< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 12 Şubat 2026; 15:23:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1165. sayfa)
-
-
Pazaramaya aktarılan kart puanlarını altın alımında kullanabiliyormuyuz acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sabır Kurtuluşun Anahtarıdır. -
Evt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Peki. Puan sonrası yine 3 taksit yapıyormu idefixte ouanı kullandıktan sonra taksit seçeneği kayboldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sabır Kurtuluşun Anahtarıdır. -
İpli çeyrek de yapıyor puanla taksit ama fiyatı yüksek 13.567
Selamlar.
Altın da kredi kartı ile sadece tek cekim alınabiliyor.
Ticari kart hariç taksit yapma sansımız var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar merhaba;
Hepsipay'ın kredi kartı aylık alım limitini 20.000 yapmasıyla oradan almanın imkanı kalmadı,
Benzer komisyonlarla kredi kartıyla hesaba altın alabileceğimiz neresi var?
Gerçekten zor durumda kaldım,bildiğiniz bir yer, platform,uygulama varsa paylaşırsanız duacınız olurum.
Maximum'da puan veren pazarama dışında site var mıdır? Pazarama'da fiyatlar yüksek geldi.
Migros’tan Garanti Bonus ile an itibariyle gram altın aldım 8148 TL gibi fahiş ötesi bir fiyata ama gelecek puanlarla bir nebze işe yarayacak.
Gelen puanlar:
Troy 815
Market 250
Market 100
Migros kamp. 350
Dikkat: Alacak olan varsa QR ile ödemesin, Migros 350 kampanyası QR ile geçmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 13 Şubat 2026; 14:38:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayirli olsun
Hangi kartta aldınız hocam Migros sanaldan değil mi ?
N11 bileziklerde 3 taksit yapıyor
Migros fiziki mağazadan Bonus kartla aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
NFC'de geçiyor mu hocam?
_____________________________ -
Her karta değil ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Kurt Kuzuyu Kaptığı Yeri Dokuz Kez Dolaşırmış... -
Migros 350 kampanyasında QR dahil değil diyor. NFC ile ilgili bir ibare yok ama kesin geçer diyemiyorum.
Bu puanlar geldimi bilhassa 815 troy olan gelmezse avantaj coker
Hepsi Bonus Flaş’ta kampanya takibinde göründü kazandınız diye. Sorun yok.
Çeyrek ne kadardı hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ CPU: AMD Ryzen 7 2700X | GPU: MSI Ventus RTX 3060 Tİ | RAM: Gskill 2x8GB 3200MHz | Anakart: GIGABYTE B450M S2H | SSD: ADATA 480GB | HDD: WD Green 1TB, Seagate 2TB, | Kasa: Corsair Carbide Spec Delta | Monitör: Samsung 24" LC24RG50FQMXUF, Samsung 32" 2K | Kulaklık: Corsair Void RGB Elite Wireless -
Sormadım hocam çok yoğunlardı, gram aldım geçtim. Sirede 13,157 TL yazıyor 100 TL de işçilik eklerler muhtemelen…
Migros dan Moneypay a yükleme yapın. En fazla 2000 tl yükleme yapabilirsiniz. Günlük 10 adet yapabilirsiniz. %2 civarı yükleme yaparken zararınız olur ama kredi kartının market kampanyası var sa ondan faydalanabiliriniz. Ve Temassız kampanyası da bir miktar bonus verir. Yükleme maliyetini düşürürsünüz. Troy kart ile yaparsanız daha fazla bonus veya indirim alırınız. Money uygulaması üzerinden altın alabilirsiniz. al/sat maliyeti tahmini %5 civarı. yanlız aldığınız gün satamazsınız 2 gün sonra satabiliyorsunuz.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android