turkcealtyazi veya planetdp gibi sitelere giremiyorum |
Altyazı siteleri açılmıyor ?

-
-
VPN ile açılıyor.
-
Amazon Prime Türkiye'ye açılmadan önce altyazı siteleri kapandı. Düşündürücü biraz.
-
Evet bana bu gün lazım oldu açılmıyor. Eskiden dvixm mi ne vardı o kapandı gitti. Türkçe alyazı çok iyiydi işimizi görüyordu acaba ne oldu? yify sub vardı o ne durumda bilmiyorum. Vlc playerden iniyor ama bilginiz olsun.
-
tşkler
proxy ile girebildim.
ayrıca opensubtitles seçeneği de sonradan aklıma geldi.
-
Aa gerçekten de girilmiyor. Mahkeme kararı falan da yok. Açılmıyor sadece. Engellemiş olabilirler mi gerçekten. Hangi gerekçeyle yasaklandı ki?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir bilen yok mu?
Aşağıda Turkcealtyazi sitesinin açıklamasını ekledim.
Herkese Selamlar,
Arkadaşlar, İçinizi ferah tutun. Turkcealtyazi hiçbir yere gitmeyecek. Avukatımız konuyla ilgileniyor. En kısa zamanda çözüleceğini umuyoruz. Gönüllü olarak çeviri yapan arkadaşlarımızın ortaya koydukları emek üzerinde hakları olduğu kadar, bu yapımlar üzerinden hakkını kazanmaya çalışan firmaların da elbette ki ticari haklarını savunmalarının hiçbir yanlış tarafı yoktur.
Her şey çözülür kalbinizi karatmayın.
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cey100 -- 16 Eylül 2020; 10:6:43 > -
Ulan ben para ödemek zorundamıyım amazon priema netfilike falan açılırlar yakın zamanda olmadı başka bir domainle açılırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş domain ile çözülse kolay. Sanırım genel bir yasak söz konusu.
-
şuan vpn olmadan turkcealtyazi.org a girebiliyorum sanırım düzeldi ama planetdp ye hala girmiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirengin22 -- 19 Eylül 2020; 9:0:5 > -
Aynen giriliyor, mübarek olsun.
-
Planet e de giriliyor artık. Heyecan yaratmak istemişler ama bazılarının kalbine inecekdi. Benim gibi.
Planet saçmaladı artık. Bir giriliyor, bir girilmiyor.
Planet bloke.
Bir ara ben de giremiyordum şimdi giriliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
planetdp.org'a vpn olmadan girilmiyor. Türkçealtyazı' ya giriliyor ama oranın altyazılarında hep bi senkron problemi var.
-
planet dp girebilen var mı? varsa nasıl girdiğini anlatabilir mi? browsec vpn ile girebiliyordum şimdi gremiyorum
-
Bir çözüm bulabildinmi acaba?
-
ekşi sözlükte biri ekran görüntüsü paylaşmıştı; site haklenmiş bu yüzden kara listeye alınmış uğraşıyorlarmış ama bu saatten sonra biraz zor düzeltmeleri... hala girilmiyor vpn ile
Benzer içerikler
- serçe parmak tırnağını uzatmak ne anlama gelir
- eninde sonunda mı önünde sonunda mı
- kan verirken bayılmak
- boğaza takılan şey nasıl geçer
- kapatılan fake hesap bulunur mu
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X