Bildirim
Alteriwnet mw 3 oynamak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: El nino9
Mw2 yi oynuyordum kapanmış mw3 ü oynayabiliyor muyuz buradan korsan oyun ?
Alteriw kapanınca alterrevden oynuyoruz. Buyrun link:
http://alterrev.net/
Eski alteriw dosyaları hala bilgisayarınızdaysa Downloads sekmesinden Alterrev Client dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu yere atıp oynayabilirsiniz. Eğer yoksa buradan oyunun sadece multiplater bölümünü indirip sonra verdiğim siteden Client dosyasını indirin.
İyi eğlenceler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kola Şişesi
quote:
Mw2 yi oynuyordum kapanmış mw3 ü oynayabiliyor muyuz buradan korsan oyun ?
Alteriw kapanınca alterrevden oynuyoruz. Buyrun link:
http://alterrev.net/
Eski alteriw dosyaları hala bilgisayarınızdaysa Downloads sekmesinden Alterrev Client dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu yere atıp oynayabilirsiniz. Eğer yoksa buradan oyunun sadece multiplater bölümünü indirip sonra verdiğim siteden Client dosyasını indirin.
İyi eğlenceler.
Hocam çok sağ ol valla hayatım online olarak en çok zevk aldığım oyun diyebilirim peki mw3 ü var mı bunun ?
Birde bu eskisi gibi mi her şey aynı mı ? bu linkte de cod tamamen iniyor sadece multiplayer bölümü yok ki 7 küsur gb dosya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El nino9 -- 14 Temmuz 2012; 12:07:02 >
-
Sadece multiplayerı 7 küsur zaten. Oyunun tamamı 11gb ve evet önceki alteriw ile aynı. Mw3ü yok daha sanırım onu hala teknogods'dan oynuyorlar diye biliyorum. Ayrıca oyunu indirip clienti de içine attıktan sonra buraya girip üyelik alıp Download yazan yerden launcher indir. Oyundaki bazı hataları düzeltiyor. Yalnız üyelik alırken dikkat et oyunun içinde kullanacağın nickinle üyelik al ismini değiştiremiyorsun. -
quote:
Sadece multiplayerı 7 küsur zaten. Oyunun tamamı 11gb ve evet önceki alteriw ile aynı. Mw3ü yok daha sanırım onu hala teknogods'dan oynuyorlar diye biliyorum. Ayrıca oyunu indirip clienti de içine attıktan sonra buraya girip üyelik alıp Download yazan yerden launcher indir. Oyundaki bazı hataları düzeltiyor. Yalnız üyelik alırken dikkat et oyunun içinde kullanacağın nickinle üyelik al ismini değiştiremiyorsun.
pekı hocam cok sag ol ben ındırıp denerım olmazsa yazarım yıne. bu arada teknogods dedıgın ne ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
alteriwnet gibi başka bir grubun emulatörü teknogods... -
Slayer sende oynuyor musun burada ?arkadaşın dediği yerden -
quote:
Slayer sende oynuyor musun burada ?arkadaşın dediği yerden
Daha önce denedim Yöntem çalışıyor, fakat ben orjinal oynuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: slayer983
quote:
Slayer sende oynuyor musun burada ?arkadaşın dediği yerden
Daha önce denedim Yöntem çalışıyor, fakat ben orjinal oynuyorum
Beceremedim ya ben ugrasıyorum sımdı son kez olmazsa yardımcı olurmusun -
Oyunun üzerine resmi 1.4 patch yükleyip sonra teknogods yamasını yüklemelisin. internette bununla ilgili olarak türkçe rehberler vardır onlara göz atarsan başarılı olursun diye düşünüyorum. Forumda bu tür bilgi paylaşımına izin verilmiyor, daha fazla yardımcı olamam. -
Hocam hallettim fakat eski tadı yok sanki çok fazla lag var neden anlamadım bide oyunlar çok az oynayan sayısı find diyince 2 saat oyun bekliyor -
quote:
Hocam hallettim fakat eski tadı yok sanki çok fazla lag var neden anlamadım bide oyunlar çok az oynayan sayısı find diyince 2 saat oyun bekliyor
Hocam Server List'te bir sürü Türk sunucuları var. Onları dene istersen onlarda lag yok ve doğal olarak Server List olayı çıktıktan sonra Find Game'den oynayan bir hayli azaldı. Bulamaması normal. -
quote:
quote:
Hocam hallettim fakat eski tadı yok sanki çok fazla lag var neden anlamadım bide oyunlar çok az oynayan sayısı find diyince 2 saat oyun bekliyor
Hocam Server List'te bir sürü Türk sunucuları var. Onları dene istersen onlarda lag yok ve doğal olarak Server List olayı çıktıktan sonra Find Game'den oynayan bir hayli azaldı. Bulamaması normal.
Ama hocam çok saçma olmuş ya değişik modlar var cıvıtmışlar oyunu zevk alamadım sildim ben eski tadı yok hiç -
quote:
quote:
quote:
Hocam Server List'te bir sürü Türk sunucuları var. Onları dene istersen onlarda lag yok ve doğal olarak Server List olayı çıktıktan sonra Find Game'den oynayan bir hayli azaldı. Bulamaması normal.
Ama hocam çok saçma olmuş ya değişik modlar var cıvıtmışlar oyunu zevk alamadım sildim ben eski tadı yok hiç
Niye ya hardcore tdm hardcore sd falan var Türk sunucuları olarak. Mod falan yabancı serverlarda.
-
Hocam bilmiyorum da eski zevki alamadım ben sildim :) -
alteriwle mw3 oynanmaz. mw3 oynayacaksan teknogods dene
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X