Şimdi Ara

🧾Alternatif Bank Otomatik Fatura Talimatlarınıza 250 TL’ye Varan Nakit İade!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 23 Mayıs - 23 Haziran 2022 tarihleri arasında vadesiz hesabınızdan vereceğiniz, elektrik ve doğalgaz otomatik fatura talimatlarınızın ilki için 100 TL, ikincisi için 150 TL olmak üzere toplamda 250 TL nakit iade!


    Otomatik fatura talimatlarınızı Bireysel İnternet veya Mobil Şubemiz üzerinden veya Alternatif Bank şubelerimizden verebilirsiniz.

    Kampanya Detayları

    Kampanya 23 Mayıs – 23 Haziran 2022 tarihleri arasında bireysel vadesiz mevduat TL hesabından verilecek otomatik fatura talimatları için geçerli olacaktır.
    Kampanyaya sadece elektrik ve doğalgaz fatura talimatları dahildir.
    Talimat verilecek ilk yeni otomatik fatura talimatı için 100 TL, ikinci fatura talimatı için 150 TL olmak üzere toplamda 250 TL nakit iade kazanımı sağlanacaktır.
    Kampanyaya dahil olabilmek için minimum 2.000 TL limit ile açılacak Ekstra Hesap (KMH) sahipliği gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım için TALIMAT yazılıp 4055’e sms gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya ilk kez verilecek fatura talimatları için geçerlidir.
    Kampanya boyunca verilecek fatura talimatları için 30 Haziran 2022 tarihine kadar ilgili faturaların en az 1 kez ödenmiş olması gerekmektedir.
    Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir. Talimat verdikten sonra 6 ay içinde talimatını iptal ettiren müşterilerimizden, yüklenen nakit iade tutarı geri alınacaktır.
    Kampanyadan kazanılan nakit iade tutarları 8 Temmuz 2022 tarihinde yüklenecektir.
    Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir ve en fazla 250 TL ödül kazanabilir.
    Alternatif Bank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

    Kampanya Başlangıç Tarihi: 23.05.2022 Kampanya Bitiş Tarihi: 23.06.2022
    https://www.alternatifbank.com.tr/kampanyalar/otomatik-fatura-talimatlarina-250-tl-nakit-iade?utm_source=sms&utm_medium=info&utm_campaign=otomatik-fatura-talimat%C4%B1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 1 Haziran 2022; 12:51:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Ödeme tarihinde hesapta para olmazsa KMH'tan ödemeyi yapıp 250₺'yi çıkarma hesabı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • culudamar C kullanıcısına yanıt

    Çözümü basit hocam. Fatura tutarı kadar hesapta para tutmak. Veya fatura ödeme gününden 1 gün önce hesaba para göndermek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    • "Fatura talimatları Bankamızın anlaşmalı olduğu kurumlar için verilebilecektir. (Enerjisa İstanbul Anadolu Yakası Elektrik, Toroslar, Başkent Elektrik faturaları kampanya kapsamına dahil değildir.)
    _____________________________
    "Cahil kişi gülün güzelliğini görmez, gider dikenine takılır."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.