Şimdi Ara

Alternatif tıp mı, bilim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence alternatif tıp çünkü normalde tıpta okadar ilaç hap kullanıyoruz ve onlar bi yerimizi düzeltirken başka biyerimizi kötü etkiliyo ilerde hastalıklar çıkabiliyo bu yüzden ve vücutta toksinler birikiyor. sonra ilaç kullanımında karaciğer enzim seviyesinde değişimler oluyor, böbrekler işlevselliğini yitirebiliyor. ama alternatif tıpta kullanıcağınız hiç bişeyin yan etkisi yoktur sizde düzeltmesi gereken yeri düzeltir ve vücuttan atılması gerekiyorsa atılır. mesela Ibrahim Adnan Saraçoğlu bu alanda en iyilerden, adam aşmış. sürekli araştırma yapıyor bişeyler üretiyor sağlıklı beslenmeyi sağlıkla en iyi şekilde iyileşmenin ilaçlarının doğal tariflerini buluyor. benim görüşlerim bunlardır. sizin görüşleeriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 26 Nisan 2015; 15:44:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• bu yazi uzerine forumu birakiyorum

• Rahmetli Steve Jobs da öyle derdi.
  • Benim görüşüm insanlarin alternatif tip adi altinda maliyeti 10-20 tl olan şeyleri umutsuz insanlara 100-200 liraya satmalarının sacmalik oldugu. Alternatif tıp bazı konularda yardimci olabilir ama Kanser oldugunda onlara gidersin umarim. Sacma sacma şeyler yazmayin suraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzas -- 26 Nisan 2015; 19:08:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay şu ki ilaçların çoğunluğu zaten doğadaki bitkilerden elde ediliyor. Ama sadece içindeki faydalı kısım alındığından atıyorum 10 kilo ottan 50 gramlık ilaç çıkıyor. Yani 10 kilo otun faydasını sağlamış oluyorsun, aynı şekilde yan etkisi de 10 kilo otun etkisi kadar oluyor, bu kaçınılmaz. Alternatif tıptaki hiçbir şeyin yan etkisi yoktur diye bir şey yok, her ilacın veya bitkinin yan etkisi veya kullanılmaması gereken durumlar vardır. Kaldı ki alternatif tıp bilimin dışında bir yerde değil, o da bilimsel ve her geçen gün önem kazanmakta ama alternatif tıp diye pazarda kilosu 50 kuruş olan iki üç otu karıştırıp yüzlerce liraya kakalıyorlarsa orada bir sorun var demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.