Şimdi Ara

Alpina Ankastre Set 3799 TL (15-18 Nisan) / Kumtel Ankastre Set 4299 TL (Şok 20 Nisandan İtibaren)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alpina Ankastre Set 3799 TL (15-18 Nisan) / Kumtel Ankastre Set 4299 TL (Şok 20 Nisandan İtibaren)

Alpina Ankastre Set 3799 TL (15-18 Nisan) / Kumtel Ankastre Set 4299 TL (Şok 20 Nisandan İtibaren)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hangisini tavsiye edersiniz, farka değe mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben bimden Kumtel olanı aldım. Fırında turbo fan yoktur . Buharlama ve terleme çok aşırı yapıyor mutfak dolapları çürüyecek belli bir süreden sonra onun için servis çağırdım servis tarafından bana verilen cevap gidip en ucuz ürünü alıyorsunuz hemde herşeyin dört dörtlük olmasını bekliyorsunuz durumla karşılaştık fırında turbo fan olmadığı için bu normaldir deyip gittiler. Bende tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. İnşallah iadesini yaparlar. Yoksa bu şekilde kullanılmaz. Sizin yerinizde olsam aklımın ucundan bile geçirmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoRaL211 C kullanıcısına yanıt

Doğru demiş servis Alpina Ankastre Set 3799 TL (15-18 Nisan) / Kumtel Ankastre Set 4299 TL (Şok 20 Nisandan İtibaren) 

• CMB34 C kullanıcısına yanıt

Hocam Bim kataloğunda ürün özellikleri ve üründe turbo fanın olmadığı yazmıyor ki normalde satıcı bilgilendirme yapması lazım

• CoRaL211 C kullanıcısına yanıt
    Olan şeyler yazılır hocam olmayan şeyler neden yazılsın

• Bimden ankastreyi illa fiziksel mi almamız gerekiyor? Kocaman şeyler taşınmaz

• 20 Şubat tarihinde satın aldık ürün kataloğunda ürün hakkında hiç bir özellik yoktu.

• İyi araştırmak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.