Bildirim
Alsancak iskele erkin koray konseri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
erkin koray hala yaşıyor mu -
ben pisletle gideçem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arslan Bey
erkin koray hala yaşıyor mu
yaşıyor -
Haha Erkin Korayın evine gidelim bir gün çay içmeye, gelin götüreyim sizi, teyzemlerle aynı apartmanda oturuyor. Ama biraz asabi bir abimiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
Haha Erkin Korayın evine gidelim bir gün çay içmeye, gelin götüreyim sizi, teyzemlerle aynı apartmanda oturuyor. Ama biraz asabi bir abimiz.
akşam gelecek misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Powerless
quote:
Haha Erkin Korayın evine gidelim bir gün çay içmeye, gelin götüreyim sizi, teyzemlerle aynı apartmanda oturuyor. Ama biraz asabi bir abimiz.
akşam gelecek misin
gitceksek senide alalımmı -
quote:
quote:
akşam gelecek misin
Yok be kardeşim ben o okasyonları bırakalı çok oluyo -
quote:
quote:
quote:
akşam gelecek misin
Yok be kardeşim ben o okasyonları bırakalı çok oluyo
senin yerine cevap vermiştim ben
-
hadi bakalım az kaldı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X