Şimdi Ara

ALTLİMİTSİZ TRENDYOL 30 TL indirim cebinde! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
15
Favori
31.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ayakkabı siparişi verdik bi geldi ikiside sağ ayak için sol yok hemen iade gönderdim bugün iade almışlar özür olarakta 10 TL indirim tanımlamışlar 50 TL alt limit şartı var madem bir iş yapıyorsunuz alt limit niye koyuyorsunuz
  • Trendyol'un sattığı kalitesiz ürünü iade almaması Trendyol'dan madmext Manşetli Düz Eşofman Altı Siyah- 1122 eşofman altını aldım. Ama daha üç gün giymeden resimlerdeki gibi dikişleri atmaya ve dizlerinin üstleri pamuklanma başlayınca iade etmek istedim ama neymiş kullandığım için iade almadıklarını analiz edip duruma göre işlem yapılacağını söylemelerine rağmen bana aynı ürünü yeniden göndermişler. Trendyol'la görüşünce etiketi olmadığı ve yıkandığı için iade alınmadığını söylediler. Halbuki yıkamam söz konusu değil. İnsanları nasıl kandırıp kalitesiz malları sattıklarını görün.

    https://www.trendyol.com/madmext/mansetli-duz-esofman-alti-siyah-p-2816967?boutiqueId=184814








    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ürün kalitesizdir, doğrudur ben de aldığım son ürünlerden memnun kalmadım, ancak 2-3 gün giyilmiş ürünü, etiketiyle vs giymediğinizi varsayarak söylüyorum ki genel olarak satıcılar böyle bir ürünü iade alması mümkün değil
  • altlimitsiz 30tl çek vermişlerdi. 38 liralık ürün aldım. ürünü yollamadılar çeki de iade etmeyip 50 tl altlimitli 20 liralık çek vermişler... uzak dursunlar.
  • la bu konu ne diye hala sıcak fırsatlarda güncel ya? biz alışverişi yapıp ürünleri elimize alalı 1 ayı geçti nedir sizin derdiniz?
  • Bu trendyol alem. Gecenlerde Kemal tanca kampanyasi olmustu. 1 alana 1 bedava gibi birsey.neyse iki ürün siparis gectim 300 e.. Biri tedarik edildi biri edilemedi iade vs derken benden 10 tl kestiler 290 iade. Ayakkabi geldi rugan acik kahve

    Bu defa ben rahatsiz oldum mhyi aradim. ayakkabıyı gondereyim mi dedim. Yok efendim olmaz falanca fişman üste birde hediye ceki 25/75 ti. .oyleyse helal edin dedim. Helal olsun dedi.

    Bu kafayla batar bunlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk açıldığından beri alışveriş yapıyorum bu firmadan. Çek ve kampanya ile baya ucuza alışveriş yapılabiliyor. Adidas, new balance, mavi v.s gibi mağazaları örnek gösterebilirim. Ancak ne var ki Trendyol da bu mağazaların yeni sezon ürünleri satılmaz. Satılıyorsa bile daha pahalı oluyor. Karşılaştığım başka bir durum ise, ürünlerde farkedilemeyecek defoların olması. Birden fazla kere bu durumla karşılaştım. Bu defolar çok rahatsız edici olmuyor. Diğer türlü zaten bu ürünleri Trendyolun ucuza satması mümkün olmazdı. Yalnız şu var; Çek, banka kampanyası haricinde Trendyol' dan ürün alınmaz.
  • arkadaşlar bana acil bugüne çek lazım elinde olupta kullanan var mı 100/20 30 her şey olur
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.