Şimdi Ara

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22.061
Cevap
1.471
Favori
2.438.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın sabah bakacağım hocam. Kasım ayında sabah 9-11 arası yapıyorlardı. Oluyorsa banka makasları ile kıyaslayıp hesap kitap yaparız. Şuan çalıştığım bankalarda sonradan taksitlendirme altına yok. İşBank, ykb, Kuveyt, cardfinans, Akbank kredi kartları mevcut. Kampanyalarına ayrı ayrı bakarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maliokan kullanıcısına yanıt

Hocam altına kimsenin taksiti yok zaten. Ancak mesela trendyol bazı banklarda elektronik bazılarında giyim diye geçiyor. Yasaklı sektör dışında kalanlara bazı bankalar sonradan taksit imkanı sunuyor. Gerçi bir tek paraf ve enparada faizsiz var diye biliyorum, axesste de kişiye özel çıkıyordu peşin alışverişe +2 taksit şeklinde.

• MacroPhageAB M kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de olmadığını biliyorum ama dediğiniz bankalar yapıyor sanırım. %6 indirim olursa denenebilir.

Kuyumcudan külçe altın bozdurdum ama hiç satın almadım..
    Banka makasları mesai saatleri içerisinde kontrol edilebilir zaten..
    Kuyumculardan hesaba altın alabilir misiniz bilmiyorum ama altungold sitesi bunu yapıyor..
    Yine kredi kartlarıyla uygun kampanyalar veya sonradan faizsiz taksitler kovalanabilir..
    Bir de 110-115 binlik bir alımda parça parça alırsanız altın rozet sahibi de olabilirsiniz..
    Makas gramda %3 civarında..
    Siteyi bilmiyorsanız inceleyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 4 Aralık 2022; 23:45:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    İncelerim hocam teşekkürler.

kuyumcudan bozdururken www.aslanborsa.com sitesini kontrol ediyorum. buna en yakın fiyat veren yerden bozduruyorum. doğrudan bu sitenin olduğu kuyumcudan da bozup yaptım, alım fiyatları da çok cazip. makasları yok denecek kadar az.

altın bozdurduğum bir kuyumcu da altınkaynak sitesini baz almıştı. genelde kuyumcuların bozum fiyatları düşük kalıyor.

eğer, belli bir süre sonra 22 ayar bileziğe geçecekseniz kutumcu ile ahbab olursan makul fiyat verirler. aksi halde, tümleme de bile (5 adet 1 gram vereyim 5 gram tek yapmak istemiştim) alım ve satım yapmak cakallığı yapmak istemişti kuyumcu da bu işlemi yapmadım.

kuyumcu tanıdığın varsa, kendi aralarında 24 ayar çekme altın alım satımını ucuza yapıyorlar. 22 ayarda hep bir hesaplama yapıyorlar. çeyrek ve 24 ayar en iyi alternatif, gideri çok olunca bozumda fiyatı makul olabiliyor.

ellerinize sağlık çok güzel özetlemişsiniz. konuya sabitlense yeridir.

her bir detay var. çok nadide bilgiler ve tecrübeleri aktarmışsınız.

Vakıfbank e ticaret sıfır faiz 6 taksit yapıyor. Son gün 15 Aralık. Şu an en iyisi bence.

Daha önceleri de sürekli 3 taksit idi.(Sıfır faiz)

Tabiki işlem provizyondan çıkınca uygulama içinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 5 Aralık 2022; 2:8:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kuyumcu ile konuştum hocam. Makasa her türlü gireceğiz. Bilezik alırken TL'ye dönmek durumundayım şu an gram olarak alırsam. Makas da şuanki durumda gram başı 24 tl'ye karşılık geliyor. Banka alışı 1.098 TL civarı şuan. 20 gr'lık külçelerin TY'deki gram fiyatı 1.155 TL'ye geliyor. Banka ile arasında 5.700 TL fark oluşacak. %5 indirim yakalarsak gr'ı 1.097 TL'ye karşılık gelecek. Banka kampanyası, taksit olursa değerlendirilebilir. Ama Ons'un yükselişe geçişi ve gram altının yükselme durumu karşısındaki risk de şuan piyasadan bilezik almayı daha mantıklı hale getiriyor. Biraz daha araştırıp karar vereceğim. Yardım ve yorumları için herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliokan -- 5 Aralık 2022; 9:41:28 >
  • Ferhat_1834 F kullanıcısına yanıt

yapıkredide hisse senedi alış satıştan arttığımda altin.s1 konuyla herhangi bir şey çıkmıyor. belirli bankalardanmı alınabiliyor?

• trendyol bugün indirim yapmayacak galiba

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Garanti de altıns1 kodu
    Nokta yok arada

• mayl M kullanıcısına yanıt

Her bankadan satis yok sanirim. Garantide altin diye aratinca cikmiyor ama harf sirasina gore gidince bulunabiliyor. Yapikredide hic bulamadim. Fibada da bulamadim. Makas dusukse cok mantikli gelmisti ama garantiden uzun vadede tutma ihtimalim olan bir sey almak istemiyorum.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Garantide hisse alışta yazınca bende çıkıyor

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile )

• Altungold dan hesaba gram altın atınca halkbankası sonradan taksitledirme kampanyası kapsamında 3 taksit yapılıp yapılamayacağı noktasında kesin bilgi sahibi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetak34 -- 8 Aralık 2022; 19:39:19 >
  • mehmetak34 M kullanıcısına yanıt
    Yapılmıyor. Son 1 haftalık güncel bilgi.

• İşlem müşteri tarafından iptal edilmiştir uyarısı alıyorum çözümünü bilen var mıacaba?

• Param kart ile yüzde 25 geri ödeme kampanyası var ancak kullanılacak yer yok sanırım kullanan varsa bilgilendirebilir bizi.

• mehmetak34 M kullanıcısına yanıt

Olmuyor

• ttgg44 kullanıcısına yanıt
    BİMPARA yada cepte şok

• 
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.