Şimdi Ara

ALPiNE CDE-150E - Kullanan veya inceleyebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/alpine-cde-150e-usb-aux-cd-mp3-wma-fm-4x50-w-oto-teyp-P61646367

Aracımdaki teyp piranha tek amfi çıkışlı jbl 1004 aldığım için ana üniteyi değiştireyim diyorum 2 amfi çıkışlı pioneer ile bu model arasında kaldım :)

• birde bu modellerde uzun yolda ekran kapatma tuşu var mı? pioneer'da var sevdiğim bir özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisis-dh

birde bu modellerde uzun yolda ekran kapatma tuşu var mı? pioneer'da var sevdiğim bir özellik

ALPİNE DE ekran kapama özelliği yok. Tercihinizi pıoneer yönünde kullanın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: mavisis-dh

birde bu modellerde uzun yolda ekran kapatma tuşu var mı? pioneer'da var sevdiğim bir özellik

ALPİNE DE ekran kapama özelliği yok. Tercihinizi pıoneer yönünde kullanın bence.

Evet hocam dün alpineyi arayıp sordum bu model alpinenin en alt seri teybi dedi, Pioneer almak daha mantıklı sanırım
  • Ben aldım teybi. Daha öncesinde Pioneer 3550ui kullanıyordum. İkisinin kısaca karşılaştırmasını yapayım.

Alpine ses kalitesi ve netliği olarak iki kat önde.
    İki teyp de çift rca.
    Pioneer menü ve kullanım olarak daha pratik. Alpine fazlasıyla karışık.
    Pioneerda ışıklandırmayı istediğiniz renkte yapabiliyorsunuz. Alpine da ise değişmiyor ve kapatılmıyor. Ekran beyaz tuşlar kırmızı.
    İki cihaz da kumandalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Ben aldım teybi. Daha öncesinde Pioneer 3550ui kullanıyordum. İkisinin kısaca karşılaştırmasını yapayım.

Alpine ses kalitesi ve netliği olarak iki kat önde.
    İki teyp de çift rca.
    Pioneer menü ve kullanım olarak daha pratik. Alpine fazlasıyla karışık.
    Pioneerda ışıklandırmayı istediğiniz renkte yapabiliyorsunuz. Alpine da ise değişmiyor ve kapatılmıyor. Ekran beyaz tuşlar kırmızı.
    İki cihaz da kumandalı.

Radyo çekim kalitesi olarak hangisi daha üstün?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salih kullanıcısına yanıt
    Alpine bu konuda daha iyi. Çok daha az parazit var. Next tuşuna basınca otomatik olarak bir sonraki radyoyu buluyor. Pioneerde basılı tutup bırakmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halog kullanıcısına yanıt
    Bende alpine ile pioneer arasında kalmıştım. Genellikle radyo dinliyorum o yüzden çekim kalitesi önemli. Tercihimi alpine'den yana kullanayım o zaman. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan varmı bu teybi benim teyp duman attı bozuldu almış ken iyisi olsun diyorum jbl gto-6508component ve goldmaster anf-911 var bass olarak jbl cs-1214 düşünüyorum portsuz kabinle arkaya da alpine 17 cm hoparlör almayı düşünüyorum alpineler teypten beslenecek ilk önceliğim ses kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 9 Kasım 2016; 2:30:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kalitesi olarak ALPiNE CDE-150E çok harika orjinal hoperlör kullanırsan ses çok daha kaliteli ekran kapatma özelliği yok ve menüsü biraz karışıktır pionnere göre..
  • alpine lara bir daha bakayım
  • Evet hort pioneer deh-x 2950ui mi alpine cde-150mi hangisini tavsiye edersiniz

• Ben yakın zamanda bunu aldım ve ses kalitesi olarak çok menunum. Özellik bakımından da çok artıları var. Kullanımı biraz zor geld başta sonradan alıştım.
    http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/alpine-ute-72bt-bluetoothusbaux-girisli-oto-teyp-P169485406
  • Tamam alayım almasına da ₺ sıkıntı cde 150e yi zor alacağım ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.