< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 19 Kasım 2020; 18:59:12 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 19 Kasım 2020; 18:59:12 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 24 Nisan 2020; 1:28:31 > |
|
CetusPlay - TV Uzak Sunucu - Google Play'de Uygulamalar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cetusplay.remoteservice&hl=tr&gl=USAradığınız böyle bir şey mi bilmiyorum ama ben bunu kullanıyorum. |
| _____________________________ |
|
IR Remote Creator - Google Play'de Uygulamalar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keuwl.irremotecreator&hl=tr&gl=USMadem telefonunuzda kızılötesi var, o zaman bu uygulama ile (ya da türevi) kumandayı kopyalayabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 22 Şubat 2022; 18:19:33 > |
| _____________________________ |
|
A95x f3 slim Bu yazılım uyumlu ben atv romunu kullanıyorum.tavsiyem cihazınızda herhangi bir sorun yoksa alpsmartın kendi yazılımı daha iyi.slimboxta görüntü kalitesi biraz daha düştü gibime geldi.alpsmart yazılımını bulabilsem geri dönücem.firmadan istedim ama maalesef veremiyeceklerini söylediler. Ayrıca benim adaptör arızalandı.mibox adaptörü uyarmı acaba.şu an evde atıl durumda duran cep telefonu şarj kablolalarını birleştirerek yapmış olduğum 2 tarafı erkek kablolardan USB girişinden güç alarak çalıştırıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetcel111 -- 1 Eylül 2024; 0:52:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 16 Eylül 2024; 15:18:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |