Şimdi Ara

Altın sarısı yaldızlı boya acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
10.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi evime lamba göbeği ve kartonpiyer aldım desenleri altın rengine boyamak istiyorum eskitme gibi ama boya bulamıyorum bi tane buldum sentetikmiş eritti netten alabileceğim var mi varsa link lütfen yada nasıl temin edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• poliüretan(plastik) esaslı kartonpiyer için sıvı akrilik esaslı eritmeyen özel boya kullanıyoruz,altın yaldız varak boya reflekte özellikte ve rengini daima korumaktadır,www.ibateknik.com adresinden uygulamaları görebilirsiniz; fiyatı 140.-TL/kg.

• Merhaba..
    Aldığınız göbek anladığım kadarıyla eritti demişsiniz strafordur. Bunun üzerine bir çok farklı uygulama yapabilirsiniz. Altın yaldız yapmak istiyorsanız
    1-Nalburlarda altın yaldız tozlar var bunları şeffaf tutkal ile karıştırıp boyama yaparsanız bi sorun olmaz. sadece straforun tanecikleri gözükür.
    2-Artık strafor için özel altın yaldız boyalar satılıyor bunlardan alıp direk uygulama yapabilirsiniz. sadece altın yaldız değil gümüş kahve gri gibi renkleride var. bu uygulamayı 2 kat yaparsanız strafor tanecikleri gözükmez. tek sorun ürün yüzeyi mat kalır. ama uzaktan belli olmaz. Bu boyalarıwww.delledekor.dan temin edebilirsiniz.
    3-yine delle dekorun sattığı söve firmalarının ve reklamcıların kullandığı poldell diye bir malzeme var. bu malzeme çift komponenttir. Direk tek uygulamada parlak yüzey alabilirsiniz. Uygulaması biraz sıkıntılıdır.

uygulanmış malzemeleri burada görebiliriniz.http://www.delledekor.com/poldell.asp

4- strafor malzemeyi uygulamadan önce altın yaldız pvc kaplama yapabilirsiniz. bunu da delle yapıyor.
    5- altın yaldız sim atabilirisniz. bu uygulamada ürün üzerine akrilik şeffaf tutkal vurduktan sonra simleri ürün üzerine serpiştirmeniz yeterlidir. uygulama guzel ve parlak olur ama sim nasıl durur o sizin takdiriniz.
    6- hazır altın yaldız saray tavan ürünlerini yine delle dekordan alabilirsiniz.

http://www.delledekor.com/saray_tavan_tavan_dekorlari.asp

Daha da bilgi almak isterseniz 05326872956 yardımcı olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.