Şimdi Ara

Amatör Telsiz Modeli Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, telsiz almak istiyorum, bu konuda bilgisizim maalesef, biraz daha araştırıp ve amatör telsiz lisansını aldıktan sonra bir çift telsiz alacağım fakat iki model konusunda kararsız kaldım:

1-BaoFeng UV-82 Dual Bant El Telsizi

2-BaoFeng UV-9R El Telsizi

İlkini seçeneklere eklememin sebebi: DMR telsiz olması. İkincisi eklememin sebebi: Suya ve toza güçlü koruması olması. Bunların dışında sizin önermek istediğiniz başka bir model var mıdır DMR telsiz konusunda?

• Konuyu hortlatıyor gibi olucam ama UV-82 DMR telsiz değil. Baofeng'de giriş seviyesi DRM telsiz olarak 1701'i önerebilirim. Ben en zirvesinden giricem dersen DMR tarafta Anytone AT-D878UVII Plus öneririm. Hem Type C özelliği var hem de Bluetooth özelliği mevcut. Ben özellikle gelişmiş Bluetooth özelliği var diye yakın bir zamanda almayı düşünüyorum.

El cihazlarında max çıkış gücü 5W olmalı. Buna dikkat etmelisin tercih ederken. UV-82'nin iki modeli var. Birisi 5W diğeri ise 8W.

Tabi hepsinden önemlisi bu cihazları satın almadan önce amatör telsizci lisansına sahip olman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 21 Mayıs 2025; 18:3:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.