arkadaşlar benim hoparlörden hışırtı - uğuldama gibi bi ses geliyor. ses kısıkken farkediliyor. dün akşam farkettim. nasıl çözebilirim bu sorunu
Olur o kafanı takma...
daha önce yok du ama. neden kaynaklana bilir. garanti ye vermeyi dişünüyorum
pc de kullanıyosan format at.
ses kartım creative azs. hoparlör jackini ses kartından çıkarıncada cızırtı devam ediyor. sadece kapatınca gidiyor cızırtı. sanırım hoparlörden kaynaklanıyor.
halletinm i sorunun ben de almayı düşünüyom da ramazan
şu an bi problem yok. mail attım altec e. bağlantılar tam oturmamış dı. bi çok sistemi dinlemiş biri olarak mx5021 i gönül rahatlığıyla alabilirsin
arkadaşlar benim hoparlörden hışırtı - uğuldama gibi bi ses geliyor. ses kısıkken farkediliyor. dün akşam farkettim. nasıl çözebilirim bu sorunu
Aynı sorun bendede var... Bu konuda uzman abilerden biri bana pm'den olayı anlatmıştı... Yanlış hatırlamıyorsam kondansatörden kaynaklanıyor o olay... Demekki sadece bende olmamış... İlk başta çok can sıkıcı oluyor ama sonradan kulak alışıyor...
Yalnız şöyle birşey var... Eğer bahsettiğin ses dip gürültü ise o her ses sisteminde olur, da MX5021'de dip gürültü biraz fazla sesli... Ama hışırtı şeklinde bir sesse olay üstte bahsettiğim bir sorun işte...
quote:
Orjinalden alıntı: HiTBoY
quote:
Orjinalden alıntı: megaramazan
Aynı sorun bendede var... Bu konuda uzman abilerden biri bana pm'den olayı anlatmıştı... Yanlış hatırlamıyorsam kondansatörden kaynaklanıyor o olay... Demekki sadece bende olmamış... İlk başta çok can sıkıcı oluyor ama sonradan kulak alışıyor...
Yalnız şöyle birşey var... Eğer bahsettiğin ses dip gürültü ise o her ses sisteminde olur, da MX5021'de dip gürültü biraz fazla sesli... Ama hışırtı şeklinde bir sesse olay üstte bahsettiğim bir sorun işte...
hışırtıya kulak alışır mı yaw şimdi alacaktım ben bu sistemi almassammı acaba diye düşünmeye başladım
Keyfin bilir arkadaşım sana ne olur al diyen yok...
quote:
Orjinalden alıntı: mysite
quote:
Orjinalden alıntı: HiTBoY
quote:
Orjinalden alıntı: megaramazan
hışırtıya kulak alışır mı yaw şimdi alacaktım ben bu sistemi almassammı acaba diye düşünmeye başladım
benim subdan da cızırtı geliyor. basslı şarkılarda denerken farkettim. nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme