Şimdi Ara

ALPHA E - SİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://alpha.e-sim.org/lan.22370/


    Türkiye bir süper güç mü? E-Sim'de bu mümkün!

    E-Sim, gerçek dünyanın bir aynası olan, hareketli ve devasa bir simülasyon. Ancak bazı farklılıklar var, mesela bu simülasyon ile gerçek dünyada bulunan güç unsurları aynı değil. E-Sim'de Amerika süper güç olacak diye bir kural yok, başarılı bir başkanı ve politikacıları olan çok daha ufak bir ülke de güce ulaşabilir. E-Sim açık bir dünya ve haritanın nasıl olacağını oyuncular kendileri belirliyor.

    Ülkenizi daha ileriye götürmek için çabalayın.

    Bu oyun, eğlenceyi geliştirmek için birçok farklı mekaniğe sahiptir. Ekonomi mekanikleri karakterimizin kendisiyle ilgilidir, vatandaşı olmayı tercih ettiğimiz ülkenin muharebelerinde savaşmak için silah ve sağlık arttırıcılar (ekmek, hediye) kullanacağımızdan bunları edinebilmek için para kazanmalıyız, bunun yolu da çalışmaktan geçer. Karakterimizle diğer oyuncular tarafından kurulan şirketlerde çalışabilir ve sonunda kendi şirketimizi kurup başkalarını istihdam etme fırsatını yakalayabiliriz. Eğer işler iyi giderse, anonim şirkete dönüşüp borsaya girebilir ve böylece daha fazla para kazanabiliriz.


    "E-Sim, tarayıcı oyunları arasındaki en eşsiz yapımlardan biri."
    Etkili bir politikacı ol.

    Bir diğer mekanik politika ile ilgili. Gerçek hayatta olduğu gibi, E-Sim'de de politika bir amacı gerçekleştirmek için güçlü bir araç olarak kullanılabilir.Seçimlerde zaman zaman bireysel hareket etmemiz, bazen de bir siyasi partinin genel başkanı veya üyesi olarak oy kullanmamız gerekebilir. Milletvekili olup ülke için önemli yasalar hakkında oy kullanacağımız, yeni bir parti kuracağımız veya var olan bir partinin genel başkanı olmak için aday olacağımız anlar olacak, hatta Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılıp, bir devletin dış politikasının seyrini belirleyebileceğimiz (örneğin savaş ilan edebileceğimiz) durumlarla karşılaşacağız. Politikada başarı çok kolay değildir, başarılı olmak için iyi işleyen bir plana sahip olmak ve seçmenlerin oylarını kazanabilmek için diğer politikacılarla rekabet etmek gerekir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.