Şimdi Ara

Altuğ güneş adamlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    hocam hep derim yine diyorum,
    büyük adamsınız vesselam..
  • Hocam kendi adıma söyleyim yukarıda belirttiğim gibi ben anlatımlarınızın güzel olduğuna inanıyorum.Paralı konularda yıl içinde fiziğe özel dersi vs çok para döktüm kendi adıma.Sizin geçen sene soru tutturduğunuzu duydum almayı düşündüm fakat apotemi palme gibi yayınlardan branş attığım için vazgeçtim.Bedava olma olayını da şu açıdan söyledim,kanalda video çözüm olarak olsa var mı bilemiyorum çözümleri ama en azından daha çok kitleye hitap edilirdi birçok insan memnun olurdu.Biliyorsunuz son günlerde herkes güzel bir playlist bekliyor hocalardan.Belki olaya böyle yaklaşırsak itiraz durumu ortadan kalkar.
    Not:20-30liranın hesabında söylemedim zaten o kadar kaliteli denemelerse çözümü mutlaka olmalı yoksa işin anlamı kalmıyor
    Saygılar,yanlış bir sözüm olduysa kendi adıma kusura bakmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hhcs11

    Hocam kendi adıma söyleyim yukarıda belirttiğim gibi ben anlatımlarınızın güzel olduğuna inanıyorum.Paralı konularda yıl içinde fiziğe özel dersi vs çok para döktüm kendi adıma.Sizin geçen sene soru tutturduğunuzu duydum almayı düşündüm fakat apotemi palme gibi yayınlardan branş attığım için vazgeçtim.Bedava olma olayını da şu açıdan söyledim,kanalda video çözüm olarak olsa var mı bilemiyorum çözümleri ama en azından daha çok kitleye hitap edilirdi birçok insan memnun olurdu.Biliyorsunuz son günlerde herkes güzel bir playlist bekliyor hocalardan.Belki olaya böyle yaklaşırsak itiraz durumu ortadan kalkar.
    Not:20-30liranın hesabında söylemedim zaten o kadar kaliteli denemelerse çözümü mutlaka olmalı yoksa işin anlamı kalmıyor
    Saygılar,yanlış bir sözüm olduysa kendi adıma kusura bakmayın.
    Zaten ben kanala gerekli videoları atıyorum. 250 sayfa PDF dosyası var. Herkese açık. Alaittin hocanız zorunlu olmadığı halde bir FiZİK KANALINDA, Öğrencilere faydalı olmak adına Kimya Dersleri atıyor. O da Temiz PDF

    Bizimkimyamiz.com'dan ders alan yüzlerce kişinin 1 yıllık derslerini uzattık. Martta Nisanda dersleri bitenleri ayırmadık. Normalde direk kapatabilirdik. Çünkü kendilerine 1 yıl olarak sunulmuştu bu. Bunu kabul ederek aldılar.

    Tek ders alanlar oldu. Vakit azaldı. PDF attık. ( Atmak zorunda değiliz tamamen bizim Inisiyatif kullanmamız )
    Kitap bitti. Kitabın PDF dosyasını "ÜCRETSİZ" gönderdik. ( Satmak / Atmak zorunda değiliz tamamen bizim Inisiyatif kullanmamız )

    Ama bunlar hiç gözükmesin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 3 Haziran 2020; 2:10:38 >




  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Hocam vallaha böyle şeylerle pek uğraşan biri değilim dediğim gibi fizikten zaten ders alıyorum ihtiyaç duymadım o kadar detaylı takip edemedim kusura bakmayın.Manyetizmada emeğiniz çok yukarıda da söylemiştim.Tekrar kusura bakmayın hayırlı geceler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler herkesin yaptıgı işten para kazanması lazım ki evine ekmek götürsün niye bedava değil muhabbeti bana saçma geliyo adam makul fiyatlarda kaliteli içerik sunuyosa alınır (ha behzat gibi kan emiciler ayrı tabiki) ben altug hocayı hiç dinlemedim ama forumda övülüyo fiyatları da uygun gayet adam emek veriyo bunu görmezden gelmeyin
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bildiğiniz yolda gidin. Çürük elmaları boşverin böyle saçma sapan konuşan. Size saygı duydum bu güzel düşüncenizden ama alan arkadaşlara ayıp olur sanki bedava yaparsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok seviliyorsunuz çok faydalısınız eger bu yorumu okursanız sizi yerenlere lütfen çok sinirlenmeyin. Sizi bilen biliyor. Bilmeyen zaten sınavdan sonra ögrenecek yapanları yorumu sayesinde.

    Bazı arkadaşlar boş bulunmuş olup size laf etmiş olabilir insanlık hali. Belki tanır ve fikrinden geçer.

    Yaptıklarınız için teşekkürler, degerlisiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu adama bile laf edecekseniz sizinle işimiz var. Ortalama bir özel dersin 10da1i tarama soruları. 400 tane soruyu özel ders hocana kaç saatte çözdürürdün acaba ? Hiçbir şeyi bedava yapmak zorunda değil adam ama sırf kendisini takip eden durumu olmayan insanlar da faydalansın diye güzel işler yapmış. İlla birileri gibi en ufak olayda mahkemeye mi versin sizi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serjaime -- 3 Haziran 2020; 6:48:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette ders anlatan hocalar arasında saygınlığını hiçbir dönemde kaybetmemiş bir elin parmağın geçmeyecek sayıda insanlar var , işte onlardan biri de Altuğ Hocadır şüphesiz. Kendisinin böyle bir zamanda öğrenci dostluğu politikasıyla hareket etmeye çalıştığı aşikar. Teşekkür ederiz emekleriniz için.
  • keşke param olsaydı da alabilseydim.yaptığı şey gerçekten çok takdire şayan ve öğrencilere faydalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xeratula

    Buyrun 24 Mayısta bir öğrenci ile yaptığım konuşma. 23:30 da, bu bahsedilen konuda.

    Reklam yapıyorum ha? Bedava yapsaymış adamsa ha? ( Gören de sistemi full paralı yaptım sancak )

    Ben sizin düşüncelerinizin ilerisinde çok şeyler düşünüyorum da siz olayın farkında değilsiniz. Çok şey yazıcam ama bazılarınız gerçekten lafını bilmiyor.

    Bedava yaparsam alan kişilerin tepkileri olabilir diye bedava açmaktan vazgeçtim. Bunu da danıştım birkaç kişiyle.

    Şu ana kadar kaç tane insan gördünüz piyasada "Ücretli yaptığı bir içeriği acaba ücretsiz yapabilir miyim? Sunarsam ne olur?" diye düşünen

    AL ! Senin hiçbir konuda hiçbir fikrin yok.


    Hocam en az birkaç kere gerek wpden gerek buradan soru sordum size ve hepsine cevap verdiniz.Kaç senelik öğretmenim olup benle alakası bitti diye cevap vermeye tenezzül bile etmeyen nice öğretmen varken sizin beni tanımamanıza rağmen bu uğraşınız bile çok ayrı bir olay.Tarama soruları da çok güzel olmuş ücret gerçekten sembolik bir ücret o kadar anlatıma göre.Şu sınav istediğim gibi iyi geçerse istediğiniz lunapark sözüm olsun hocam




  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    içerikte bazı yerler ücretsiziyle aynı olunca oraları çok hızlı geçmiş. gittim ücretsizinden orayı bulup dinleyince anladım. Soruların da bir çoğu meb tekrar testlerinden ve ücretsizden eklenmiş. İnanılmaz süper bir içerik değil ama öneririm ben sevdim genel olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Yani TYT AYT adına en ekstrem ne sorulabilir ki? Hocamızın amacı sizi göklere çıkartmak değil kazanımlara hakim olup soru yakalamak sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler bu hocaların geçim kaynağı bu bunu unutuyorsunuz. Yani extra bir işleri yok meslek tamamen internette ders. Hoca da 400 soruyu hazırlaması video çekmesi çözmesi falan derken saatlerce kafa yormuş buna haliyle karşılığında ücret beklemesi gayet normal YouTube’la yetinmek istemeyip büyümek istemesi de mesleğine verdiği önemi gösterir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PhenomenalOne P kullanıcısına yanıt
    Benim bunla ilgili sıkıntım yok zaten ama “altuğ hocanın soruları olmadan olmaz” algısı oluşmuş youtube da ve burada. İnsanlar alınca hiç karşılaşmadıkları sorular bekliyorlar sanırım ama durum tam da dediğin gibi kazanımlara yönelik bi içerik olması sadece. Bunu izah ettim ve bu sebeple aldığımı da. Ayrıca kendimce eksisini de yazdım hepsi bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    O zaman başarılar hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben herkes bedava içerik üretsin falan demedim, hepiniz para veya ego için yapıyorsunuz bu işi zaten insan olarak normali de bu. Kendinizi pazarlamaya da devam ediyorsunuz hala. Madem parayla satıyorsun arkasında dur neden bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyorsun ki? Altuğ hocamız bizleri çok seviyor, durumu olmayanlara yardımcı olup bunu sosyal medyadan duyuruyor biz de onu çok seviyoruz hemen alalım paketlerini.
  • DH ölücüsü kadar iğrenç şey az bulunur şu dünyada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Hocam ben size minnettarım. Her şey için çok teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.