Şimdi Ara

Alternatifkitap ı kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 gündür hala işlemde yazıyor benim durumumda olan var mı? Mail attım güzellikle galiba eksik kitaplar var onları söyleyin değiştireyim dedim günlerdir cevap gelmedi, arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum fakat 2-3 dakika bekledikten sonra telefon yüzüme kapanıyor ne rezalet bir firmadır bu. Fakat salaklık bende, burada sınavdan sonra anca gelirler yazmasına rağmen gittim buradan aldım ben yaptım siz yapmayın

• ben dün eyin mesajımda ne zaman gelecegini ve lys nin yaklaşmakta oldugunu söyledim.bugun de kargoya verilmişbak istersen.

en sinir oldugum şey stok tutmamalarıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oneworld

ben dün eyin mesajımda ne zaman gelecegini ve lys nin yaklaşmakta oldugunu söyledim.bugun de kargoya verilmişbak istersen.

en sinir oldugum şey stok tutmamalarıdır

Ağzıma geleni yazdığım bir mail attım da bu yüzsüzler alınmazlar da yine aynı tas aynı hamam devam eder. Ne desem bilemiyorum, salaklık ben de kızamıyorum da öyle mal gibi kaldım

• ilk defamı alışveriş yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

9 gündür hala işlemde yazıyor benim durumumda olan var mı? Mail attım güzellikle galiba eksik kitaplar var onları söyleyin değiştireyim dedim günlerdir cevap gelmedi, arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum fakat 2-3 dakika bekledikten sonra telefon yüzüme kapanıyor ne rezalet bir firmadır bu. Fakat salaklık bende, burada sınavdan sonra anca gelirler yazmasına rağmen gittim buradan aldım ben yaptım siz yapmayın

ucuzkitapal.com daha iyi. Ben hep ordan alıyorum ve alternatifkitap'a göre çokdaha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzkitap al ve alternatif kitap. Erdogan kitabin siteleri bi farki yok yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ilk defamı alışveriş yapıyorsun

Bu site için evet fakat internetteki çoğu kitap sitesini denedim ve içlerinde en kötüsü buydu. Ucuzkitapal dan onlarca kez sipariş verdim aynı firma diye güvendim fakat güvenmemek lazımmış.

@hukukcuyuz İkisi de aynı firma hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ilk defamı alışveriş yapıyorsun

Bu site için evet fakat internetteki çoğu kitap sitesini denedim ve içlerinde en kötüsü buydu. Ucuzkitapal dan onlarca kez sipariş verdim aynı firma diye güvendim fakat güvenmemek lazımmış.

@hukukcuyuz İkisi de aynı firma hocam

sürat satış,nt de iyi ama kazık fiyatları var.ama bu sürat kargo sıkıntılı
  • Bende geçen gün 2 kitap sipariş verdim şimdiye çoktan gelmesi lazımdı. Daha önce pek çok kez aipariş verdim ama ilk kez bu kadar gecikiyorlar. Bir şey mi oldu acaba? Paralar yanmasın

• Oneworld kullanıcısına yanıt
    Saydıklarının ikisi de aynı firma olması lazım en azından öyle hatırlıyorum. Hangisi en iyi bilemem fakat hangisi en kötü dersen başta şu lanet site geliyor onu da idefix dolayısıyla Dr devam ettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 9 Nisan 2015; 12:55:14 >
  • hocam şu anda bakın siteye ben pzar günü sipariş verdim bugun paketleyip yollayacaklar
  • Oneworld kullanıcısına yanıt
    Ben salı verdim siparişi. Az evvel aradım yüzüme kapattılar

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Ben salı verdim siparişi. Az evvel aradım yüzüme kapattılar

Aynısı bana da oldu bu arada ben de ayın 1 inde verdim siparişi hala işlemde diyor öyle birkaç gün geciktirdiler diye bunları demiyorum gerçek anlamda rezalet bir firma oldukları için bunları diyorum. Bu siteye araştırma yaparken bu konuda yazanları okuyup da hala buradan alan olursa müstahak demekten başka bir şey diyemem.
  • Kendilerine dolandırıcı dememe az kaldı nasıl bir şirket Mh telefonunu açmaz veya müşterinin suratına kapatır?

• Pazar aksami siparisi verdim. Sali gunu elime ulasti. Hatta bir kitapta basim hatasi vardi sorunumu ilettim ve bugun de yenisini gonderdiler. Artik yuksek meblag alisveris yapmamdan midir bilemiyorum cok ilgilendiler. Suana kadar yaklasik 1000 liralik alisveris yaptim.

• Kitap işlerden kimse bahsetmemiş en güvenilir yer olduğunu düşünüyorum.

• jindai J kullanıcısına yanıt
    Ucuzkitapal dan ben de binlerce liralık kitap almışımdir bu da aynı sirketin onla bir ilgisi yok. Merak ediyorum adamlara nasıl ulaştın? Arkadaslar ben günleri ulaşmaya çalışıyoruz ya telefon çalmiyor ya da açıp suratimiza kapatıyorlar üstelik tek biz değil şikayetvar a baktım herkese böylelermis dolandırıcılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sorun çözüldü günlerdir Telefonum kapalıyken arayan numara onlarmis fakat anlamıyorum o kadar mail attim telefon kapalı işte gidin o maile cevap yazın ya da yeni mail atın Ayrıca sitelerinde yazan sabit telefondan ulaşılamıyor ucuzkitapal da yazan 0850 li telefonu defalarca aradiktan sonra şükür ki birisiyle konuşabildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işler iyidir
  • quote:

Tamam sorun çözüldü günlerdir Telefonum kapalıyken arayan numara onlarmis fakat anlamıyorum o kadar mail attim telefon kapalı işte gidin o maile cevap yazın ya da yeni mail atın Ayrıca sitelerinde yazan sabit telefondan ulaşılamıyor ucuzkitapal da yazan 0850 li telefonu defalarca aradiktan sonra şükür ki birisiyle konuşabildim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.