Şimdi Ara

Alvesin kırmızı kart görmesine çokda şaşırmadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alvesin kırmızı kart görmesine çokda şaşırmadım sarıyı bekliyordum hele hele böyle bir maçta adamda zaten bıkmış ortasahalardan top yapamamaktan vsden.

Player Profile: Bruno Alves
    Bruno Alves
    Full name: Bruno Eduardo Regufe Alves
    Position: Defender
    Date of Birth: 27 November 1981
    Birthplace: Porto, Portugal
    Not too long ago Bruno Alves was in danger of seeing his career nosedive into a nondescript story of a promising defender who was let down by an inability to control his temperament.

At 1.87m he is almost invincible in the air, and as well as a fearsome defender Alves is more than happy to add his considerable weight to the attack where he is a potent weapon at corners and set-pieces.

However, the massive Alves achieved notoriety in his early years more for his often violent conduct on the pitch, with a series of red cards stunting his progress. He infamously head-butted Nuno Gomes in 2005/06 as FC Porto fell to a rare home defeat against bitter rivals Benfica.

Kaynak:portugoal.net

• Ben maç çıkışında Bekir'i döver diye bekliyordum da yapmadı onu.

Arsenal maçında Kadlec-Alves olmalı bence.Kadlec çok iyi kademeye giriyor.Zaten milli takımda da stoper oynuyormuş.Denenmeliler beraber.
  • 2. sarı Emre yüzünden oldu açıkcası. Ilk sarı kartı aldığı faul gerçekten gereksizdi.
  • salzburg maçındaki rakibinin yüzüne basma olayı sonrası konusunu açmıştım.

http://resim.donanimhaber.com/m_78873287/tm.htm
  • İlk defa izledim , çokta beğendim ... her şey benim yüzümden oldu
  • Aynen ilk defa izledim saçları, boyu, fiziği mükemmel. Resmen kasap Meireles gibi bir maç var iki maç yok olmaz inşallah.
  • adamda artık istem dışı bir olay olmuş bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Lincoln neden kırmızı gördü ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu adam kusursuz oynuyordu gitti biri korner direğinin orda diğeri orta sahanın ortasında 2 saçma sapan hareket yaptı.Bu hiç hayra alamet değil.En güvendiğin adam bu kadar basit kırmızı görmemeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.