Bildirim
Altın ve Gümüş Alıp Satmak İçin En Karlı Yöntem Nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
FOREX te kaldıraçlı olarak alıp satabilirsin tabi çok risklidir -
Hocam o kaldıraç olayını istemiyorum. Açıkçası korkuyorum. Forexten para kazanan sadece bir tanıdığım var ama batan çok fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet çok riskli bir piyasa Türkiyedeki yatırımcıların %80 kaybettiği bir piyasa hatta bundan dolayı spk kaldıraç oranlarını 1.10 düşürdü bu şekilde biraz daha riski azaldı -
Hocam cevap için teşekkür ederim, kaldıraç olmadan oynanamıyor mu bu forex? Aynen bankadan alıp satmak gibi olmuyor mu bu? Arkadaş geçen hesap açacaktı; eğer 24 saat satış alış yapmak istiyorsanız hesabınıza 50000 lira yatırmalısınız demişler. Galiba gcm idi şirketin adı. Ben de bugün İntegral adlı şirketi arayacağım. Bakalım onlarda da var mı bu olay.
Bir de bu bitcoin işi var. Allah'ım nasıl bir piyasa anlamak imkansız. Dün baktığımda 14900 idi bugün 14300 falan olmuş. bir günde %5 düşmüş. Başka bir para birimi %118 artmış. Sizin de imzada var. Bundan para kazanılıyor mu yaw. -
evet yeni SPK (Sermaye Piyasası Kurulu) düzenlemesi sonucu artıkın minumum yatırım tutarı 50.000 TL bunun sebebi Türkiye deki yatırımcıların %80 nin kaybetmesi bu tarz yüksek bir rakam getirdiler ki acemi yatırımcı girip kaybetmesin diye Türkiye deki yasal forex şirketleri mejburen buna uymak zorunda ve bundan dolayı Türkiye deki forex şirketleri %80 küçülmeye gidecek fakat yabancı forex şirketlerinde böyle bir zorunluluk yok ama onlarda yasal değil paranını çekememe gibi bir sıkıntın olursa muhtemelen muhattap bulamassın
ve bitcoin hakkında bir soru sormuşsun
evet bitcoin çok volativ bir para birimidir yaklaşık bir ay önce 1 bitcoin 8000-9000 tl civarlarındaydı ama şimdi 16000 tl kadar yükseldi ve şu anda 15000 tl civarlarında bu kadar çok dalgalı bir para olduğu için kaldıraçsız olarakta al-sat yapıldığında çok güzel paralar kazanılabilir fakat bitcoin hakkında bilgisiz bir kişi kaybededebilir o yüzden eğer bilgisi yoksa uzun vadede alıp bitcoini elinde tutması çok iyi kâr getirir çünkü çoğu kişi bitcoinin bu fiyatlardan çok çok daha yükseleceğini tahmin ediyor ki geçmişine baktığımızda bitcoinin hep kazandırmıştır uzun vadede
ve altcoinler bitcoinden daha risklidir oradaki dalgalanma daha yüksektir bir günde %50 den fazla paran değer kazanabilir ama bir o kadarda değer kaybedebilir o yüzden altcoin yatırımı yaparken çok dikkatli olmak gerek piyasada yüzlerce altcoin var yatırım yapılabilir altcoine bulmak zordur
-
Hocam bir miktar para ile ki forexe yatırabilirmişim. Saf gibi dolar alıp yattım. hala yükselmesini bekliyorum. aslında alıp elde tutma işi bana uyuyor. Bitcoin sayfalarını da inceleyeyeyim ben biraz. Yardımınız için çok teşekkür ederim. -
Altın ve gümüş alım - satımı yaparak para kazanabilmemizin en önemli konusu fiyat takibi yapmak arkadaşlar. Canlı grafiklerden de yararlanarak analiz etmeyi öğrenmeliyiz. Aksi halde fiyat takibi yapmadan ve grafikleri incelemeden altın ya da gümüş alıp satarak para kazanmak çok söz konusu olmuyor.
Baksanıza altın altın fiyatlarına:
Gram altın aldı başını gidiyor. Şu an gram altın: 193.326
İki buçuk altın şu an: 3046.78
Ziynet altın şu an: 1256.80
Hamit altın şu an: 1256.00
Gümüş şu an: 2.51
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X