Şimdi Ara

Alpino 5 Raflı Kitaplık Aynigunkargo.Com'da Kargo Dahil 54,9 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Alpino 5 Raflı Kitaplık Aynigunkargo.Com'da Kargo Dahil 54,9 TL!

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
    Teslimat Süresi 3 iş günüd
    ür!

http://www.aynigunkargo.com/urun/alpino-5-rafli-kitaplik.aspx

Yükseklik 170 cm
    Genişlik 58 cm
    Derinlik 23 cm
    Raf aralığı 31,8 cm

Renk Beyaz ERİK

Gövde 18 mm 1.sınıf suntalam,arkalık 3 mm tekyüz mdf,görünen kenarlar 040 mm pvc bantlı,minifix kavale bağlantılı demontedir.

Teknik çizim detay ve ürün görsel ekte görüldüğü gibidir

KULLANILAN MALZEMELER:
    · Çevreye ve Sağlığa Zararsız Kanserojen madde içermeyen E1 Kalite standardında 18 MM Suntalem, minifix ve kavela bağlantılı demonte olarak üretilmektedir
    · Kullanılan hammadde ve tüm montaj malzemeleri % 100 Türk Malı ve 1. Kalite olarak Türkiye’de üretilmektedir
    MONTAJ:
    · Ürünlerimiz özel kargo paketinde demonte olarak teslim edilir
    · Paketlerde kolay ve eğlenceli kurulum için gerekli kurulum şeması, tüm vida aksesuarların montaj şeması ile uyumlu malzeme torbası, garanti belgesi ve kullanma kılavuzu çıkmaktadır. Kurulum müşteriye aittir
    · Çekiç, matkap gibi el aletlerine gerek kalmadan basit el aletleri ile kolayca kurulum yapabilirsiniz
    · Ürünler minifix bağlantı sistemi ile üretilmiş olup defalarca sökülüp takılma özelliğine sahiptir
    · Ürünlerimizin hiç birinde dıştan vida ile bağlantı yoktur.
    · Hızlı ve hatasız kurulum için parça üzerinde kurulum şeması ile uyumlu parça numaraları bulunmaktadır

TESLİMAT BİLGİSİ:

· Ürünler teslim alınırken paketler mutlaka kontrol edilmeli, hasarlı paket veya ürünler teslim alınmamalı ve kargo görevlisine hasar tespit tutanağı tutturulmalıdır,
    · Hasar tespit tutanağı tutturulan ürünler ücretsiz olarak gönderilmektedir.

SATIŞ SONRASI HİZMET:

· Satış sonrası servis hizmetinden daha kolay faydalanabilmek için montaj şemanızı ve garanti belgenizi mutlaka saklayınız,
    · Tarafınıza ürünle beraber gelen belgelerde yazılı olan teknik servis numarasından teknik destek alabilirsiniz

ÜRÜN DEĞİŞİMİ VE İADE KOŞULLARI:

· Alpino Mobilya fabrika sipariş düzeni ile çalıştığı için kullanılmış ve kurulmuş ürünlerin iptali ve iadesi yapılamamaktadır,
    · Ürünü satın almadan önce ürün açıklamalarını ve ölçülerini kontrol etmenizi önemle rica ederiz
    · Garanti süresi 2 Yıldır

Alpino 5 Raflı Kitaplık Aynigunkargo.Com'da Kargo Dahil 54,9 TL!

• renk secenegı olsa ıdı muhtesem bır fırsattı
    venge
    kıraz
    cevız vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 1 Aralık 2012; 11:07:02 >

Orijinalden alıntı: McOrco

renk secenegı olsa ıdı muhtesem bır fırsattı
    venge
    kıraz
    cevız vs...

maalesef tek renk mevcut

• _____________________________

• _____________________________

• Daha önce alışveriş yapmadım da, site güvenilir bir yer di mi?

Orijinalden alıntı: ua_anil

Daha önce alışveriş yapmadım da, site güvenilir bir yer di mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_65236503/mpage_1/f_/key_aynigunkargo//tm.htm#66953336

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

Acaba bunlara büyük klasörler sığar mı? sığmıyorsa benim için asla değmez

raf aralığı kurtarıyor. derinlik olarak da klasörlerün arka kısmı 4-5 cm boşlukta kalıyor ama kullanılmasına engel değil

Orijinalden alıntı: Anil.K

hepsiburada.com'un, mobilya ürünleriyle tek alakası, kasiyeri olması. sipariş, HB sitesinden değil, üreticiden geliyor, HB sitesinde tercih edilen kargo firmasıyla gelmediği gibi, çok alakasız bir kargo firmasıyla da geliyor. Zamanında bir portmanto almıştım, berbat paketleme yüzünden köşeler ezilerek gelmişti.

Yani HB sitesinden mobilya aldığınızda, üreticiyi araştırmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 2 Aralık 2012; 1:10:28 >

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

hepsiburada.com'un, mobilya ürünleriyle tek alakası, kasiyeri olması. sipariş, HB sitesinden değil, üreticiden geliyor, HB sitesinde tercih edilen kargo firmasıyla gelmediği gibi, çok alakasız bir kargo firmasıyla da geliyor. Zamanında bir portmanto almıştım, berbat paketleme yüzünden köşeler ezilerek gelmişti.

Benim sorumla olan bağlantısını anlayamadım ama eyvallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Benim sorumla olan bağlantısını anlayamadım ama eyvallah

yanlış anlamışım, hemen düzeltiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.