Şimdi Ara

Altec Lansing Mx5021 Resimli İnceleme\\\Sorunlar ve Çözümleri\\\Altec'çiler buraya!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: u511

hocam bence z5500 e hiç bakma çünkü sesi sonuna kadar açabileceğini sanmıyorumo yüzden sen altec al kafan rahat olsun ben 90 watt olmasına rağmen sonuna kadar açamıyorum.. 2.1 ihtiyaçları karşılar diye düşünüyorum...

haklısın hocam alıcam galiba snein aletten...saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: geekiad

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

bu cihaz kapalıyken bi inleme sesi geliomuş alteclerde sende bu problemle karşılaştın mı hocam

Ben FX6021 kullanıyorum.O buzdolabı (inleme) sesi yüzünden aleti teknik servise göndermiştim.Bana dedikleri, o sesin tüm MX5021 ve FX6021 lerde olduğu.Teknik servis cevabına paralel olarak; konuya hakim olduğunu düşündüğüm dgnzcn adlı üyenin de şöyle bir yorumu olmuştu:

"bir aralar bende kullandım fx6021. ses kaliesi diğer setlerin çok üstünde.
    dostum setin sağlam strese girme.
    altec lansinglerinden hafif bir uğuldama sesi geliyor bu doğru.bütün fx5021 ve 6021 serilerinden gelir bu ses. setlerdeki tek kusur bu zaten. bak keyfine, bundan iyi bilgisayar hoparlörü türkiyede yok gibi bişey zaten"

İncelemek isteyenler için konusu burada:

http://forum.donanimhaber.com/m_13097649/mpage_1/key_altec%252Clansing%252Cbuzdolab%25FD//tm.htm#13105034

FX6021 MX5021 kıyaslamasına gelince kişisel olarak çok bi şey söyleyemem.Çünkü MX5021 i çok gürültülü bi mağazada 15 dakika kadar dinleyebildim.Kıyaslayamam yani.Ama bu forum da dahil pek çok yerli-yabancı kaynakta/incelemede FX6021 in MX5021 den ciddi anlamda daha kaliteli olduğu söyleniyordu ben Mart ayında araştırırken.Hatta tersini söyleyene hiç rastlamadım diyebilirim.Bunun üzerine, altec bir de FX6021 in (en azından şekil olarak) takipçisi PT6021 modelini çıkardı.O model hakkında çok bi bilgim yok belki hepsinden daha iyidir.

Yani diyeceğim; MX5021 almadan iyice bi araştırın, mümkünse dinleyin FX6021 ve PT6021 modellerini.Büyük ihtimalle daha çok seveceksiniz 6 serisini.Fiyata gelince; ben FX6021 i mart ayında 370 ytl ye almıştım kdv dahil(aldığım yerde şu an stokta yok).MX5021 in beyazı 300 hepsiburada da.Çok fark yok yani.

hocam çok iyi fiyata almışsın fx6021 i ben mx5021 daha yeni 397 ytl ye aldım birde nakit fiyatı iyi geçirdi bana teknolojix

• hocam çok iyi fiyata almışsın fx6021 i ben mx5021 daha yeni 397 ytl ye aldım birde nakit fiyatı iyi geçirdi bana teknolojix

Artık almışsın ya sağlık olsun; güle güle kullan.

Şu inleme sesiyle ilgili bi ricam olacak senden yanlız.Sessiz bi ortamda seti açıp hiçbişey çalmadan subwooferı yakından bi dinlersen çok memnun olurum.Kesintisiz güç kaynaklarının çalışırken çıkardığına benzer bi ses çıkarıyor mu acaba(az bile olsa)?Eğer çıkarmıyorsa o verdiğin paraya daha fazla değmiştir hemi
  • hocam ben duymuyorum hiç ses yok kapattım herşeyi bide yarın deniyim sesi sonuna kadar açtım ama sadece tısssssssssssssssssssssssssssss diye bi ses varya tüm sistemlerde çıkan o ses geliyo onun dışında bir ses yok zati yüzümde alerji ilacım sürülüydü unutmuşm yaklaşınca dışı hafiften krem rengi oldu 5 dk dır onu çıkarmakla uğraşyom
  • O tısssssssssssssssssssssssssssss sesi normal.Uydulardan gelir zaten o.Benim dediğim ses sadece wooferdan gelen bi ses.Şöyle diyeyim; sesi sonuna kadar açtığımda(sistem boştayken) 6021 deki uydulardan çıkan tısssssssssssssssssssssssssssss sesi wooferdaki vınlama sesinden çok daha güçlü.Yani wooferdan gelen sesi duymak için kulağını dayaman gerekebilir woofera.Bunu da yaptıysana ve hala bişiy duymuyorsan o zaman tamamdır sendeki 5021 de ses yok demektir gerçekten de

Geçmiş ola bu arada, kendine de setine de iyi bak
  • eywallah saolasın yani dediğim gibi şimdili k duymuyorum inş. duymam...hocam sende izmirde oturuyomuşsun hangi semt ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u511 -- 23 Ağustos 2007; 7:34:41 >
  • Çok güzel, o ses sağlamken öyle birdenbire oluşan bi ses değil.Seti kullandığın süre boyunca olmayacak anlaşılan

Bostanlı' da oturuyorum ben bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geekiad -- 23 Ağustos 2007; 12:12:47 >
  • yukarı.....
  • avat altec ciler muhabbet koyulaşmış ben uğramayalı altec in bu uydulardan gelen sesi her mamülünde olmuyor bende şahit oldum o zaman kaflarda şözyle bir soru işarareti doğuyor altec in ürünlerinin stabiletesinde problemmi var alırken test ederekmi alıcaz çünkü ben bir denememde bariz hışırtıya şahit oldum... acaba ses pc ses çıkışında bir problem olabilirmi aletler hassas aletler sonuç olarak kimini ne alaka diyebilir ama 6021 denememde dvd den dolayı aynı sorunu çok dha yüksek derecede yaşadım saygılar ben cihazların çıkışlarında şüpheliyim

• Hayırlı olsun güle güle kullan. Sonuçta Altec Lancing ama FX 6021 modelini daha çok övüyorlar neden onu düşünmedin? Bir testte ikisi karşılaştırılmıştı 6021 biraz daha eski model olmasına rağmen daha iyi sonuçlar vermiş.
  • bendede ses ile ilgili problem yok en uyuz olduğum şey sesteminin sesi kısık ve boşta iken çıkan tısssssssssssssssssssssss sesi onuda çözseler 10 numara olcak
  • ARKADAŞLAR. BEN DE YENİ ALDIĞIM ALTEC MX5021 İÇİN SES KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARIN KISMET OLURSA,
    ŞU AN ONBOARD KULLANIYORUM. CREATIVE AUDIGIY2 ZS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
    NE TAVSİYE EDERSİNİZ
    YA DA ONBOARD YETERLİMİ SESKARTI ALMASAM DA OLURMU?
    THX ÖZELLİĞİNDEN FAYDALANMAK İÇİN SES KARTI DA THX UYUMLU OLMALIYMIŞ. THX UYUMLU SES KARTI İLE KULLANDIĞIMIZDA NE KADAR PERFORMANS ARTIŞI OLUR.
    THX UYUMLU SES KARTLI VE UYUMSUZ SES KARTLI OLARAK ÜRÜNÜ KULLANAN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.
    AYRICA BENİM ÜRÜNDE KOLONLAR SON seste İKEN uğultu gelMİYOR. PROBLEM YOK ALAH A ŞÜKÜR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaramazan -- 26 Ağustos 2007; 20:37:53 >
  • CREATIVE AUDIGIY2 ZS alman yeterli olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: u511

bendede ses ile ilgili problem yok en uyuz olduğum şey sesteminin sesi kısık ve boşta iken çıkan tısssssssssssssssssssssss sesi onuda çözseler 10 numara olcak

evet kardeşş aynen yanlız o sorunun neden olduğunu tam çözemedim bence başka bir etken parazit yapıyor neden dersen faklı 5021 lerde farklı parazitler var yada hiç yok dvd ye takılı 6021 den çıkan paraziti duysanız bunumu övüyolar dersiniz bence olay makilne kaynaklı
  • valla hocam haklısın kutuda kutuya değişiyor çok acayip nasıl oluyorda birinde olup diğerinde olmuyor bunlar test edilmiyor mu ?
  • Arkadaşlar. ben mx5021 den sonra creative azs de bugün aldım. ses kartının özelliklerinden daha iyi faydalanmak için ne tavsiye edrsiniz. ayarlarını nasıl yapıyım. müzik için hangi eq seçmeliyim ..vs... bu iki ürünü birlikte kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
  • hocam ben ayar yapmam daha doğrusu yapmasını bilmem ama dinlediğim müzikler genellikle 192kpbs nin altında olmuyo bende sb live 5.1 ve mx5021 var çok memnunum eğer dinlediğin müzikler 192 nin altında değilse bence bir ayar yapmana gerek yok sistem zaten süper artık orjinal cd arşivine başlıcam bu ara müzik kalite takıntısı başladı 192 altındaki mp3 ler kulağımı tırmalıyo sadece tırmalamayan tek sanatçı var oda cem adrian nedendir bilmem ama öle yani
  • Beyler ben estetiğe çok önem veren birisi olarak bu model hoşuma gitti fakat fiyatı çok pahalı geldi bana ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Beyler ben estetiğe çok önem veren birisi olarak bu model hoşuma gitti fakat fiyatı çok pahalı geldi bana ...

haklısın fiyatı çok fazla 2+1 için....fiyatını hakediomu acaba....ürün kalitesi ve estedik bakımından 10 numara alet ama seside o kadar iimi....
  • Firma kuzey Amerika'lı malları çinde yaptırıyor ve buna benzer yeni modelinin fiyatı 460 ytl yuh be!! maliyeti neki ...şu çinliler tasarım işini kapsalar olayı bitirecekler ama bunlar ancak kopyalamada başarılı..

Gayet şık alet ama bu fiyatı vermem imkansız

http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.