< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1104. sayfa)

-
-
Çiçeksepetinde parafa peşin fiyatına 3 taksit kampanyası var (Bilezik de dahil) AgaKulche 3'lü Burma bilezik diğer sitelere göre uygun. Değerlendirilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala indirim yansımadı mı hocam maximum
-
Maalesef
Anlaşılan, İş Bankası tüm yolları yavaş yavaş kapatıyor.
Diğer siteler hadi neyse de Pazarama'ya da engel koyması kendi ayağına sıkmaktan başka bir şey değil bence..
Zaten kendi iştirakin, satıcının kârı hariç tüm kazanç senin, böyle yaparak neye ulaşmak istemekte acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kuveytturk yeni hesap açtık saglam kart 5 taksit yapiyor eticaret sitelerinden sarıkız alsak taksit olur mu acaba deneyen var mı?
Hocam daha öncede bazı satıcılarda indirim yansımama sorunları olmuştu siz kimden almıştınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Agakülçeden almıştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok beklersiniz yansımasını, her şeyi ulu orta gazeteye ilan verir gibi paylaşırsanız sonucunda kurur.
adamlar sayaca işleyen kampanya ödülüne bile çöktü
-
Geçen c.çiçek e bile ment atmışlardı şu fiyata geldi diye
Çok duyulunca engellediler 2 satırlık kod sonuçta
-
hadi sosyal medya da paylaşan etkileşim ile güzel güzel paraları kazanıyor da . buralarda paylaşan hangi akılla paylaşır ?
bahsedilen kişiye gelirsek de, birkaç sene önce birkaç videosuna baktım, yok şöyle yaptım yok böyle yaptım diyor. eee okul yüzü görmeyen benim dedem bile istanbulda kirada oturup, çocuklarını büyütmüş, kardeşlerine askerde bakmış, çocuklarını evlendirmiş, istanbul arsa alıp bina dikmiş, araba almış, köyde ev yapmış. o jenerasyon da olup da belli bir mal varlığı yapmamak anormal bir durum.
ismini anmayacağım bir platform da para kazanma özelliği açıldı, milletin etkileşim için yaptığı iğrençliklerden dolayı oraya bile giresim gelmiyor. adamlar ziraat in bes kampanyasını bile yedi, bir tane kurnaz sistemi nasıl suistimal ettiğini anlatıyordu, 4gün sonra ziraat 4taksit kampanyasından sigortayı çıkardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X