Şimdi Ara

alsancaktaki pislik satıcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla her oturduğumuzda mutlaka yapışan bir falcı, çiçekçi, mendilci vb oluyor ve rahat bırakmıyorlar. Almıycaz lafından anlamıyorlar. En son dün kız arkadaşımla oturuyordum. Tavşana niyet çektiren bir adam geldi. İstemiyoruz dedik. Gitmedi. 2-3 kere daha istemiyoruz dedik. Tavşanı eline aldı kız arkadaşıma uzattı. Al sev bari falan dedi. O da hayvan meraklısı aldı. Adam birden niyet sehpasını çıkardı. Tavşanı geri uzattık istemiyoruz dedik. Adam hala sehpadan niyet çekmeye uğraşıyor. En sonunda " madem almıcanız niye uğraştırıyonuz beni babanızın uşağı mı var evime ekmek götürcem ben. Banane öğrenciyseniz paranız yoksa" diye laf söyledi. Tabi bunları bana söylemiyor sadece kız arkadaşımla muhatap oluyor. En sonunda tepem attı ayağa kalktım. Amca sen benle konuşsana almıcaz anlamıyon mu yürü git dedim. Bu sefer atar yaptı. Bende de kayış koptu ..kicem belanı bak şimdi yürü git lan dedim. O sırada arkadaşım kolumdan tuttu çekti falan. Çete olarak gezdikleri için uzaklaştım oradan. Sonradan öğrendim 20 30 lira alıyorlarmış sırf o tavşan niyeti için. Allahın cezaları. Yansın o arkadaki pislik mahalleleriniz başınıza yıkılsın. Sizi o mahallelere yerleştirenin de ta ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• valla 3-4 sene evvel bodrumda beni de nalladı bi tane tavşancı,kafam güzeldi boş bulundum 10 liralık olduk bi kağıt parçasına
  • Böyle tiplere çaksan birtane hastanelik olacak sonra gidip şikayetçi olacak sonra devlet bunu adam yerine koyup sen niye vurdun adama diyecek alıcan cezanı sabıka da cabası. O seni bıçaklarsa hastane masrafları is comming and a cezada yemez adalet sistemi budur işte.
  • Bana da geçirdi o niyetçiler.

Eşimle yeni evlenmişim dolaşıyoruz birlikte. Bi tanesi çıktı karşıma. Çingene zaten belli tipinden. Filmlerde falan görüyorduk ben de dedim alalım hadi. Bi niyet çekiyormuş hayvan bi de başka bir şey. Hayvan 2 tane çekti birinde 3 kağıt verdi içinde falım sakızından çıkan yazılar gibi saçma yazılar var. Kaç para dedim 15 dedi. Ben 1-2 lira bir şey olur sanıyorum. Hayvanın ekstra çektiği şeyden de 5 lira kitledi. Şerefsizin iki kaşının ortasında ceviz kadar ur vardı. Sinirimden yumruğu geçirecektim o ura kendimi zor tuttum eşimin yanında.

Şimdi öyle şerefsizler dadanırsa hiç yüzüne bile bakmıyorum. Çok sırnaşırsa ağzımı bile açmadan pis bir şekilde yüzüne bakıp elimle sertçe miktir git işareti yapıyorum. Daha da sinirlendirirlerse dalarım ama hiç kendilerine vurdurtmadılar daha. Bazen domuz gibi homurdanarak gidiyorlar sadece.

• by-ko kullanıcısına yanıt
    İnsan yerine koymamak en iyisi. Gözlerine bile bakmayacksın bu mahlukatların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğraşmayın, tersleyin.
    Aksi taktirde on kişi toplanırlar başınıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepeciği yakıcaksın komple
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursada kuru buz satılan yerler?
    11 yıl önce açıldı
    Dükkanda Yer Yok Diyen Esnaf
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gördün mü uzak duracaksın o tiplerden
  • ulan biri gelip bunları teker teker öldürse bi gram üzülmem
  • 2 hafta önce ilk defa gittim İzmir'e aşırı güzel bi şehir ama o Alsancak'daki bazı tiplerin ağzını yüzünü kırmak istedim. 4 kişi oturmuşduk çimlere 5-6 metre ilerde bir tanede kız gurubu vardı, arkadan max:16-17 yaşında 3 apaçhi geldi teki elindeki tesbihi kızın bacak arasına fırlatıp tesbihi geri istedi kızın yüzü düştü. Beni sinir aldı kavga çıksa mitöz bölünerek 20 kişi olacaklar biliyorum arkadaşlara dedim "Bir daha gelirse bu çocuk ağzını yüzünü kırarım" daha sonra ordan kalktık başka yere geçtik geri geldi mi bilmiyorum.
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    Yok artık ya. Demir sopayla döveceksin bunları. Acıdan pamuk gibi olacaklar

• benzer bir durum başıma gelmişti eşimle gezerken zorla çektirdi artık yalvarınca aldık çektik 15 tl mi ne istedi yuh lan dedim gül bile 5 lira fiyat böyle dedi öyle mi dedim aynen buradan çıkamazsınız falan dedi tehdit ediyor birde çakal dedim madem 15 tl hakkını verelim kardeşim dedim yanımda para yok bir arkadaşım var gündogduda onu arıcam dedim o getirsin paranı biz şurda oturalım dedi baktım hanım atlıcak buna gözümle otur işareti yaptım o arada az uzaklaştım zabıtayı aradım tam yerimizi verdim 10-15 dk sonra geldiler ortalık şenlendi gülcüler falcılar tavşancılar bolt onları görse atletizmi bırakır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.