Herkese iyi akşamlar. Bilgisayarımın özellikleri iyi olduğu halde alt+ tab yaptıgımda oyun 10 sn sonra geliyor. Başına gelen ve çözüme kavuşan ya da çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim
video seceneklerinden borderless kullan
Aynı sorun bende de var.Bilgisayar özellikleri gayet iyi siyah ekran geliyor 10 -15 sn sonra oyun geliyor , çıldırttı artık.Çözüm bulursan bana da ulaşırsan sevinirim.
bu sorunu araştıryorum 2 gündür. nvidianın 270.0 üzeri driverlarında olan bi sorun. çözümü yok gibi şuan için. ama eğer bulursak bu konudan birbirimizi haberdar edelim. ve nedense şu driverı silip önceki vers.ları yükleyemedim. garip.
quote:
Orijinalden alıntı: chicheck
video seceneklerinden borderless kullan
Harikasın teşekkürler
gene iyi bence ben en düşük ayarlarda oynamama rağmen 2 dk en bekliorum alt tab yapıp açana kadar şükret haline
quote:
Orijinalden alıntı: Watafak
bu sorunu araştıryorum 2 gündür. nvidianın 270.0 üzeri driverlarında olan bi sorun. çözümü yok gibi şuan için. ama eğer bulursak bu konudan birbirimizi haberdar edelim. ve nedense şu driverı silip önceki vers.ları yükleyemedim. garip.
Arkadaşın dediğini yaptım çoğu ayarım high olmasına ragmen sorun çözüme kavuştu.
ya ben borderless kullanmayı denedim. alt tab yapılmıyodu. yani lol her zaman üstte alıyodu. aynen windowed şeklinde olduğu gibi. çözümü bilen varsa aydınlatsın.
quote:
ya ben borderless kullanmayı denedim. alt tab yapılmıyodu. yani lol her zaman üstte alıyodu. aynen windowed şeklinde olduğu gibi. çözümü bilen varsa aydınlatsın.
banada olmuştu,uyguladupım adımlar: 1)botlara karşı oyuna gir 2)ayarlardan borderless veya windowed yap 3)End game ile çık 4)bir daha bot a gir 5)büyük ihtimal olur(bende böyle oluyor her patchten sonra
Not:Facebook onaylı
fps 15 falan oldu lowda, borderlessda.
normalde 60da sabitti, mediumda hala :( düzelir mi zamanla çözümü var mıdır nedir ?. teşekkürler bu arada. metalcihaykırış kardeşliği.
quote:
fps 15 falan oldu lowda, borderlessda.
normalde 60da sabitti, mediumda hala :( düzelir mi zamanla çözümü var mıdır nedir ?. teşekkürler bu arada. metalcihaykırış kardeşliği.
window mode yap shift window kullan aynı olay ama borderless'ta biraz problem var galiba ben de kullanmıyorum onu
tmm 30 falan genelde
Daha kötüsü var önceden en yüksek ayarlarda 60 fps oynarken w7'ye geçince en kötü ayarlarda 30 fps alıyorum.
real microsoft.
quote:
275.33 yüklü bende ve herhangi bir sorun yok
ATI FTW !
Ben alt tab yapınca oyun hata verip kapanıyor, ben n'apayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme