Şimdi Ara

Alt paket üyesi olmama rağmen üst paket hızı veriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Neredeyse 2 yıldır Superonline 25Mbit 100GB AKK kullanıcısyım. Yaklaşık 1 seneden fazla süredir ama hız testim 50-55Mbit'e dayanıyor. Download'larım da bundan aşağı değil. 50-55Mbit download yapıyoprum. Aylık 50lira ödüyorum. Acaba 25Mbit hizmet alan herkes 50Mbit mi alıyordur yoksa benim hesapta bir yanlışlık mı oldu acaba. Biraz daha paraya kıyıp, 50Mbit'e geçsem, 100Mbit hız verirlermi acaba yoksa hiç sesimi çıkarmayayım mı? ne dersiniz?



  • Kızıl Baron kullanıcısına yanıt
    Benim İstanbuldaki bir sitedeki dairemdede aynı durum yaşıyorum 25 mb/sn 75 gb kota normalde ben 35-40 civarı hız alıyorum AKK YOK her zaman doldu diye sms geliyor hız düşümü olmuyor.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Peki hız yükseltmek için hiç başvuru yaptınmı? Acaba 50mbit için başvursam 100'e yükseltirler mi?
  • Kızıl Baron kullanıcısına yanıt
    Hayır baştan sözleşme imzaladım öyle devam ediyor sitemizin altyapı çıkışı 1 Gb/bit olduğundan esnek davranıyorlar galiba yükseltmenize gerek yok bana 40 mb download 6 mb upload hayli hayli yetiyor.
  • Hocam hiç dokunmayın yoksa elinizde kalır, kuzu kuzu kullanın derim
  • Şimdiye kadar bende de durum böyleydi. AKK diye bir şey yoktu. Ancak son 2 gündür 2-3 yıldır ne olduğunu bilmediğim AKK belası karşıma çıktı. 400 Kb hızını geçmemin imkanı yok. Umarım ay başında tekrardan eski günlerdeki gibi akk olmadan yoluma devam ederim.
  • belki bir süre deneme amaçli size kıyak geçiyorlardır. benzer durumda olan bir çok arkadaş var çünki forumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bende yeni üye olmuştum 4 aydır akk yoktu dün hız düşmüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sİzi superonlineye şikayet edeyim de haksızlığa son verilsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    2 yıldır değişen bir durum yok akk ve hız düşümü olmuyor siz kendinizi kandırın deneme amaçlı diye yeni bağlatsaydım dediğine katılırdım 2 yıldır bu böyle Süperonline Sağolsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    2 yıldır değişen bir durum yok akk ve hız düşümü olmuyor siz kendinizi kandırın deneme amaçlı diye yeni bağlatsaydım dediğine katılırdım 2 yıldır bu böyle Süperonline Sağolsun

    Pardon da ben niye kendimi kandırayım ? ne görüyorsam onu yaziyorum. servis sağlayıcıların neyi nasıl neden yaptığını ben dahil kimse bilemez amaçlarını.
    ona bakarsan bende 600+ GB download yaptim ttnet ile akk'ye takılmadım bu ay ! şimdi kendimi mi kandırmış oluyorum ? Bunu ttnet neden yaptı ? veya sistemsel hata mı var ? veya bana özel bir kıyak mı geçiyor bilmiyorum !


    Bence siz laf sokmak için kendinizi kandırmayın. Boş olsun yorum olsun yazın tabii sıkıntı yok... sonra bağlantınız düştügü vakit foruma gelip ağlamayin 2 yıl akk olmuyordu şimdi neden oldu diye !




  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Sitemizin altyapısı 1 g/bit gücünde bütün komşularımda aynı durum mevcut akk ve hızlarda bir oynama olmuyor ayrıca Süperonline farkı ayrıca kıytırık altyapısı olan TTneti bana savunmayın genede saygı duyarım.Bende akk ve hız düşmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.