Şimdi Ara

Amatör olarak çekim yapmak istiyorum hangi makineyi önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazla pahalı olmayan ama çekimlerinde tatmin edecek bir makine arıyorum 300TL kadar bütçem var neler önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daNGe® -- 5 Nisan 2009; 18:35:59 >

• Yokmu yardımcı olacak birileri
  • hah tam bende öyle birşey arıyorum. ama fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar da iyi benim için.
  • D-SLR like sınıfı dediğimiz sınıftan başalyarak fotorğafçılığa adım atabilirsiniz. Kompakt makineler sizi oldukça fazla sınırlar. D-slr like sınıfı makinelerde hem ekstra objektif maliyeti yoktur. Hemde manuel ayar imkanıyla ileriye taşır. D-SLE,R a geçmek için bir alt yapı oluşturur. Önereceğim makineye gelince benimde zevkle kullandığım FUJİFİLM S5700. İncelemenizi öneririm.
  • Peki s5700 ile s5800 arasındaki farklar nelerdir?
  • Sadece biri 8.1 mp diğeri 7.1 mp. değer büyümesine rağmen sensör boyutunda bir değişme olmamış buda s5800 ün eksi tarafı. İkisininde performansı mükemmel.
  • fujifilm s5800 serisi d-slr mi yoksa kompakt makinelermi..?

ayrıca 7,1-8 mp arasında hiç bir fark yok sadece boyut-çözünürlük farkı var o kadar.. başka bir şey için önemi yoktur.

Bu arada fujifilm hakkında bilginiz varsa F100FD ler neden o kadar çok pahalı(975 TL)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne D-SLR ne de kompakt makinedir. D-SLR like dediğimiz kendinden objektifli makinelerdir. Manuel ayarlara izin veren makinelerdir.

Kompakt makineler hakkında çok fazla bilgim yok o yüzden son soruna yanıt veremeyeceğim. Bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaş vardır muhakkak.
  • hoca tabikide s5700 ilgilenirsen bir ozel mesaj ( pm ) attım..
  • 300 daha koy nikon p80 veya canon gibi iyi bi makine al ilerde pişman olma. Ben ucuza aldım 3-5 ay sonra pişmanlığım başladı,
    sonuçda fotoğraf; kalitesi olmadan hiçbirşey...
  • 300 daha koy nikon p80 veya canon gibi iyi bi makine al ilerde pişman olma. Ben ucuza aldım 3-5 ay sonra pişmanlığım başladı,
  • quote:

Orjinalden alıntı: athlon2800

300 daha koy nikon p80 veya canon gibi iyi bi makine al ilerde pişman olma. Ben ucuza aldım 3-5 ay sonra pişmanlığım başladı,

Bütçe bu konuda insanın en büyük sınırıdır, para yoksa yapacak başka birşey kalmaz (ucuzunu almak yada hiç almamaktan).

P80 yada herhangi bir Canon marka makine alınca pişman olma oranı sıfır mı sizce ?

Ekleme:

Gayet popüler bir makine ve fiyatıda 300TL nin altında (KDV dahil)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd98868

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 8 Nisan 2009; 14:11:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

quote:

Orjinalden alıntı: athlon2800

300 daha koy nikon p80 veya canon gibi iyi bi makine al ilerde pişman olma. Ben ucuza aldım 3-5 ay sonra pişmanlığım başladı,

Bütçe bu konuda insanın en büyük sınırıdır, para yoksa yapacak başka birşey kalmaz (ucuzunu almak yada hiç almamaktan).

P80 yada herhangi bir Canon marka makine alınca pişman olma oranı sıfır mı sizce ?

Ekleme:

Gayet popüler bir makine ve fiyatıda 300TL nin altında (KDV dahil)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd98868

foto makinasında pişman olma kriterleri bellidir.

makinanın
    --------------------
    noise vermesi
    renksapmaları
    bataryasının az gitmesi
    zoom yetersiz olması
    keskin çekmemesi
    kimine göre ebatının büyük olması
    iyi özelliklere sahip olmadığı halde fiyatının yüksekliği
    flaş yetersizliği
    video çekme kalitesi
    makinanın tepki süresi
    görüntü sabitleme(titreşim önleyici)olması
    makinanın geniş açı foto çekmesi
    aklıma gelenler.
    sizin için hangisi önemli sorusunu sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 8 Nisan 2009; 15:14:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.