Şimdi Ara

Alt - ctrl tuşları basılı kalıyor (yazılımsal olduğundan eminim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran klavyesiyle baktığımda alt tuşuna basıyorum, basılı kalıyor. Tekrar bastığımda ise bırakıyor. Acaba bunun sebebi nedir? Hangi ayarı bozdum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Ekran klavyesiyle baktığımda alt tuşuna basıyorum, basılı kalıyor. Tekrar bastığımda ise bırakıyor. Acaba bunun sebebi nedir? Hangi ayarı bozdum ben

Zaten öyle olması gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Ekran klavyesiyle baktığımda alt tuşuna basıyorum, basılı kalıyor. Tekrar bastığımda ise bırakıyor. Acaba bunun sebebi nedir? Hangi ayarı bozdum ben

Zaten öyle olması gerekmiyor mu?

Kendim basılı tuttukça öyle kalıp bıraktığımda bırakması lazım ama ben 1 kere basıyorum basılı kalıyor 1 kere daha basıyorum basılı kalmaktan çıkıyor.

• quote:

Kendim basılı tuttukça öyle kalıp bıraktığımda bırakması lazım ama ben 1 kere basıyorum basılı kalıyor 1 kere daha basıyorum basılı kalmaktan çıkıyor.

Benim bildiğim ekran klavyesi öyle oluyor. Siz yanlış hatırlıyorsunuzdur belki. Ben böyle biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Benim bildiğim ekran klavyesi öyle oluyor. Siz yanlış hatırlıyorsunuzdur belki. Ben böyle biliyorum.

Bende öyle biliyorum
  • Sorunu çözdüm yapışkan tuşlar yüzündenmış
  • quote:

Sorunu çözdüm yapışkan tuşlar yüzündenmış

Hay agzini opim.
    Neyse sorun cozuldu SIR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.