Şimdi Ara

Alternatif Kassadin Oynama Yöntemleri Ne Olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kassadin hiç oynamadığım (daha ziyade oynamaya çekindiğim, çünkü bana pek uygun değil) ama çok beğendiğim bir champion. Hatta en sevdiğim mage kendisidir. Özelliklerini dikkatle inceledim ability power saldırıları çok güçlü, buna ek olarak auto attack vuruşları da hiç fena görünmedi gözüme. Nether Blade sayesinde iyi bir attack damage kazanıyor.

Şunu düşündüm, şimdi genelde full ap itemlar alındığını görüyorum. Basic attack desteklenmesi için bazen Lich Bane alan kişilerle de karşılaştım ki etkili kullanılıyor bence. Full ap gitmek yerine hibrid gidilse nasıl olur sizce Kassadin ?

İtem dizilimini early - mid game için Bots - Rabadon - Lich Bane olarak şekillendirip sonrasında mid - late game için Nashor Tooth - Malady düşünülebilir mi ?
    Ya da daha hardcore olarak Phantom Dancer - Last Whisper filan kasılabilir mi ?

Siz ne düşünüyorsunuz ?

• Gereksiz gibi. Full Ap en iyisi
  • late game de atla q-e yap geri kac gibi oluyor genelde oyun stili, yakalandın mı tek focusta gidiyorsun zaten cok kolay. zor olur bence as falan kasarak team fightlara katılmak
  • olabilir yani bir keresinde görmüştüm ad gideni baya etkiliydi.Bence ad veya hybrid gidilcekse solo top gidilmesi daha mantıklı olur mid de ap gidilmezse pek fazla dayanamaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

late game de atla q-e yap geri kac gibi oluyor genelde oyun stili, yakalandın mı tek focusta gidiyorsun zaten cok kolay. zor olur bence as falan kasarak team fightlara katılmak

Kasarak : Kassadin
  • Dediğini yaptığımız zaman "Kassadin" olmaz zaten.
    En büyük eksiği melee olması ki sen bunu fighter yapmaya calısıyorsun.
    Tek yapılması gereken sonlara doğru LichBane alınması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidblue

quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

late game de atla q-e yap geri kac gibi oluyor genelde oyun stili, yakalandın mı tek focusta gidiyorsun zaten cok kolay. zor olur bence as falan kasarak team fightlara katılmak

Kasarak : Kassadin

:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Dediğini yaptığımız zaman "Kassadin" olmaz zaten.

Doğru galiba... Zaten eğer iyi ap kasılmazsa Lich Bane de bir işe yaramıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidblue

quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Dediğini yaptığımız zaman "Kassadin" olmaz zaten.

Doğru galiba... Zaten eğer iyi ap kasılmazsa Lich Bane de bir işe yaramıyor...

Tabikide Deathcap den sonra alınası bi item..Ama Movement Speed olsun - AP olsun çok iyi bi item
  • kassadin bence oynaması zevkli bi hero ilk oynayıştan sonra bırakmamak gerekir ben ilk oynayışımda "bu ne abi" demiştim
    sonradan alıştım bence ap kasılmalı hafifte mana kasılmalı
  • Kassadinle yapacagın su.Gir ormana bekle.Savaş başlayınca teleport ol karsı takımdekı en cok feed olmus mageye slience at.Sonra tekrar teleport.Yanı kassadin bir anti-carry dır.Saklanarak oynamalı focus yemekten kaçmalıdır.

İtem olarak full ap gidilmeli.Çunku Nether Blade sana ad değil ap nın belli bır oranı kadar düz vuruslarına extra damage verir.

Rune olarak maviler magic res. marklar flat magic pent. diğerleride flat ap olmalı.Magic res. almamızın sebebi kassadin kesinlikle mid gideceği için magelere karsı oynayacaktır.Zaten savaşlardada muhattap olacakların mageler olacak.

Not:Tear of Godness alman kesinlikle gerekli.Teleportu stackladıgın zaman mana hemen bitiyor.Ancak Archangel a çevirmene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castion -- 10 Ekim 2011; 14:14:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.