Şimdi Ara

AM2 ANAKART VE 1Gb DDR2 | SATIŞ İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi - K9NGM AM2 ANAKART
    OEM 512MB DDR2-533Mhz CL4
    OEM 512MB DDR2-533Mhz CL4

Anakartta onboard 128Mb VGA + onboard 7+1 ses + onboard 10/100 Fast Ethernet by Realtek RTL8201CL

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=734

bulunmaktadır. Harddisk ve işlemci alın AM2 sistem hazır. Bunlar satılmazsa AM2 70-130YTL arası işlemci alınık.

Anakart sıfır. Kutusunda öylecene duruyor. Fatura garanti belgesi v.s ve bütün kutu içeriği duruyor. Benimle alışveriş yapanlar bilir. Sattığım her üründe herhangi bir sorunda iade alma garantisi vardır. Türkiyenin birçok yerinde elden teslimat mümkündür.

Gereksiz yorum istemiyorum. İletişim için PM kullanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendiss -- 19 Aralık 2006; 0:18:07 >

• pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: oversleep

pm

Cevapladım
  • yanlış anlama ama bende de aynı anakart var. acaba 512mb onboard vga yı hatalı mı yazdın ?

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1709
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendiss

Anakart sıfır. Kutusunda öylecene duruyor. Fatura garanti belgesi v.s ve bütün kutu içeriği duruyor. Benimle alışveriş yapanlar bilir. Sattığım her üründe herhangi bir sorunda iade alma garantisi vardır. Türkiyenin birçok yerinde elden teslimat mümkündür.

aynen arkadaşın dediği gibidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öztin -- 18 Aralık 2006; 22:34:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbukalemun

yanlış anlama ama bende de aynı anakart var. acaba 512mb onboard vga yı hatalı mı yazdın ?

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1709

Pardon ben MSI - K9VGM modeli anakartın gigatekteki özellikleri ile karıştırmışım. Gerekli düzeltme yapıldı. Teşekkürler. Diğer yorumlar içinde gereken yapıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: öztin

quote:

aynen arkadaşın dediği gibidir

Evet en iyi osman bey bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendiss -- 18 Aralık 2006; 22:42:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SELAM ARKADAŞIM PM ATTIM
  • Osman bey (öztin) den işlemci alınması nedeniyle satış iptal edilmiştir. Mesaj gönderen arkadaşlar kusura bakmasınlar. Makul fiyatlar verilseydi satış gerçekleşirdi

Bu arada Osman beyle eski bir alışverişten kalan küçük bir kırgınlık bu alışverişle birlikte ortadan kalkmış oldu. Kendisine teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.
  • quote:

Osman bey (öztin) den işlemci alınması nedeniyle satış iptal edilmiştir. Mesaj gönderen arkadaşlar kusura bakmasınlar. Makul fiyatlar verilseydi satış gerçekleşirdi

Bu arada Osman beyle eski bir alışverişten kalan küçük bir kırgınlık bu alışverişle birlikte ortadan kalkmış oldu. Kendisine teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

Kendisine dostluk elimizi geri çevirmediği ve lütfedip hakkını helal ettiği için asıl ben teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.