merhaba arkadaşlar.benım oyunda alt tab sorunum var yapınca uzun sure beklıyorum sonra masaustu çıkıyor,ama geri oyuna gıremıyorum.oyunu alta almadan bı alt tab yolu varmış.noborder yazdım olmadı bilen biri yardımcı olursa.
Sistem Özelliklerin Ne?
bende alt tab yapınca masaüstüne geçmiyo alt tab yapıp sonra ctrl alt delete ordanda görev yöneticisini aç deyince oluyo
(Steam'i İngilizce kullanıyorum, Türkçe kullananlar için isimler değişebilir)
- Başlat çubuğunda ekranın sağ altındaki Steam simgesine sağ tıklayıp Library'yi seç dostum. Kısacası kütüphaneye gir. - Team Fortress 2'ye sağ tıkla, en alttaki Properties'e(Türkçe "Özellikler" olması lazım) tıklayıp gir. - İlk sekme olan General yani Genel ayarlardaki 2 butondan üstte olan "Set Launch Options"u tıklayıp aç. - İçerisine şunu yaz:
-w1366 -h768 -noborder -sw
1366 ve 768 yerine kendi ekran çözünürlüğünü yazman lazım. noborder ve sw komutları tam olarak hızlı alt+tab yapmaya mı yarıyor bilmiyorum ama ben böyle kullanıyormuşum, bir zarar gelmez zaten rahat ol.
Sistemle alakası yok, büyük olasılıkla dxlevel'i değiştirmişsin.Arkadaşın dediği yere gir ve -dxlevel yazıyorsa onu sil.