< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMAN DİKKAT ***CNK ELEKTRONİK*** REZİLLİĞİ (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cenkzenk
Hayır harıl harıl çalışıyoruz. Bu adam kimki ? Doğuda kaçak iş yapan dolandiricinin teki
Haniğ sadece bu adam sıkıntı yaşamış olsa anlayacağız sizi haklı bulabiliriz belki ama hakkınızda internette onlarca hatta yüzlerce şikayet var milleti kandırmayı bırakın ve işinizi düzgün yapın bence sadece tavsiye. -
Ses kayıtları mevcut hala yalan söylüyorlar utanmadan "Gelip kafana sıkarım" diyenler bunlar isteyen olursa wattshap tan yollarım kayıtları dilekçede de mevcut hala utanmadan konuşuyorlar birde
Deseler ya bizim şirketimiz yok Tuğçem Bilgisayar adında bir şirkette yürütüyoruz işlemleri,
eryaman 3.Etap Tuğçem Bilgisayar arayın adamları inanmayan varsa...
Telefonumda bootloop sıkıntısı varken tamamen bozup verdiler para iadesinde 50TL niye kestiniz diyorum ramlerim yandı okadar keseceğim tabi diyor,
Tereddütleri olan varsa istesinler tel numaramı herşeyi göndereyim
Arkadaşlar hakkı ile iş yapan yer bulun buraya kesinlikle uğramayın bile adamlarda küfür, hakaret, herşey var
Başına gelen varsada gidip şikayetçi olsun, -
şikayetvar.com a yazıyorum niye buralara yazıyorsun diye hakaret ediyor, adamların tüm pislikleri kayıtlı bende hala utanmadan cevap yazıyorlar en son aradıklarında beni engelledim artık, utanma falan yok bunlarda kimden neyi koparabilirsem derdindeler, bir şirketin dükkanı olmaz mı ? ben telefonu verirken 2 kere düşündüm bendede hata var vermeyecektim :/ firma Tuğçem Bilgisayar film cd si falan kopyalayan küçük bir yer, her ürünün kaydını alıyoruz diyorlar YALAN yok öyle bir şey, kurumsal, profesyonel falan değiller görmek isteyen varsa gelsin Ankara ya götüreyim yerlerine söylediklerinin hepsi yalan....
Kayıt altına alıyoruz diyorlar YALAN bende Tuğçem Bilgisayar ın arkasında "lg g4 elden teslim aldım" yazılı kartvizitleri hala duruyor, (ne olur ne olmaz diye yazdırmıştım) hayal dünyasında yaşayan yalancılar bunlar. -
-
Adam üste çıkıyor 2 kere gönderdiniz diye whatssaptan da belli zaten video vs herşey mevcut hala başkalarını suçluyor, ses kayıtlarınıda iftiralara devam ederse yükleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin1107 -- 26 Ağustos 2017; 18:53:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cenkzenk
Hayır harıl harıl çalışıyoruz. Bu adam kimki ? Doğuda kaçak iş yapan dolandiricinin teki
valla bana daha çok siz dolandırıcı gibi geldiniz.. Herkes duysun uzak durun.. zaten konuşmaları bile laubali .. sen iş yapsan ne olur yapmasan ne olur.. Yaptığın işten helal alıyor musun ? yooo almıyorsun.. Bir gün bir yerden çıkar merak etme. -
Bu dükkan senin degilmi eryamanda kaç kişiyi tokatladınız yaz bakayım. Seni savcılığa verecekler bekle sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurdacı Muzaffer -- 12 Nisan 2021; 7:14:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@Hurdacı Muzaffer......... Ben kimseye şurada çalışıyorum, böyle yapıyorum diye yalan söylemedim ben bilgisayarcıyım 13 yıldır bu sektördeyim en son çalıştığım yer Batıkentteydi kendi yerimi açmak içinde evime yakın olduğu için Center a açtım çocukmusunuz kıskanma da nedir, telefondan da anlamam yakın olduğu içinde buraya verdim, buraya telefonu verdiğimizdeki yazışmaları attım şimdi tesadüfen gezinirken gördüm bu sayfadaki yorumunuzu, google yorumlar kısmına sahte yorum yapan sizlersiniz heralde sabahın 7 si bile olmadan, hem buraya hem de google yorumlar kısmına aynı saatlerde yorum yazmak, sorun değil benim için istediğiniz kadar 1 yıldız verebilir, yorum yazabilirsiniz yalnız yalan ve iftiradan dolayı o yorumları yazanlar hakkında Eryaman Karakoluna şikayette bulunduğumu bilmenizi isterim.........
.... Gelelim ram kısmına 200tl lik ram e 450tl fiyat verdim ? öyle birşey yok olamaz çünkü çalıştığım şirketlere dahi o fiyatı veremem, son kullanıcı gelirse de n11 veya amazon gibi siteleri öneririm fiyatlar orada daha uygun diye de belirtirim, akıl var mantık var bulunduğum çarşıda benle beraber 3 bilgisayarcıyız, diğeri de tam karşımda yani iş yapmamaya çalışmak için elimden geleni yapıyorum öyle mi....
....... Geldiniz bana ram sordunuz ben size yüksek fiyat söyledim, hoşunuza gitmedi sırf bundan dolayı sabahın 7 si bile olmadan hem buraya hem de google yorumlar kısmına sahte hesap açıp yapmadığım bilgisayarlarınızı, format atmadığım bilgisayarlarınızla ilgili işimi düzgün yapamadığımı yazıp, beni dolandırıcılık gibi ithamlarda bulundunuz yani öyle mi.............
Yarın ilk işim bu sayfanızdaki yorum için karakola şikayet etmek olacak
Buradaki yorumunuz içinde aynısında bulunacağım “Bu dükkan senin degilmi sahtekar dolandırıcı adamlara bir ton iftira atmışsın" bu yorum da size ait değil mi, şikayetim doğrultusunda eğer başka bir firma olduğunuz ortaya çıkarsa, elbette ki manevi tazminat bir yana sizi ifşa edeceğimden hiç şüpheniz olmasın
Şimdi de sahtekar ve tokatçı lafına bu işleri iyi biliyor gibisiniz demekki "kişi kendinden bilir işi" boşuna denmemiş, bu ithamlarınız içinde şikayette olacağım, yapmadığım veya söylemediğim birşeyden dolayı beni itham edemezsiniz, altındaki tehditvari yazı içinde ayrı şikayette olacağım, isterseniz diğer şikayetçi olduğum dilekçeyi yayınlayabilirim. sahibinden.com daki ilanın resmini koydun ne oldu şimdi tokatçı mı oldum, bilgisayarın özellikleri yalan mı, ne yani neyi kastettin fiyatı mı yüksek demeye getirdin..... Belli ki hırsını alamamış bir bilgisayar firmasısınız bekleyip göreceğiz şikayetimin sonucu elbet ortaya çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin1107 -- 25 Haziran 2021; 18:45:2 >
-
@Hurdacı Muzaffer............................ "Konuyu açanda sahtekar diğeride. 2 Side esnaf sizi kıskandıkları için açmışlar" tesadüfen görmesem uğraşmayacaktım cnk elektronik bir baktım resmi internet sayfasına ne oldu diye, yok olmuş..... CNK Elektronik oldu anakartservisi.com tüm telefonlara bakanlar xiaomi lere bakıyorlar şuan şikayetvar.com da araştır şikayet yazanları onlarda mı sahtekar şimdi..... Sahtekar kimmiş öğrenmiş olduk, sen hiç utanmadan iftira, yalan yorum da yazıyorsun "Abi ihtiyacın varsa hemen gönderelim. Darkmed abi var o salladı samsungu s4 s5 s6 hepsini yapıyor." şu yorumunu 6 yıl önce başka bir konu ile ilgili yazmışsın darmed abinin google yorumlarda ki bana karşı iftirası da mı sahtekarlık değil....... Bakalım belli olunca sizin kim olduğunuz yazacağım buraya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X