Şimdi Ara

Alternatif eğitim sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela x kisisi mühendis olmak istiyor, ygs/lys sistemi yerine lisenin son senesinde mühendislik egitimi veren bir üniversitede 1 sene egitim görecek ve bu 1 senenin sonunda yalnızca mühendislik dalından sınava girecek ve bu sınav sonucuna göre üniversiteye girecek veya açıkta kalacak ve bu son seneyi tekrar yaşayacak.

Herkesin odtü'ye, bilkent'e yığılmaması için de kriter olarak diploma puanı ve mezun oldukları lisenin puanı göz önünde bulundurulacak.

Böyle bir sistem daha verimli olmaz mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 1 Aralık 2014; 9:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz eğitim veremiyoruz.
    Bakin Amerika ya kim ne olmak isterse o koleje(lise) gidiyor.
    Bizde doldurun doldurun imamhatipler boş kalmasın

• Olamaz. Özel liselerde düşük alınca bile notu basan yerler var. İlkokulda da aynısı geçerli. En başta öğretmenlerden başlanacak. ''Bari atanıp öğretmen olayım'' kafasında değil, ''öğretmen olmak isteyip çocuklara bir şey kazandırayım'' diyen kişileri yapacaksın. Sadece başlangıç, uzar gider bu liste

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Olamaz. Özel liselerde düşük alınca bile notu basan yerler var. İlkokulda da aynısı geçerli. En başta öğretmenlerden başlanacak. ''Bari atanıp öğretmen olayım'' kafasında değil, ''öğretmen olmak isteyip çocuklara bir şey kazandırayım'' diyen kişileri yapacaksın. Sadece başlangıç, uzar gider bu liste

Özel liseleri unutmuşum

Sistem çürüdü konu kapanabilir

• sistemini beğendimde , arkadasın dediği gibi insanlarda bi salmıslık var özel okul hocaları veyahut normal okuldaki hocalarda yaoabiliyor bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Olamaz. Özel liselerde düşük alınca bile notu basan yerler var. İlkokulda da aynısı geçerli. En başta öğretmenlerden başlanacak. ''Bari atanıp öğretmen olayım'' kafasında değil, ''öğretmen olmak isteyip çocuklara bir şey kazandırayım'' diyen kişileri yapacaksın. Sadece başlangıç, uzar gider bu liste

Özel liseleri unutmuşum

Sistem çürüdü konu kapanabilir

Sınavları devlet yapıp kontrol edecek zor bişey değil , yeter ki adam gibi bişey yapılmak istensin .

• herkes istediği şeyi yaparsa başarı yakalanır..ben bilgisayar üzerine işler yapmayı çok seviyorum ama küçüklükten beri yönlendiren olmayınca eşit ağırlığı seçmiştim o zamanlarda mühendislik sadece sayısaldan alıyordu ve bilgisayarla ilgili yerlere gidemedim yönlendiren de olmadı şimdi ne okuyorum sağlıkla ilgili bir bölüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.