Bildirim
Altincicadde.com 100 tl üzerinde geçerli 50 tl'lik çek bedava
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi
quote:
Orijinalden alıntı: GKHN1905
başlığı da: "BUGÜNE ÖZEL! .. Altıncıcadde'de 100tl ve üzeri alışverişe, bir sonraki 100tl'lik alışverişte kullanılmak üzere 50tl'lik hediye çeki hediye.." şeklinde değiştirebilir miyiz?
hemen indirim yapıyor,bir sonraki alışverişte değil.
-
Neler aldınız ne onerirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
evet, dediğiniz gibi... bir sonraki alışverişe çek değil, direk indirim yapıyormuş.. ilandaki "SADECE BUGÜN" ve alttaki açıklamalardaki "Hediye Kuponunuz 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olup..." ibareleri çeliştiği için ayrıca hediye çeki veriyormuş gibi anlaşılıyor.. o zaman şöyle değiştirelim başlığı: "Altıncıcadde.com 100tl ve üzeri alışverişte geçerli 50tl'lik indirim kodu:YARISIBIZDEN" :D (başlığa sığdı "Altıncıcadde.com 100tl ve üzeri alışverişte geçerli 50tl'lik indirim kodu:YARISIBIZDEN12345678901234" :P
neyse önce kendimi üye yaptım, sonra yine kendime davet gönderip kendi kendimi üye yaptım, ordan da bi 15 lira gelse :P (iyice ölücü müyüm neyim) :S
alışverişi 250 liraya tamamladım, 50 lira indirimi kesti, 20tl worlpuan da avans wp'lar için ilaç gibi geldi.. teşekkürler kampanyadan haberdar ettiğiniz için.. yalnız siparişi verdim, sonradan ayrıca bir de eğer avantajix'le anlaşması olduğunu öğrenirsem tümden kafayı yerim.... :(
üye olur olmaz 30tl indirim kodu verdi, boşa gidecek ya neyse...
bu da worlpuan kampanyası..
bilgilendirdiğiniz için tekrar teşekkürler..
-
quote:
Orijinalden alıntı: addicttomango
Neler aldınız ne onerirsiniz
benim gibi 20tl avans worldpuan kapatmak için 200tl'ye tamamlama gibi bir probleminiz yoksa 2 nevresim bir de kupa tam 50,08tl'ye kargo ücretsiz alabilirsiniz..
cok iyi cok da guzel tamam 2*47,9
100tl tamamlamak için 5tl..
toplamda 100 ediyor.. 3ü birden 50tl indirim koduyla birlikte.. ama 200e tamamlayacaksanız o sizin zevkinize kalmış ;)
porselen tabaklardan aldım 17 tl..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
quote:
quote:
başlığı da: "BUGÜNE ÖZEL! .. Altıncıcadde'de 100tl ve üzeri alışverişe, bir sonraki 100tl'lik alışverişte kullanılmak üzere 50tl'lik hediye çeki hediye.." şeklinde değiştirebilir miyiz?
O kadar uzun başlık nasıl görünecek diye sorarlar adama.
Ayrıca ne alakası var, denedim direk sepet tutarından düşüyor.
başlık açan kişilere yüklenme gibi bir alışkanlık ortaya çıktı forumda son zamanlarda. Başlıkta yazdığım geçerli neden daha fazla ayrıntıya giriyim başlıkta? Merak eden ilgi duyan zaten araştırır öyle bir hazıra da alışmısız ki işeme yarayan varsa alıyım değil de yok pahasına ne geliyorsa alıyım elbet işime yarar mantığı da türedi. Kampanyayı ben düzenlemedim fırsatı paylaştım sadece. Sağolasın network desteğin için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
başlık açan kişilere yüklenme gibi bir alışkanlık ortaya çıktı forumda son zamanlarda. Başlıkta yazdığım geçerli neden daha fazla ayrıntıya giriyim başlıkta? Merak eden ilgi duyan zaten araştırır öyle bir hazıra da alışmısız ki işeme yarayan varsa alıyım değil de yok pahasına ne geliyorsa alıyım elbet işime yarar mantığı da türedi. Kampanyayı ben düzenlemedim fırsatı paylaştım sadece. Sağolasın network desteğin için.
Başlığın ne önemi var. Gir konuya bak, onuda yapamıyorsan üzerine gel az bir ayrıntı çıkıyor zaten. Konu amacına ulaşsın yeter.
Tabi tutupta iPhone fırsatı için kadın pedleri diye başık atın demiyorum.
Başlığı değiştir diyen arkadaşı tenzih ederim, genel olarak düşüncemi söyledim.
Başlığa Altıncıcadde 50 TL yazsaydın yine konuya girilecekti. Sadece 50 TL yazsan bile merak edip girerler.
-
EN UCUZ NE VAR YANINA EKLENECEK ? -
ne zaman çıktı bu yahu. ben alışveriş yaptım 3-4 gün öncesi.ilk alışveriş diye 30 TL düştü. -
evet, dediğiniz gibi... bir sonraki alışverişe çek değil, direk indirim yapıyormuş.. ilandaki "SADECE BUGÜN" ve alttaki açıklamalardaki "Hediye Kuponunuz 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olup..." ibareleri çeliştiği için ayrıca hediye çeki veriyormuş gibi anlaşılıyor..
iyi ağa iyi siliyoruz peki yorumu, bu arada başlık açanlara toz kondurmama gibi bi icat çıktı forumda son zamanlarda... :P
yalnız, "o kadar başlık nasıl sığacak?" yorumu yerine(aslında sığıyormuş), "işine geliyorsa arkadaş, değiştirmiyorum başlığı" demek gereksiz açıklamaları uzatmamış olur, bu da benim yorumum ;)
iyi bidaha tavsiye de yapılmasın, "..100 tl üzerinde geçerli 50 tl'lik çek bedava" gören çek mi, indirim mi bilemesin, önce girsin siteye üye değilse üye olsun, biraz emek sarfetsin,sepete atsın,kodu girsin, denesin etsin öyle anlasın.. beleşe yok..
konuyu açan ve başlığı koyan arkadaşı tenzih ederim ama son zamanlarda bayağı türedi, yok bi sonraki alışverişe, yok sadece bilmem kaç lira alışverişe, yok sadece şu şu tarihler arasında, sadece 3 gün içinde kullanıma...
biz de avantajı daha iyi anlaşılsın istiyoruz, iyi bi fırsat, kaçmasın.. ben değerlendirdim konuyu açan arkadaşa teşekkür ettim.. gerilime gerek yok..
son olarak istemeyen arkadaş varsa konusuna eklesin, ek bilgi önerileri şiddetle reddedilecektir, az biraz kendiniz tutun araştırın, benden bu kadar bilgi gerisini karıştırmasın desin...
herkese iyi avantajlar....
-
quote:
evet, dediğiniz gibi... bir sonraki alışverişe çek değil, direk indirim yapıyormuş.. ilandaki "SADECE BUGÜN" ve alttaki açıklamalardaki "Hediye Kuponunuz 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olup..." ibareleri çeliştiği için ayrıca hediye çeki veriyormuş gibi anlaşılıyor..
iyi ağa iyi siliyoruz peki yorumu, bu arada başlık açanlara toz kondurmama gibi bi icat çıktı forumda son zamanlarda... :P
yalnız, "o kadar başlık nasıl sığacak?" yorumu yerine(aslında sığıyormuş), "işine geliyorsa arkadaş, değiştirmiyorum başlığı" demek gereksiz açıklamaları uzatmamış olur, bu da benim yorumum ;)
iyi bidaha tavsiye de yapılmasın, "..100 tl üzerinde geçerli 50 tl'lik çek bedava" gören çek mi, indirim mi bilemesin, önce girsin siteye üye değilse üye olsun, biraz emek sarfetsin,sepete atsın,kodu girsin, denesin etsin öyle anlasın.. beleşe yok..
konuyu açan ve başlığı koyan arkadaşı tenzih ederim ama son zamanlarda bayağı türedi, yok bi sonraki alışverişe, yok sadece bilmem kaç lira alışverişe, yok sadece şu şu tarihler arasında, sadece 3 gün içinde kullanıma...
biz de avantajı daha iyi anlaşılsın istiyoruz, iyi bi fırsat, kaçmasın.. ben değerlendirdim konuyu açan arkadaşa teşekkür ettim.. gerilime gerek yok..
son olarak istemeyen arkadaş varsa konusuna eklesin, ek bilgi önerileri şiddetle reddedilecektir, az biraz kendiniz tutun araştırın, benden bu kadar bilgi gerisini karıştırmasın desin...
herkese iyi avantajlar....
Konu başlığına bilmem kaç karakter başlık atabilirsin ama hepsi görünmez. İstersen deneyebilirsin.
Senin dediğin tavsiye değil, direk alakasız bir şart söylemişsin. Kesin biliyormuş, denemiş gibi.
100 TL üzerine 50 TL çek ile indirim doğru kullanıldığında aynı şey zaten. Belki 'bedava' kelimesinden önce virgül konulabilirmiş veya 'bedava' kelimesi cümlenin başına çekilebilirmiş.
Ayrıca merak eden deneyebilir, başkası deneyip yazabilir veya konuyu açan kişi konu açmadan önce/açtıktan sonra deneyerek belirtebilir. Bu zamana kadar hep böyle olmuştur. Hangi başlıkta hangi soru cevapsız kalmış ki?
Neyse, sonuçta indirim var, başlığı yukarı attım farzedin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Mayıs 2012; 14:41:57 >
-
şunu alıp almamakta kararsızım, şöyle iyisinden çelik filtre kahve mak. bakıyorum bi süredir, ve cardfinans -25 tl ile 95 e geliyor bu günlük. kullanan var mı bundan acaba, nasıldır iyi midir tavsiye eder misiniz?
Morphy Richards
47076EE Çelik Mattino Kahve Makinesi
http://www.altincicadde.com/ProductPages/ProductDetail.aspx?CampaignID=3975&ProductID=4842 -
avantaix bu sited % 5 veriyor beyler -
Elektrikli aletlerde arzum king ve benzeri çok işe yarıyor bilginize arzum un hepsiburada 109 tl olan ızgarası burada 40 tl ye geliyor ihtiyacı olan kaçırmasın -
Bosch BSGL-32500 elektrik süpürgesi aldım direk 50 tl düştü, ihtiyacı olan bencede kaçırmasın. ama umarım siparişler gelir ve problem çıkmaz.. -
merhaba arkadaşlar bu hediye çeki ile finansbank ile ödenirse 100 tl lik alışveriş 25 tl ye mi geliyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: erol5622
merhaba arkadaşlar bu hediye çeki ile finansbank ile ödenirse 100 tl lik alışveriş 25 tl ye mi geliyor?
Sanırım evet. Bende cardfinans yok deneyemiyorum, birisi deneyebilirmi acaba? Birde bunun üstüne 15 tl'lik davet çeki alırsak alışveriş nerdeyse bedavaya gelir
EDIT : Avantajix iadesinide unutmamak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 22 Mayıs 2012; 16:01:37 > -
ben de alısverıs yaptım para cekıldı ancak sıparıs olusmadı,****,teknosa derken sımdı de bu.
Benzer içerikler
- marka plus orjinal mi
- bim kokoreç fiyat
- bim erkek parfüm
- yeşil kundura 1 alana 2 bedava
- adam blue parfüm
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X