Şimdi Ara

AM4 Anakartlar Konusu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
102
Favori
50.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene X70 serilerinde daha çok mATX ve mITX tipi kartlar çıkacak anlaşılan. Bakalım 64gb RAM destekleyen mITX çıkartacaklar mı. Küçük ve taşıması dert olmayacak bir iş bilgisayarına ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın Computex'de neler göreceğiz?

-X570 anakartların satışa hazır halde tümünü gösterecekler bunlar zen 2 den daha önce satışa çıkacak, haziran içi olabilir.

-B550 birkaç mühendislik örneği olabilir fakat en erken ağustos-eylülde satışa çıkacak.

-3200G ve 3400G tanıtılacak ve muhtemelen satışa çıkacak.

-Zen 2, X570 gibi haziranda satışa çıkmayacak en erken 7 Temmuzda satışa çıkacak belki tanıtım tarihi bile bu olabilir yani yarın model numalarını bile öğrenememe ihtimali mevcut. Sadece çekirdek sayısı gibi genel şeyleri öğrenebiliriz, intel ile karşılaştırmalı birkaç test gösterirler. En iyi ihtimal ise paper launch olacak tüm modeller vs. herşeyiyle ortaya çıkar ama yine satış temmuza kalır. Temmuz diyorum ama AMD Q3 diyor yani ağustos, eylül olma durumuda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 26 Mayıs 2019; 13:49:7 >
  • Son bir saatteki sızıntılara göre 12/24 dışında bir çekirdek artışı olmayacak;

R3 3200G 4C 4T Zen+

R5 3400G 4C 8T Zen+

R5 3600- 6C 12T

R5 3600X- 6C 12T

R7 3700- 8C 16T

R7 3700X- 8C 16T

R7 3800X- 12C 24T

Doğrulanmış değil.

Şahsen bende R3 ve R5'de çekirdek artışı olacağını düşünmüyordum. AdoredTV'nin dediklerinin yalan olduğu onlarca kez belirttim zaten yalan olduğuda daha ürünlerin CES'te tanıtılmamasıyla martta ortaya çıktı, sonrada navi igpu'lu apu olmayınca bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Adoredtv'nin hayali şeylerine inanıp 5ghz, %25 ıpc artışı, çekirdek artışı bekleyenler yine hayal kırıklığı yaşayacak her zaman dediğim gibi;

+%10 IPC
    +300mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 26 Mayıs 2019; 16:31:30 >
  • Heyecanla bekliyoruz bakalım. 3 tane x4 nvme ssd'yi ekran kartından kısmadan kullanabileceksek, 16 olur, 12 olur, artık en tepe model neyse ondan alacağım. R7 1700x'e elveda dedim bugün..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .M.S.A. kullanıcısına yanıt
    Satıldı mı, bozuldu mu?

• PSDN915 kullanıcısına yanıt
    Satıldı. Siz söyleyince farkettim, pert oldu gibi anlaşılabiliyor hakikaten.. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    R9 olur bence 12 çekirdek ya. Yani %50 çekirdek artışı olup da seviyesinin aynı gösterilmesi pek mantıklı gelmiyor. Neyse... 12 çekirdek yine iyi öpüp başlarına koysunlar. Ben 10 çekirdek de olabileceğini düşünüyordum. Belki bu uçuk kaçık sızıntılar zen 3' e aittir. Ram gecikmesinde iyileştirme yapamadılarsa zen 2 de biraz yalan olacak gibi. Üst seviye oyun işlemcisi olarak yine intele rakip olamaz.
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Adamlar “Dünyanın en iyi oyun işlemcisi” diye çok çok iddialı konuştular

• Kesin bilgiler;

R9 3900X 12/24 Çekirdek 3.8/4.6 499 dolar

R7 3800X 8/16 çekirdek 399 dolar

R7 3700X 8/16 çekirdek 329 dolar

Satış yedi temmuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Mayıs 2019; 4:44:8 >
  • AM4 Anakartlar Konusu AM4 Anakartlar Konusu AM4 Anakartlar Konusu

ASRock
    AM4 Anakartlar Konusu

AM4 Anakartlar Konusu AM4 Anakartlar Konusu AM4 Anakartlar Konusu AM4 Anakartlar Konusu

• Gamers Nexusyoutube
    MSI X570 Motherboards for Ryzen 3000: Big VRM Designs for 16 Cores
    https://www.youtube.com/watch?v=TkSTp_tJI2o

Burda msi anakartları tek tek tanıtıyor kısaca hepsi fanlı lakin sizin attığınız resimlerde ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama fansız gibi, asus da da yok gibi gördüm.Hepsi Msi gibi değildir inşallah.

• x570lerin hepsi fanlı
  • Tüm anakartlar arasında yine en iyi VRM soğutmasına sahip Gigabyte olacakmış gibi duruyor.
  • AM4 Anakartlar Konusu

1. nesil ryzen işlemci ve apular X570 ile çalışmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Mayıs 2019; 12:54:41 >
  • Gigabyte ın bazı modellerinde fan yok gibi görünüyor ama 2500-3000 liralık anakartlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Gigabyte ın bazı modellerinde fan yok gibi görünüyor ama 2500-3000 liralık anakartlar
    asus strix de de yok gözüküyor.
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    X570 STRIX PCH üstünde ki yazılar boşluk yani altında fan var.
  • X570 anakartlar için henüz bir fiyat bilgisi düşmedi sanırım. Anakartlar güzel ve markalar üst segmentlerinde kullandığı model kodlarında X570 anakart sunuyor. Ama fiyatlar çok uçuk olmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

X570 anakartlar için henüz bir fiyat bilgisi düşmedi sanırım. Anakartlar güzel ve markalar üst segmentlerinde kullandığı model kodlarında X570 anakart sunuyor. Ama fiyatlar çok uçuk olmaz umarım.
    ASRock uygun fiyata kaliteli ürünler sunar yine muhtemelen

• Usb 3.0 gen 2, çipset içine girmiş olabilir. Hatta usb 3.0 port ların hepsi gen 2 bile olabilir. Başka bir sebep bulamıyorum 15w tdp için. Pci 4.0 la falan alakası olamaz. O işlemci içinde.

B550 nin böyle olacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.