Bildirim
Alt Gr + *
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mavi health bar mı? _____________________________ -
Işsiz was here . _____________________________ Microsoft Student Partner
Jr. UI/UX Designer -
Emir işsiz misin :D
Aha üst mesaj :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 9 Mayıs 2012; 0:59:18 >_____________________________ -
nasıl olmuş ki ? _____________________________ -
Oyunda map ve hp barları yok oluyor nasıl buldum diceksek \ yapmaya çalışıyordum sonuç bu oldu huehuehue
@Ss4gogeta uyumadınmı lae sen_____________________________
TR: Broken Cat Dia IV
I'm the greatest. Everyone else is just trash. -
Bütün klavyeyi denemedin inşallah
Konuyu acan işsiz yorumlar daha da issiz :) kimse anlamadı ne olduğunu , ekrandaki skill bar minimap filan kaybolmuş ışte :) birde bir üst mesajimdaki kişi nasıl olmuş ki sorunu ne olmus ki olarak editle adam nasıl oldugunu zaten anlatıyor ilk postta editle diye alıntı yapmadım
Edit : üst mesajimdaki değil 3 üst mesajimdaki mobilden yazana kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazzolu -- 9 Mayıs 2012; 1:04:52 >_____________________________ Microsoft Student Partner
Jr. UI/UX Designer -
quote:
Orijinalden alıntı: Shyvana
Konuyu acan işsiz yorumlar daha da issiz :) kimse anlamadı ne olduğunu , ekrandaki skill bar minimap filan kaybolmuş ışte :) birde bir üst mesajimdaki kişi nasıl olmuş ki sorunu ne olmus ki olarak editle adam nasıl oldugunu zaten anlatıyor ilk postta editle diye alıntı yapmadım
Birşey anladıysam.._____________________________
quote:
Orijinalden alıntı: Dakican
quote:
Orijinalden alıntı: Shyvana
Birşey anladıysam..
Bende anlamadım he de gec ._____________________________ Microsoft Student Partner
Jr. UI/UX Designer -
Konuyu editledim tamamdır :D _____________________________
HUD denir onlara kardeşim, Heads-Up Display'dir açılımı yani baş üstü göstergeler her oyunda açıp kapatma yolu vardır. Şimdi git... _____________________________ -
-
Yeni konu açıp, forumu kirletmemek amacıyla bende şurada bi soru sormak istiyorum. Genel youtubeda millet skin tanıtımı yaparken kamerayla oynuyorlar. Nasıl yapılıyo o? Dota daki gibi fare tekerleği ile zoom yapınca yaklaşıp, ayrıca biraz daha yatay çeviriyor ya kamerayı, onun gibi. _____________________________ TeamFight'ta odaklanılan ilk kişi - Ulti mıknatısı
Evet, o benim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hiten Mitsurigi Ryu
Yeni konu açıp, forumu kirletmemek amacıyla bende şurada bi soru sormak istiyorum. Genel youtubeda millet skin tanıtımı yaparken kamerayla oynuyorlar. Nasıl yapılıyo o? Dota daki gibi fare tekerleği ile zoom yapınca yaklaşıp, ayrıca biraz daha yatay çeviriyor ya kamerayı, onun gibi.
Malesef bu oyunda o mevcut değil yatay yapıldığı zaman görüntü mesafesi çok büyüdüğünden ve kalite bozulduğundan yatay yapılamıyormuş yatay olarak sadece lol replay deki oyunları izlerken yapabiliyorsun yanlışım varsa affola_____________________________ When You Tear Out a Man's Tongue, You Aren't Proving Him a Liar, You're Only Telling the World That You Fear What He Might Say. -
magara sicakmiydi
_____________________________ -
dun kuculttum bende guzel oldu _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler