Şimdi Ara

alttan gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,Yüksek devirde cam açıkken özellikle geceleri kullanırken arabanın altından bir ıslık (metalik bir ses) sesi geliyor bunu sadece belli bir devirde yapıyor devir aşağı veya yukarı değiştiğinde kesiliyor ses.araba park halindeyken gaz verdiğinizde veya bir egzostçuya götürdüğünüzde duyulmuyor bu ses sizin bir fikriniz varmı arkadaşlar sağolun - 2004 leon signo 23500km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaslan11 -- 15 Ağustos 2006; 10:28:38 >

• büyük ihtimalle emme manifoltundan gelen bir ses bu bende de oluyor herhangi bir sorun teşkil etmez
  • Bende de aynı problem var, ozellikle 5. viteste aynen bahsettiğin gibi bir ses yapıyor. Servis eksozdan olabilir dedi ama cok üstüne düşmedim...
  • beni çok kıllandırmıştı bu olay. Bayağı bir araştırma yaptım. Sesin nedenini emme manifoltuna hava girerken oluşan türbülanstan dolayı çıktığını söyldiler. Bunun nedeninin genelde manifolt girişinin iç yüzeyinin pütürlü olmasından dolayı çarpan havanın çıkardığı ses olarak yorumladılar. Bir sorun çıkarmaz dediler. Gerçektende herhangi bir sorun yok. Hatta bazen turbo varmış hissi uyandırıyor
  • çok sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.