Karakterde e-mail koruması yoktur.Server açıldığı ilk gün açılıp, yaklaşık son 2 yıldır çok aralıklı 3 veyahut 4'er gün oynanmıştır.Satma sebebim artık bilgisayarımda silkroadun yüklü bile olmayışıdır.27 yaşındayım,ciddi alıcıları bekliyorum.Sakarya çevresi zonguldak çevresi illere elden teslimat yapılabilir.İstanbul'a hemen olmasa da,uygun zamanda devir işlemi yapılabilir.İşim dolayısı ile arada İstanbul'a gidiyorum. 100 lvl geleceği zaman 2 günlük uğraş sonucunda itemlerin bir kaç parçası satılmış 40m altın yapılmıştır.Yani kasmak için para ve item derdiniz olmayacak.Bana ulaşmak isteyenler bana pm atabilirler veya bu konunun altına maillerini bırakabilirler.TAKAS YOKTUR bunun üzerine özellikle basmak istiyorum!!!!Eğer eski forum üyesiyseniz beni tanırsınız.Bu foruma kaydolma sebebim de silkraoddur.Bu oyunla open betadayken bu forumda tanıştım.Güven sorununu yaşayacağınızı zannetmiyorum.Tekrar ediyorum bana ulaşmak isteyenler pm atabilirler veya maillerini bu konunun altına bırakabilirler.İyi sabahlar,hepinize iyi oyunlar iyi forumlar
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Kolay gelsin hocam.:)
quote:
Orjinalden alıntı: DeathWall
Kolay gelsin hocam.:)
teşşekürler,bit pazarında bile bu kadar ucuz değil bu char :) kim bakalım şansılısı buranın