Şimdi Ara

AlteriwNet Kapandı!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
23.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişey sorucam hiçbir serverda silahın isabet alma kısmının -adı herneyse aklıma gelmedi- gözükmemesi normal mi ? tamam bazı server HC bazılarındada olmaması serverdan kaynaklı olabilir fakat.Hiçbir serverda yok yav
  • Arkadaşlar 6 sayfayıda okudum ne kadar 1.5 saat sürsede benim bildiğim mw2 sadece alterrev'den mw3 ise teknogods'tan oynanabiliyor, alterrev'i bilmiyorum ama mw3 ün detaylı anlatımı var sitenin adını vermek istemiyorum belki yasaktır ama googleye "mw3 mp oynamak" yazarsanız ilk linkte detaylı şekilde anlatılmış ama bende mw2 oynicam mw3 daha kötü en azından ben öyle düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 301tunahan

Arkadaşlar 6 sayfayıda okudum ne kadar 1.5 saat sürsede benim bildiğim mw2 sadece alterrev'den mw3 ise teknogods'tan oynanabiliyor, alterrev'i bilmiyorum ama mw3 ün detaylı anlatımı var sitenin adını vermek istemiyorum belki yasaktır ama googleye "mw3 mp oynamak" yazarsanız ilk linkte detaylı şekilde anlatılmış ama bende mw2 oynicam mw3 daha kötü en azından ben öyle düşünüyorum

fd1 alterrevden daha kolay kardeşim. Updater gibi bişey var otomatik ayarlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy

quote:

Arkadaşlar 6 sayfayıda okudum ne kadar 1.5 saat sürsede benim bildiğim mw2 sadece alterrev'den mw3 ise teknogods'tan oynanabiliyor, alterrev'i bilmiyorum ama mw3 ün detaylı anlatımı var sitenin adını vermek istemiyorum belki yasaktır ama googleye "mw3 mp oynamak" yazarsanız ilk linkte detaylı şekilde anlatılmış ama bende mw2 oynicam mw3 daha kötü en azından ben öyle düşünüyorum

hocam fourdeltaone aracılıgıyla mw2 oynuyorum ancak şöyle bir sorunum var. class lar killstreakları ayarlıyorum ama oyundan çıkınca gidiyor sizde de böyle bir osrun var mı ?

• quote:

quote:

fd1 i ilk defa duydum peki user çokmu hileci fln alterrev'den iyimi kolay ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

quote:

hocam fourdeltaone aracılıgıyla mw2 oynuyorum ancak şöyle bir sorunum var. class lar killstreakları ayarlıyorum ama oyundan çıkınca gidiyor sizde de böyle bir osrun var mı ?

allah allah, hiç başıma gelmedi hocam. Bilemiyorum nasıl düzeleceğini...

• Orjinal oynamak isteyen varsa elimde kullanılmamış steam keyi var satıyorum ilgilenenler pm atsın.
  • Teknomw3 ile oynuyordum sabah kurdum daha bir ara server listesi gelmiyordu sonra gelmeye başladı birden.
    Akşam yine aynı olay neden gelmez bu liste ?
    Engelleyen birşeymi var.
    Edit:Hallettim serverler çöküyormuş sürekli bana denk geliyormuş bu durumda.
    Patch geldi şimdi düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 14 Temmuz 2012; 22:31:46 >
  • Bunun mw 3 unu oynayabiliyor muyuz bu şekilde korsan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El nino9

Bunun mw 3 unu oynayabiliyor muyuz bu şekilde korsan ?

bu şekilde olmasa da teknomw3 var onu çalıştıran birçok arkadaş var ama benim bi bilgim yok
  • teknogods'a bir türlü kayıt olamadım cins cins şeyler soruyorlar ya..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Süper haber. Artık oynayamayacaksınız korsancılar

düzgün oyun yapsın IW biz de korsan oynamayalım NOKTA

Bu iyiydi
  • four delta one girmiyor beyler sizde durumlar nasıl ?
  • quote:

four delta one girmiyor beyler sizde durumlar nasıl ?

kısa süreliğine kapandı ama tekrar açıldı ben oynuyorum şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

quote:

four delta one girmiyor beyler sizde durumlar nasıl ?

kısa süreliğine kapandı ama tekrar açıldı ben oynuyorum şuanda

teşekkürler düzelmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben en son multiplayer olarak mw'i oynamıştım xfireden.Ondan sonra detected ler kalkmış.Şimdi arkadaşlar orjinal oyun olmadan hangi oyunları oynayabiliyoruz? Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Arkadaşlar ben en son multiplayer olarak mw'i oynamıştım xfireden.Ondan sonra detected ler kalkmış.Şimdi arkadaşlar orjinal oyun olmadan hangi oyunları oynayabiliyoruz? Kolay gelsin.

mw2
  • quote:

Arkadaşlar ben en son multiplayer olarak mw'i oynamıştım xfireden.Ondan sonra detected ler kalkmış.Şimdi arkadaşlar orjinal oyun olmadan hangi oyunları oynayabiliyoruz? Kolay gelsin.

mw2 fourdelta one - mw3 teknomw3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wallcroft

quote:

hangisi daha sağlıklı oynanıyor dostum?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wallcroft

quote:

hangisi daha sağlıklı oynanıyor dostum?

İkiside oynanıyor şu anda.İki oyunada ufak boyutta bir dosya indirip klasörüne atıyorsun oyunun.MW2'yi az oynuyorum bu aralar ama MW3'te hileci çok var dostum.O açıdan Mw2 daha iyi ama mw3'te de güzel server bulursan zevkli oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.