tamam iyide üniv hazırlanan birine topladık diyorsun bu bilgisayar ile bu adam üniv e hazırlanamaz.üniversite hazırlıkta bence bilgisayar olmaz.kazandıktan sonra en kralını alsın.
quote:
Orjinalden alıntı: SPETNAS
Üniversiteye hazırlanacak bir yakınıma acil pc topladık.Yakında dersanesi başlayacak 1 ay gibi süre kullanacak.
am2 ye veruılan paraya yazık 1.stabıl degıl 2.dogru duzgun bıos yok ddr2 lerın kalıtelı ramlerı pahalı
conreo varken am2 toplanmaz ılla amd ıstıyorsanız 1 ay bekleyın pıyasada 939 lar heryerde ıkıncı el satıalcak cok ucuza
Sistem beklediğimden çok daha iyi çıktı. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Ekran kartı doom3 dahil elimdeki her oyunu 1024x768 çözünürlükte yüksek detayda oynatabiliyor. Şimdi daha iyi bir ekran kartı alsak ta bir dahaki yaza kadar o da eskirdi ileride daha iyi bir ekran kartı düşünülebilir. Kendime olsa 2. el alırdım ama sonra uğraşmak var ve ayrıca conroeyu veya diğer işlemcilerin ucuzlamasını bekleseydim çocuk oyun oynayamazdı :)
hayırlı olsun güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: The_WeB
quote:
Orjinalden alıntı: SPETNAS
Üniversiteye hazırlanacak bir yakınıma acil pc topladık.Yakında dersanesi başlayacak 1 ay gibi süre kullanacak.
am2 ye veruılan paraya yazık 1.stabıl degıl 2.dogru duzgun bıos yok ddr2 lerın kalıtelı ramlerı pahalı
conreo varken am2 toplanmaz ılla amd ıstıyorsanız 1 ay bekleyın pıyasada 939 lar heryerde ıkıncı el satıalcak cok ucuza
ne cacıktan bahsediyosun sen adam 1 ay kullancam diyo zaten conroey muş, aklınız fikriniz hızlı işlemci tavsiye etmeye calısıyo, çok hayrını görür o 1 ayda conroe nun
hayırlı olsun bende anakart sitabilitesini merak etmiştim_?? ama sorun yokmus güzell
hayırlı olsun gardaş
ben de topladım AM2 Sempron 2800+ AM2 ECS RS485M-M Socket AM2/ATI RS485/DDR2/A&V&L/MATX VERITECH 1GB DDR800 160GB Seagate 7200/9 SataII (anaklart sataII yi desteklemiyor) NEC 3550 DVD-R Codegen kasa AG Noveo F-417 (4MS) A4 Mouse+ Klavye Creative 1+1 hoperlör PIRANHA PC1211 2.0 MEGAPİKSEL kamera Fiyat 1140 YTL 12 Taksit Onboard ekran kartı oyunlarda o kadar da kötü değil kısık detaylarda Fear ı bile takılmadan oynatıyor. İleriki zamanlarda Ekran kartını da alacağım. Stabilite de bir sorunum olmadı. Bence gözardı edilebilecek bişey değil tavsiye edilir.
dostum pcleri değişelim mi güsel pc
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Reaver
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
üniye hazırlanacak bi arkadaşa böle bi pc toplamak biraz sakat çalışamaz çocuk ya
+1
+1 yani
tabiki eğer kendini kontrol edebilirse ne sorun olsun ki ÇALIŞIRDA OYUNDA OYNAR DEĞİL Mİ?
Gayet iyi fazlası lüxe girer
COnroe sistemler dururken amd-am2 ve pentiuma yaırım yapmak acaba dogru mu?
nerden aldin hocam ?
quote:
Orjinalden alıntı: dellino
ben de topladım AM2 Sempron 2800+ AM2 ECS RS485M-M Socket AM2/ATI RS485/DDR2/A&V&L/MATX VERITECH 1GB DDR800 160GB Seagate 7200/9 SataII (anaklart sataII yi desteklemiyor) NEC 3550 DVD-R Codegen kasa AG Noveo F-417 (4MS) A4 Mouse+ Klavye Creative 1+1 hoperlör PIRANHA PC1211 2.0 MEGAPİKSEL kamera Fiyat 1140 YTL 12 Taksit Onboard ekran kartı oyunlarda o kadar da kötü değil kısık detaylarda Fear ı bile takılmadan oynatıyor. İleriki zamanlarda Ekran kartını da alacağım. Stabilite de bir sorunum olmadı. Bence gözardı edilebilecek bişey değil tavsiye edilir.