Şimdi Ara

Amanda cerny Türk bayrağı astı [SS'Lİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam prim yapıyoda bize de eğlenecek malzeme çıkıyo işte ayrıca kadının ne kadar takipçisi var, ne kadar dalgasına da olsa türk bayrağı asması bize reklam, gerçi çoğu kişi bayrağa değil farklı şeylere odaklanır o fotoğrafta ama olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karının yüzü çok güzel

• Oldum olası şu insanların bayrakları reklam olarak kullanmasindan nefret ederim. Adamlar ic çamaşırlara kadar bayrak desenli yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mac Demarco -- 13 Ekim 2016; 13:00:40 >
  • kadının amacı prim yapmak gündemde kalmak zaten bizim abazanlarda seviniyor
  • Bizim insanımızı bir türlü anlayamıyorum.Forumda 5 tane konusu açılmış.Elin biberinin çaktığı karıyı şöyle yaptı böyle yaptı diye abartıyorlar.Halbuki yurt dışında bunları adam yerine koyan yok be kardeşim.Ne oldu şimdi türk bayrağı açınca?Bu karının derdi nereden prim yapsam kardır.Esprisine bıyıklı bi abimize mesaj atmış,bizimkiler yozgatlı dayıya mesaj attı oooooo diye ciddiye almış.Bu karı dalga geçmiyorsa bende bir şey bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Bizim insanımızı bir türlü anlayamıyorum.Forumda 5 tane konusu açılmış.Elin biberinin çaktığı karıyı şöyle yaptı böyle yaptı diye abartıyorlar.Halbuki yurt dışında bunları adam yerine koyan yok be kardeşim.Ne oldu şimdi türk bayrağı açınca?Bu karının derdi nereden prim yapsam kardır.Esprisine bıyıklı bi abimize mesaj atmış,bizimkiler yozgatlı dayıya mesaj attı oooooo diye ciddiye almış.Bu karı dalga geçmiyorsa bende bir şey bilmiyorum

Banada öyle geldi. Dalga geçiyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Bizim insanımızı bir türlü anlayamıyorum.Forumda 5 tane konusu açılmış.Elin biberinin çaktığı karıyı şöyle yaptı böyle yaptı diye abartıyorlar.Halbuki yurt dışında bunları adam yerine koyan yok be kardeşim.Ne oldu şimdi türk bayrağı açınca?Bu karının derdi nereden prim yapsam kardır.Esprisine bıyıklı bi abimize mesaj atmış,bizimkiler yozgatlı dayıya mesaj attı oooooo diye ciddiye almış.Bu karı dalga geçmiyorsa bende bir şey bilmiyorum

yok bi de ciddi olucaktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yoğsun ki nereden bilecen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

Kadın pirim yapiyo. Enayi millet de seviniyo.
    Gelicek tr ye, ter kokuyolar deyip geri donecek o kadar.
    Edit gurur duyan arkadaşlar, primin ne oldugunu kavrayamayanlar
    Cinselliğini kullanır gibi bir milletin bayrağını kullanıyor daha ne diyeyim. Ya hani bir ünlü biri olsa birsey demicem. Kıçı başını acip instagram vs zengin olan biri altı üstü.
    8m kişi takip ediyormuş? Onlarda seni gibi eli şeyinde ergenler onlar seni tanıdı ooooo aferin . Yazık.
    Hayal kuruyosunuz dimi ooo bizi begendi komik buldu "umursadı". Onun gözünde $ dan başka birsey degilsiniz.

bu olaydan önce de zaten turkiyeden çokca takipçisi vardı burada prim yapan daha çok bizim ulkemiz kadının prim yaptığını zaten biliyoruz onun işi o gider sokak köpeğiyle fotoğraf çekilir su verdim diye gösteriş yapar filan sadece dönemlik eğlenceli bir konu eğlenmenize bakın

En sevmediğim şey böyle konulara gelip kendini bizden olgun akıllı sanan insanların böyle ciddi yazılar yazması he bir siz akıllısınız turkiyeyi siz kurtaracaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 13 Ekim 2016; 13:12:49 >

• Primse prim kardesim kadin iyi kötü reklamimizi yapıyor

• bu espriyi onemseyip ciddi yorum yapanlar var , gulup gecmek yok artik illa sacma elestriler olacak

• Türkiye virali işte nesi kötü

• quote:

Cinselliğini kullanır gibi bir milletin bayrağını kullanıyor daha ne diyeyim. Ya hani bir ünlü biri olsa birsey demicem. Kıçı başını acip instagram vs zengin olan biri altı üstü.
    8m kişi takip ediyormuş? Onlarda seni gibi eli şeyinde ergenler onlar seni tanıdı ooooo aferin . Yazık.
    Hayal kuruyosunuz dimi ooo bizi begendi komik buldu "umursadı". Onun gözünde $ dan başka birsey degilsiniz.

Düzlemesine girdin valla konuya. Acı ama gerçek.

• quote:

Oooo hay ben senin kafana takam. Ülke bu haldeyse senin gibiler.

• Ulen kari zekanizla dalga geciyor,hala reklamimizi yapiyor diyen var.Lan marka mi bu.Turkiyenin reklama ihtiyacimi var.Tr ye bilet almişmiş gider istanbulun en elit mekanlarinda takilir yozgatta kadinlarin hamamina mi gitcek saniyorsunuz.

• yemin ediyorum aynı şeyi yazacaktım gördüm + ladım gidiyorum :)
  • Kadın potansiyel Türk internet kullanıcısının farkına varmış. Ondan nemalanıyor işte.
  • amanda yı bırakında bu fake Cafer iyi enayı kastı. 1 kaç gün sonra değişir ismini büyük bir sayfaya döner.
  • Amanda şu an =
  • stuff2 kullanıcısına yanıt
    Eyv hacı :D da yetmişti artık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.