Şimdi Ara

alt tab sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.benım oyunda alt tab sorunum var yapınca uzun sure beklıyorum sonra masaustu çıkıyor,ama geri oyuna gıremıyorum.oyunu alta almadan bı alt tab yolu varmış.noborder yazdım olmadı bilen biri yardımcı olursa.

• Sistem Özelliklerin Ne?
  • bende alt tab yapınca masaüstüne geçmiyo alt tab yapıp sonra ctrl alt delete ordanda görev yöneticisini aç deyince oluyo
  • (Steam'i İngilizce kullanıyorum, Türkçe kullananlar için isimler değişebilir)

- Başlat çubuğunda ekranın sağ altındaki Steam simgesine sağ tıklayıp Library'yi seç dostum. Kısacası kütüphaneye gir.
    - Team Fortress 2'ye sağ tıkla, en alttaki Properties'e(Türkçe "Özellikler" olması lazım) tıklayıp gir.
    - İlk sekme olan General yani Genel ayarlardaki 2 butondan üstte olan "Set Launch Options"u tıklayıp aç.
    - İçerisine şunu yaz:

-w1366 -h768 -noborder -sw

1366 ve 768 yerine kendi ekran çözünürlüğünü yazman lazım.
    noborder ve sw komutları tam olarak hızlı alt+tab yapmaya mı yarıyor bilmiyorum ama ben böyle kullanıyormuşum, bir zarar gelmez zaten rahat ol.
  • Sistemle alakası yok, büyük olasılıkla dxlevel'i değiştirmişsin.Arkadaşın dediği yere gir ve -dxlevel yazıyorsa onu sil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Macbook'larda Alt-Tab
    10 yıl önce açıldı
    FM - 17 Alt Tab Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.