Şimdi Ara

altlimitsiz BOYNER çekleri satılık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Tekstil #Boyner
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1300 lira değerinde alt limitsiz boyner çekleri satılık. 100er lira halinde. toplam fiyat 975 lira. ankara elden teslim.

• Boynerden her 400 TL alışverişe 100 TL indirim yapıyor yani 1200 TL lik alışveriş zaten 900 TL ye geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesudiyeli5252

Boynerden her 400 TL alışverişe 100 TL indirim yapıyor yani 1200 TL lik alışveriş zaten 900 TL ye geliyor.

akıllı arkadaşım bende bulunan çekler indirim çeki değil. nakit yerine geçen çek. yani senin 1200 liralık alışveriş zaten 900 diyorsun ya, bu çeklerle o 900 lirayı çekle veriyorsun yani anlatabildim mi.
  • Ben anladımda arkadaşı sen anlamadın herhalde boynerdan alışveriş yapacak adam senden niye çek alsınki ? Boyner.com.tr aynı fiyata alabiliyor zaten avantajix falan kullanır daha hesaplı geliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesudiyeli5252

Ben anladımda arkadaşı sen anlamadın herhalde boynerdan alışveriş yapacak adam senden niye çek alsınki ? Boyner.com.tr aynı fiyata alabiliyor zaten avantajix falan kullanır daha hesaplı geliyor ?

boyner mağazalarından alışveriş yapmak sana saçma geliyorsa hemen kapatsınlar mağazaları arkadaşım. online var nasıl olsa değilmi. tek sen anlıyorsun ya hani bu işten biraz akıl ver şu boynerin sahibine felan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MİGROS ÇEKLERİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.