimce.

:) hz ekran yenileme hizi oluyor. Ekran kartim 60 fps den yuksek fps aldigi icin oyunda kirilmalar oluyor vsync acsam bile bisey degismiyor 60 hz ile 120 hz arasinda dag gibi fark var bunu tabi yasamayan bilemez

Kardeşim oyunu ben de yükleim , gtx 770m var sanırım ayarlarda hata yaptığım yerler var fps bir 60 oluyor sonra bir anda 20 ye düşüyor ancak aynı harreketlilikte sonra 45 oluyor nedendir ?

• Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    Oyun optimazsyon sorunlu. Gpu kullanimi cok deli hareket ediyo bu yuzden.

• Sanıırm dediğin gibi , yüksekte rahatça oynamam gerekirken nedense saçma sapan yerlerde kasılmalar yaşıyorum , yolda yürürken bile ayıca neden anlamadım menü sanki masaüstünde takılı kalmış gibi oluyor geçişler filan , imleç hareket ediyor ama sanki görüntüde arkada pencere açılacakmış gibi bir hava var.

@hknups
  • 60 FPS de iyi arttırıp napcan pek bişi değişmez zaten arttırsan bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.