Şimdi Ara

altec lansing mx5021 problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim hoparlörden hışırtı - uğuldama gibi bi ses geliyor. ses kısıkken farkediliyor.
    dün akşam farkettim.
    nasıl çözebilirim bu sorunu

• Olur o kafanı takma...
  • daha önce yok du ama. neden kaynaklana bilir. garanti ye vermeyi dişünüyorum
  • pc de kullanıyosan format at.
  • ses kartım creative azs. hoparlör jackini ses kartından çıkarıncada cızırtı devam ediyor. sadece kapatınca gidiyor cızırtı. sanırım hoparlörden kaynaklanıyor.
  • halletinm i sorunun ben de almayı düşünüyom da ramazan
  • şu an bi problem yok. mail attım altec e. bağlantılar tam oturmamış dı. bi çok sistemi dinlemiş biri olarak mx5021 i gönül rahatlığıyla alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaramazan

arkadaşlar
    benim hoparlörden hışırtı - uğuldama gibi bi ses geliyor. ses kısıkken farkediliyor.
    dün akşam farkettim.

Aynı sorun bendede var... Bu konuda uzman abilerden biri bana pm'den olayı anlatmıştı... Yanlış hatırlamıyorsam kondansatörden kaynaklanıyor o olay... Demekki sadece bende olmamış... İlk başta çok can sıkıcı oluyor ama sonradan kulak alışıyor...

Yalnız şöyle birşey var... Eğer bahsettiğin ses dip gürültü ise o her ses sisteminde olur, da MX5021'de dip gürültü biraz fazla sesli... Ama hışırtı şeklinde bir sesse olay üstte bahsettiğim bir sorun işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

quote:

arkadaşlar
    dün akşam farkettim.

Aynı sorun bendede var... Bu konuda uzman abilerden biri bana pm'den olayı anlatmıştı... Yanlış hatırlamıyorsam kondansatörden kaynaklanıyor o olay... Demekki sadece bende olmamış... İlk başta çok can sıkıcı oluyor ama sonradan kulak alışıyor...

Yalnız şöyle birşey var... Eğer bahsettiğin ses dip gürültü ise o her ses sisteminde olur, da MX5021'de dip gürültü biraz fazla sesli... Ama hışırtı şeklinde bir sesse olay üstte bahsettiğim bir sorun işte...

hışırtıya kulak alışır mı yaw şimdi alacaktım ben bu sistemi almassammı acaba diye düşünmeye başladım

• Keyfin bilir arkadaşım sana ne olur al diyen yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: mysite

quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

quote:

arkadaşlar
    dün akşam farkettim.

hışırtıya kulak alışır mı yaw şimdi alacaktım ben bu sistemi almassammı acaba diye düşünmeye başladım

• benim subdan da cızırtı geliyor. basslı şarkılarda denerken farkettim. nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.