Bildirim
altlimitsiz BOYNER çekleri satılık.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Boynerden her 400 TL alışverişe 100 TL indirim yapıyor yani 1200 TL lik alışveriş zaten 900 TL ye geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mesudiyeli5252
Boynerden her 400 TL alışverişe 100 TL indirim yapıyor yani 1200 TL lik alışveriş zaten 900 TL ye geliyor.
akıllı arkadaşım bende bulunan çekler indirim çeki değil. nakit yerine geçen çek. yani senin 1200 liralık alışveriş zaten 900 diyorsun ya, bu çeklerle o 900 lirayı çekle veriyorsun yani anlatabildim mi.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Ben anladımda arkadaşı sen anlamadın herhalde boynerdan alışveriş yapacak adam senden niye çek alsınki ? Boyner.com.tr aynı fiyata alabiliyor zaten avantajix falan kullanır daha hesaplı geliyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mesudiyeli5252
Ben anladımda arkadaşı sen anlamadın herhalde boynerdan alışveriş yapacak adam senden niye çek alsınki ? Boyner.com.tr aynı fiyata alabiliyor zaten avantajix falan kullanır daha hesaplı geliyor ?
boyner mağazalarından alışveriş yapmak sana saçma geliyorsa hemen kapatsınlar mağazaları arkadaşım. online var nasıl olsa değilmi. tek sen anlıyorsun ya hani bu işten biraz akıl ver şu boynerin sahibine felan.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X